- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Oliverda #102 üzenetére
"Amúgy a kétmagos HT-s Atom ellen szerinted mit kéne szembeállítani? "
Négymagos Bobcat-et. Mivel nincs, ezért marad a kétmagos. Az 980X ellen is csak Thuban van még.
Azért is vagyok ennyire a két mag mellett, mert ahogy írta valaki korábban Atom nincs HT nélkül forgalomban, ahogy E-350 sincs egy maggal, tehát valós helyzetben sosem fog egy magon futni az E-350, ahogy HT nélkül sem fog egy Atom.
-
Írhatnék még sok mindent, de úgy sem jutnánk közös véleményre. Én dokar véleményét osztom, az Atom a HT-val éri el azt a teljesítményt, amit tud, az AMD pedig második maggal, a lényeg a teljesítmény amit így egészben produkálnak. Az egy más kérdés, hogy mi van ha "felezzük" őket. Az AMD elvan egy magon, mert teljes az architektúra, csak lassabb lesz, az Atom viszont persze, hogy meghal mert a szívét tépjük ki a HT kikapcsolásával. Ez az egyenlő bánásmód. Ja, hogy az Atom ettől két vállra fekszik? Ahogy a tanárom mondaná "egyéni szoc. probléma"...
-
-
-
Ezt komolyan nem értem én sem. Ha Intelnél mehetett a HT, ami gyakorlatilag egy 2. mag, akkor AMD-nél miért nem? Így nem csoda, hogy kikap.
mod: visszaolvastam a válaszért. Oké, hogy a Nano ellen pariban lettek volna 1 maggal, de Atom ellen akkor sem fer. Ráadásul ez így nem a valós eredményeket adja, mivel E-350-et nem lehet egy maggal vásárolni, csak kettővel, letiltani meg senki sem fogja, ergo született egy eredmény, hogy ha a HT-s Intel de jól elveri az egymagos AMD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged