Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Macsek68

friss újonc

válasz cinemazealot #15 üzenetére

1. Facebookon nem tudom, mivel évek óta nem használom, viszont YouTube-on pont így működik. Pc-n egérrel, mobil eszközön forgatással, vagy húzással. Itt a múlt heti videóm, ez eredeti, 5,7K felbontással lett feltöltve.
    [link]
    2. A pontos limitet nem tudom, de töltöttem már fel 2 órás anyagot, és néztem jóval hosszabbat is. Minőségben arra számíthatsz, amit az előző pontban linkeltem.
    3. 128GB-os kártyával használom, erre full felbontásban 167 perc anyag fér, max. 256-ot kezel a készülék. Sajnos hosszabb anyagot darabolja, olyan 25-30 perc közötti részekre. Ezzel két baj van. Az egyik, hogy a rögzített darabok közt jelentős frame vesztés van, olyan fél-egy másodpercnyi. A másik, hogy ezeknek a daraboknak a további szerkesztése (akárcsak az egybefűzésükről legyen szó) csak külső szoftverrel lehetséges, ami azonnali minőségvesztéssel jár. Legalábbis, amiket eddig próbáltam: premiere; final cut; power director. Ezek mind egységesen legfeljebb 4096x2048-ba exportálnak. Külső tápról elindul a felvétel, de nem tudom, meddig bírná pl. melegedésileg, mivel eddig 50 perces volt a leghosszabb felvételem, az is akkuról...

Új hozzászólás Aktív témák