- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Hehe, természetesen MO-ra gondoltam! De látom nem értetted félre.
Pár apple tulajjal már beszéltem e jelensegrol, itt ugyanúgy statusz szimbolium mint a nokia volt egy időben. Mindenesetre érdekes piaci különbségek vannak akar Ausztria Magyarország között is...
Én azért várom, hogy az erejuk tulmutasson bőven az okostelefonokon, mert így nálam nincs jogosultsaga ennek a szegmensnek(tablet). -
gombsadi
aktív tag
Nekem úgy összességeben nincs bajom a honeycombbal, see az ipaddal. Nekem a jelenlegi tablet definiciojaval van bajom!
Sajnos meg bukott a korábbi tablet koncepcio, mert olyan volt a rendszer, amilyen. De a hardver maradhatott volna sub szinten, és arra kellett volna mai rendszereket rakni. Elég hasonló véleményt olvasok ehhez, hogy ne gondoljam magam abberaltnak ilyen igenyekkel:-)gybazsi:
Ahh, konzolt ide de rogvest!:-D
-
gombsadi
aktív tag
Tényleg! Elfelejtettem, hogy te is itt vagy, ne haragudj!!
Akkor modositok, tegyen ra iOS-t vagy Mac-et és "it's amazing lesz, full smooth, it's a beautiful friendship" lesz akkor:-DKérdezem, mi más lenne rajta? Érdekes reagalasa volt, muszáj volt reagalnom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest