Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
hát hallod te nem vagy mindennapi szpíd, 100hsz óta sehol 1 személyeskedés, erre kb 1órája megint te jössz ezzel a hülye vagy kussolj dologgal, nézz már magadba ember
mellesleg akkor milyen jó az intelnek, 5ghzen vagy mennyin megy most a csúcs proc hidrogénnel...kíváncsi lennék mennyire alkalmazék 1 gyártósornál ahol ha 1szer megáll akkor lőttek a kapacitásnak...épp ma jártunk a tungsramba is, ahol néhol még 1 szaros alap xp és mérő program mellett semmi se volt a gépem ami beragadhat....persze te élvezed hogy adhatsz még fsb-t, talán ezen élvezkedsz nap mint nap vagy csak néha a te dolgod, de jó lenne ha már felfognád hogy te vagy a kisebbség ilyen téren a pc-sek körébe....van jópár haveromnak/rokonomnak/ismerősömnek gép, ami a mai világba alap dolog, érdekes módon én vok az 1etlen ebből a kb 40-50említett főből aki "tuningolt"...ide is járnak kb 100an abból 80an tuningolnak, szted ez az össz pc állomány magyarországon? gondolkozz néha globálisabban is
amd-intel vita vége, mellesleg mielőtt félreérted NEM kötöszködtem, ellentétben veled.
-
Rolcsi20
senior tag
erre annyit tok mondani hogy azért van 3ghzen a procom mert 6000+t akartam anno de nem kaptam, kezdtem 5200al...nem kaptam, akkor legyen 6000...azt se kaptam, csak 5600at, ezért van ez, sose szerettem a köztes megoldásokat, vagy legyen high end proc vagy 1 adott kategória alapja.....mellesleg megnéznék 1 élettartam tesztet a végsőkig kihajtott intelekről, ne mondja senki hogy egy e4400nak full egészséges a +fesz és a 3.3 ghz...
sőt még jobban is érzi magát tőle hogy nincs "visszafolytva"
te meg menj a mamihoz 1 esti meséért kisfiam
-
Rolcsi20
senior tag
viccesnek vicces az biztos, ki melyik oldalról nézi a történetet
de én legalább nem vok akkora **** hogy az éppen padlón lévő ellenfelet rugdossam....amikor bartonom volt se basztattam azzal a p4es haverokat h jajj mikor megy már csődbe a szaros inteletek...a szerencse forgandó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest