- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
#72042496 #304 üzenetére
lalaboy mindig brutál eredményeket produkál szal azokat az eredményeket nem vehetem készpénznek
-ha érted mire gondolok.... én nem fogok über feszeket adni a saját moduljaimnak, így lalaboy mérései számomra csak amollan iránymutatás jellegűek
szegény hardverei egy kicsit sem lazsálhatnak...lala még a sz@rt is kipréseli belőlük..... -
Rolcsi20
senior tag
válasz
#72042496 #289 üzenetére
KVK-n ezek nem durva tárgyak, bár 1esek szerint, holmi szgépes hálózatkiépítő emberkék szerint a kandót 1 hülye is eltudja végezni, valószínűleg így van, 1200an indultunk 1.be, 2.ba 280an voltunk, most 3.ba kb 100an maradtunk(5szakirányra)....ebból kb 30an végeznek évente és akkor sokat mondtam, ezekszerint a színvonal biztos kurvára alacsony 1 szaros hálózatkiépítőhöz képest, 1 haverom kecskeméten végezte el ugyanezt a hálózatos "halandzsát", ő legalább bevallotta h 1 nagy szar az egész, diplomája megvan, és most mellette átképzi magát tanfolyamon vmi más nem tudom milyen szgépes területre. A legkisebb különbség meg az hogy én 1 kisebb hálózatot kitudok építeni, de az említett kolléga a legkisebb kapcsolási rajzban se tud eligazodni azt garantálom, nem hogy feszt-áramot-erősítést és hasonló dolgokat számolgatni
témára: igen az AMD tuning téren most elég gyenge, alapjáraton jobb a vele 1árba lévő intelnél(SZERINTEM, kezdődhet megint a lázongás), csak ha az intelt meghúzod AMD lemarad, ezt eddíg se vitattam. Viszont 10pc tulajból jó ha 1 neki áll tuningolni.... -
Rolcsi20
senior tag
válasz
#72042496 #204 üzenetére
inkább nem felesleges....10óra alatt nem értették meg hogy szerintem ár/telj arányba jobb az amd, és mivel alul van most így jódarabig jobb is lesz, ha fent akar maradni a porondon
50éve azt ugatom hogy alapórajelen, tuningolni a sufni szokták a kocsikat, amik előbb kötnek ki a roncstelepen mint a régiség kereskedőnél
, felfoghatnák a kedves ph-s über hozzáértő tuningbarát nem tudom kicsodák
hogy nem mindenki tud/akar tuningolni....egyik ismerősöm most annak örül hogy megtanítottam hogy tegyen fel képet a fényképezőről telefonra, mégis egy c2d van a gépébe....talán tanítsam meg tuningolni? kétlem hogy érdekelné a 40éves fejét
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
#72042496 #199 üzenetére
hm....közgáz 1-2m megvan, vállalkozás gazdaságtan 1 megvan, 2-t most csinálom....jog és hasonló baromságok szintén megvannak, mellesleg jövőre végzek villamosmérnökként...nem hiszem hogy ne lenne rálátásom a gazdasági dolgokra, anyámék kereskedők, náluk dolgzok suli mellett....szintén van rálátásom az árak alakulására.....igaz ruhával foglalkoznak, de annak is hasonló a procedújára mint egy elektrónikai terméknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest