- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
...könnyedén kiválthat a mobil egy egyszerűbb irodai gépet, hisz adott alkalmazást szép nagyban ki lehet vetíttetni az íróasztal melletti falra
Igen, ilyesmi elképzelés volt ez a koncepció is.
Csak valszeg az Apple nem csak koncepcióban gondolkozik. -
Blyan
félisten
Oké, köszönöm a kioktatást, és a személyeskedést, bár mindössze annyi történt, hogy válaszoltam egy hozzászólásra, erre oldalakon tartó okoskodást, kioktatást irkálsz cserébe, aztán csodálkozol a válaszaimon.
De, tudod ennek valóban nincs értelme, csak azt nem értem, miért kezdtél bele, simán túlléptünk volna az egészen, mert mint említettem, nem írtam semmilyen negatív, vagy bántó dolgot. De neem, Neked el kellett kezdened a Yodát játszani.
Gratulálok, koptattuk az ujjainkat, tök feleslegesen.Ha valamit meg Neked kell megtanulnod, az meg ez.
És, hogy ON is legyen, tényleg kíváncsi vagyok arra miként néz majd ki a dolog, amiről szól a cikk, és továbbra is tartom azt, hogy ez megint egy ügyes dolog volt a szabadalmi bástyajátékban.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
Black Dragon #4 üzenetére
Neem, kb kétóra alatt.
-
Blyan
félisten
válasz
Black Dragon #2 üzenetére
Megoldható, volt már rá példa korábban (már nem tudom mi volt a neve). De hogy ez csak konnektor vagy gép közelben lehet előadni, az is biztos.
Szerk:
Mit ad isten, Samsung .
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest