- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
Több sebből is vérzik amit írtál.
Egyrészt a W7 támogatást nem a gyártók eszkábálták, hanem az Intel maga. Csak ezekszerint nem sikerült tökéletesre.
Másrészt a "régi" programok/oprendszer használatának az az értelme, hogy esetleg megvásárolt liszenszeid vannak a "régi" szoftvereidhez, vagy esetleg olyan egyéb eszközeid vannak amiket meg az új oprendszer nem támogat. Nekem pl. van egy Anysee E30C USB-s DVB-C tunerem, aminek első ránézésre semmiféle támogatottsága nincs W8 alatt, és semmi ingerenciám nincs lecserélni.
Nem mellesleg a W8 úgyanúgy zsákutca volt, mint a ME, vagy a Vista, és csak most a 8.1 verzióval, és annak frissítéseivel kezd igazán elterjedtté és használhatóvá válni.
De mindezektől függetlenül teljesen használható a rendszer arra amire használni akarom W7 alatt is. -
Balageee
csendes tag
Igaziból ugyan az az általános Intel inf, és ugyan az az Intel HD VGA driver-t lehet letölteni az Intel oldaláról mind a két rendszerhez. Nekem ebből az jött le inkább hogy a win8 kevésbé eszi a hardver-t, vagy a közös diver-eket win8-ra jobban optimalizálták.
Van azért sok butaság , felesleges dolog a win8-ban, ami miatt inkább a régit rakják fel egyesek, de ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest