- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savage5
senior tag
"Viszont a Phenomot Gigabyte 790FX-DQ6-ba rakom majd, megnézem 1066-os rammal is, sőt, K7 vs K8 vs K10 teszt is lesz, sőt, 64bites oprendszer teszt is lesz, stb. Legalábbis ha sikerül amit elterveztem."
Sikerül! Ha kell, megyek és segítek, imádom az olyan cikkeket olvasni, amelyek többéves architektúrákat is összevetnek. Másrészről meg erőt és kitartást mindehhez, mert úgy látom, nem kis fába fogjátok belevágni a fejszét!
-
Rolcsi20
senior tag
ez így már jobban hangzik(az uccsó bekezdés), az hogy lecserélted x1950et engem nem zavar, tudom nagyon jól mennyi idő tesztelgetni ezt-azt, de mivel több mint 2 hete írtad hogy már megvan a 3850, így már szúrta a szemem hogy még mindíg nincs róla teszt csak a pipeline meg a többi....de ha ekkora átfogó teszt lesz akkor érdemes megvárni.
-
-
Rolcsi20
senior tag
ne is haragudj fless, de mégis az általád említett 3 dologból 1 azonos, 1 jobb amd, 1 jobb intel, szal ez talán egál, most néztem pár perce az árakat, 6000+33k, 6320 33k, szal árban ezek egálok, lehet azt a tesztet is te csináltad, végig olvastam a konkluziot, és azt a részt emeltem ki amiről én is beszéltem....amúgy kár hogy a teszt végén nem volt 1 tuninggal készült eredmény is legalább pár programmal, kíváncsi lettem volna hogy egy 6320 3.5 ghen mit kezd a 6000al 3.2-n, már ha a 6320 ment 3.5-t, mert asszem a 6420ra írtad, de lehet tévedek már mind1.
-
BRinyo
aktív tag
Aha. Akkor majd gondolom, ha a végleges változat kijön, azon már 0779X lesz a 0569X helyén. Ezt csak a teszt kedvéért drótozták 1600-as fsb-re? Ezek szerint ennyire lehet még tuningolni.
Sajnálom, hogy nem tudom egy Q6600-hoz hasonlítani, pedig most tervezem annak a vételét. Esetleg megvárnám még a Q9450-et... -
Rolcsi20
senior tag
a szülők úgy jöttek ide hogy enyhén más hangnemet ütöttél meg azzal hogy lenéztél....de mivel itt ph-n 1 rossz szó után is 1ből bannolnak meg minden hülyeség, így az ember még a száját se meri kinyitni....mert a végén még jujj törlik az accomat aztán jajj mi lesz, attól még 1 elfogult "tesztelő" maradsz.....érdekes, sose vetted észre hogy ahányszor tesztelsz mindíg pont az AMD-seknek van bajuk veled? érdekes amikor más tesztel pl ati vs nv-t ott nincs akkora ugatás soha mint amikor benyomsz 1 intel vs amd tesztet, pedíg a légkör ugyanaz.
-
Speed®
titán
-
Rolcsi20
senior tag
sztem meg a kedves szülőddel nem érdemes foglalkozni te *****. Az 1 dolog amikor valakinek a szíve valahova húz, és más az amikor objektívan leírja a véleményt, azért mert te házigazda vagy meg logout blog meg a tököm gondold meg miket engedsz meg magadnak
mod: bocs tesztelted már a phenomot? NEM akkor addíg ne írja róla véleményt h mi miben mennyivel gyorsabb....bár ha rajtad múlik a teszt akkor abból is ez sül ki, képes lennél ráírni egy p3ra hogy ez 1 üzenet az inteltől hogy még mindíg ő a legjobb...AMDről fingod nincs, a k10topicba vagy hova is mindíg irogatsz be baromságokat, és amikor tudálékos AMD-s kollégák felvilágosítanak a Kx architektúráról akkor meg nem győzöl bocsánatot kérni, na az ilyen embereknek pontosan nem kéne SZAKSZERŰ véleményt írni a konkurenciáról -
Speed®
titán
Oks, itt részemről vége is
A Vista miatt hadd ne mondjam a véleményem
-
Larry303
addikt
mit produkált a jószág 450es fsb mellett memória oldalon?
a winrar benchet látni arról tudok azért következtetést levonni, de pl egy everest mem olvasás, másolás, írás érdekelne....mármint a konkrét adat...mert ugye amd éék elvileg az integrált mem vezérlőjükkel, még befoghatják az intelt, mégha kisebb órajelen is megy a proci...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest