- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
Több sebből is vérzik amit írtál.
Egyrészt a W7 támogatást nem a gyártók eszkábálták, hanem az Intel maga. Csak ezekszerint nem sikerült tökéletesre.
Másrészt a "régi" programok/oprendszer használatának az az értelme, hogy esetleg megvásárolt liszenszeid vannak a "régi" szoftvereidhez, vagy esetleg olyan egyéb eszközeid vannak amiket meg az új oprendszer nem támogat. Nekem pl. van egy Anysee E30C USB-s DVB-C tunerem, aminek első ránézésre semmiféle támogatottsága nincs W8 alatt, és semmi ingerenciám nincs lecserélni.
Nem mellesleg a W8 úgyanúgy zsákutca volt, mint a ME, vagy a Vista, és csak most a 8.1 verzióval, és annak frissítéseivel kezd igazán elterjedtté és használhatóvá válni.
De mindezektől függetlenül teljesen használható a rendszer arra amire használni akarom W7 alatt is. -
PeterPH
senior tag
Beszereztem én is egy GA-J1800N-D2H alaplapot. Bios frissítés után sikerült is telepítenem a W7-et, és minden amit szerettem volna hirtelenjében (FTP szerver, DVB-C tuner, XBMC, MPC-HC) remekül működik rajta.
Egyedül a youtube nem akar normálisan működni böngészőből (Firefox), jól láthatóan nincs hardveres gyorsítás, szaggat. Van erre valam beállítás, vagy túl sokat akarok tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest