- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
Köszi, akkor ezek szerint itt a két eszköz közötti virtuális adatcsere és a mobilitás marad az újdonság.
Ha csak a mobil eszközökre védték le, akkor rendben, ha nem akkor gázos.
Mindenesetre nekem tetszik az ötlet, egyrészt a mobil játékok új generációja épülhet erre, másrészt ezzel, meg egy kis BT-s billentyűzettel, könnyedén kiválthat a mobil egy egyszerűbb irodai gépet, hisz adott alkalmazást szép nagyban ki lehet vetíttetni az íróasztal melletti falra
(Lásd Motorola Atrix, csak ehhez nem kell dokkoló sem.)
-
Kari1
aktív tag
Még annyit hogy amit mi teszteltünk az egy matematikára kifejlesztett eszköz volt vagyis ha én imitáltam hogy egy szakaszfelező merőlegest akarok szerkeszteni, akkor azt a szoftver érzékelte és ha én nem is voltam pontos ő ezt megcsinálta pontosan. (ezt szvsz lehet a gestures elődjének tekinteni)
-
Everman
addikt
"Idáig is voltak arra ötletek "
Ja, csak az Apple meg is valósítja.
"fájlokat lehet úgy cserélni hogy egyik mobil eszköz képernyőjéről áthúzzuk azt a másikra. Gesture vezérlés sem új dolog, stb."
Mindezt úgy, hogy a kivetített tartalmon keresztül zajlik és a kivetítést egy mobil eszköz, illetve több mobil eszköz prezentálja? Mutass már pár ilyen eszközt, vagy csak leírást.
"Bár neked Everman hiába is mondok ilyeneket mivel neked a lekerekített sarkok is egyenértékűek a kerék, lámpa, telefon feltalálásával"
Neked meg egy 3 oldalas kivonat egyenértékű a teljes licencleírással és az Apple jogászainak teljes vádemelésével. Ki is a vicces fiú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest