- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Semmi. Bőven az a kategória ami lehet fordítási hiba is.
#12: nézd, nem tapsolok neki, de a sárdobálás előtt szeretek megállni gondolkodni. A jóistennek hálát adtam már sokszor, hogy már megvettem az SSD-met, és nem kell a 20nm-es TLC szutykokkal majd vesződnöm, de azért annyi fenntartásom hadd legyen már, hogy megvárnék egy hozzáértőt, aki kifejti, hogy miért királyság vagy baromság ez az új megoldás.
-
DeFranco
nagyúr
És hogyan tudjuk ezt alátámasztani?
(tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent a 20nm, vagy adott esetben az SLC MLC TLC "fejlődés", de itt most egy új anyagról van szó, egy új megoldásról... honnan a bizonyosság, hogy ugyanaz az elhasználódás érvényes itt is, mit az eddigiek esetén?)
-
DeFranco
nagyúr
Én is fennakadtam rajta először, de azért ezt a részt meg kéne rágni egy kicsit:
mivel ez az Intel és a Micron első sorozatban gyártott közös fejlesztésű chipje, aminél a processzoroknál már évek óta bevált HKMG (IBM által kifejlesztett High-K dielektrikumú fém alapú kapuelektródák) megoldást alkalmazzák a polikristályos szilícium helyett, valamint ennél a chipnél bevezetésre került a planáris cellastruktúra is. Az új megoldások előnye, hogy ezekkel az eljárásokkal némileg csökkenthetők a csíkszélesség csökkentéséből fakadó hátrányok (mint a lebegő kapuk méretcsökkentése miatt rövidülő cellaélettartam), valamint lehetővé teszik azt is, hogy az egyes cellák közelebb kerülhessenek egymáshoz, ami pedig a skálázás során jelent előnyöket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest