- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #372 üzenetére
Na látod erre nem is gondoltam
első blikkre valóban igazad lehet.
Jobban átgondolva viszont nem a házat, hanem a tápot kell földelni, és innen még lehet okoskodni - szerintem
-
törölt tag
válasz
szab.tam #366 üzenetére
Ó, hát és ezt pont tőlem kérdezed???
Sajnos nem vagyok járatos a témában, ugyan volt több CF és SLI lapom is, de valójában egyszerre egynél több kártya sosem volt benne, hacsak az integráltat nem veszem annak.
Eszembe jutott viszont más. (ugyanakkor lehet, hogy itt a hsz-ek között már ki lett tárgyalva, nem olvastam végig)
Mi lenne, ha maga a ház lenne a hőleadó elem? Ugye ebben az esetben némi design munka is kellene, valamint egyes részeket nem ártana elszeparálni valahogyan, értem én ezalatt az optikai és belső, HDD drive-okat, de alapvetően megvalósítható lenne?!?!
csak egy észrevétel az ár kérdésekhez.
Úgy gondolom, hogy bár az alapanyag se "occó" éppen, a rendszer elsősorban eszmei értékkel rendelkezik, mint prototípus, mondhatnám akár világviszonylatban is, hisz nem sok gyártó rukkol elő hasonlókkal.
Valamint ugye a befektetett munkaórák száma sem elhanyagolható, hovatovább, becslésem szerint a teljes ár több mint 50% a munka lenne.
Mindazonáltal elgondolkodtál azon, hogy ipari felhasználás esetén ez jól jöhet a karbantartásmentes környezet létrehozásában? Értsd, serverek, aholis a ventillátorok tisztítása alapvető feladat időközönként, különben beüt a ménkő, vagy ugye légkondicionált környezet, porszűrőkkel, ami viszont méregdrága, jóval több, mint egy passzív környezet létrehozása.
ha gondolkozol üzleti jellegű megvalósításban, kereshetjük egymást, volna egy-két javaslatom, ill elképzelésem, de akkor azt priviben majd
-
törölt tag
Olvastam a cikket, gratulálok a munkához, meglepő volt számomra, hogy ilyenbe bele mertél vágni, és főleg, hogy összehoztad, nagy RESPECT!
A hsz-eket nem olvastam végig, csak átfutásszerűen, és itt a vége felé találkoztam pár ötlettel, a mikrofuratokkal kapcsolatban. Nos, nem vagyok szaki, következésképp lehet, hogy rosszul látom, de az ilyen jellegű, az áramlással keresztirányú furatok nem inkább szigetelnek, mintsem hőt vezetnek???
Gondolok itt az építkezéseken használatos falazóanyagokra, amik pontosan ilyen célzattal tartalmaznak üregeket (tégla) de akár mikro méretű lyukacskákról is beszélhetünk, hasonló végeredménnyel (pl Ytong falazóelemek)Előre szólok, kőműves sem vagyok
csak úgy szöget ütött a fejembe a dolog ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest