- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Oké, köszönöm a kioktatást, és a személyeskedést, bár mindössze annyi történt, hogy válaszoltam egy hozzászólásra, erre oldalakon tartó okoskodást, kioktatást irkálsz cserébe, aztán csodálkozol a válaszaimon.
De, tudod ennek valóban nincs értelme, csak azt nem értem, miért kezdtél bele, simán túlléptünk volna az egészen, mert mint említettem, nem írtam semmilyen negatív, vagy bántó dolgot. De neem, Neked el kellett kezdened a Yodát játszani.
Gratulálok, koptattuk az ujjainkat, tök feleslegesen.Ha valamit meg Neked kell megtanulnod, az meg ez.
És, hogy ON is legyen, tényleg kíváncsi vagyok arra miként néz majd ki a dolog, amiről szól a cikk, és továbbra is tartom azt, hogy ez megint egy ügyes dolog volt a szabadalmi bástyajátékban.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest