- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Semmi. Bőven az a kategória ami lehet fordítási hiba is.
#12: nézd, nem tapsolok neki, de a sárdobálás előtt szeretek megállni gondolkodni. A jóistennek hálát adtam már sokszor, hogy már megvettem az SSD-met, és nem kell a 20nm-es TLC szutykokkal majd vesződnöm, de azért annyi fenntartásom hadd legyen már, hogy megvárnék egy hozzáértőt, aki kifejti, hogy miért királyság vagy baromság ez az új megoldás.
-
DeFranco
nagyúr
És hogyan tudjuk ezt alátámasztani?
(tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent a 20nm, vagy adott esetben az SLC MLC TLC "fejlődés", de itt most egy új anyagról van szó, egy új megoldásról... honnan a bizonyosság, hogy ugyanaz az elhasználódás érvényes itt is, mit az eddigiek esetén?)
-
DeFranco
nagyúr
Én is fennakadtam rajta először, de azért ezt a részt meg kéne rágni egy kicsit:
mivel ez az Intel és a Micron első sorozatban gyártott közös fejlesztésű chipje, aminél a processzoroknál már évek óta bevált HKMG (IBM által kifejlesztett High-K dielektrikumú fém alapú kapuelektródák) megoldást alkalmazzák a polikristályos szilícium helyett, valamint ennél a chipnél bevezetésre került a planáris cellastruktúra is. Az új megoldások előnye, hogy ezekkel az eljárásokkal némileg csökkenthetők a csíkszélesség csökkentéséből fakadó hátrányok (mint a lebegő kapuk méretcsökkentése miatt rövidülő cellaélettartam), valamint lehetővé teszik azt is, hogy az egyes cellák közelebb kerülhessenek egymáshoz, ami pedig a skálázás során jelent előnyöket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest