- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsek68
friss újonc
válasz
cinemazealot #15 üzenetére
1. Facebookon nem tudom, mivel évek óta nem használom, viszont YouTube-on pont így működik. Pc-n egérrel, mobil eszközön forgatással, vagy húzással. Itt a múlt heti videóm, ez eredeti, 5,7K felbontással lett feltöltve.
[link]
2. A pontos limitet nem tudom, de töltöttem már fel 2 órás anyagot, és néztem jóval hosszabbat is. Minőségben arra számíthatsz, amit az előző pontban linkeltem.
3. 128GB-os kártyával használom, erre full felbontásban 167 perc anyag fér, max. 256-ot kezel a készülék. Sajnos hosszabb anyagot darabolja, olyan 25-30 perc közötti részekre. Ezzel két baj van. Az egyik, hogy a rögzített darabok közt jelentős frame vesztés van, olyan fél-egy másodpercnyi. A másik, hogy ezeknek a daraboknak a további szerkesztése (akárcsak az egybefűzésükről legyen szó) csak külső szoftverrel lehetséges, ami azonnali minőségvesztéssel jár. Legalábbis, amiket eddig próbáltam: premiere; final cut; power director. Ezek mind egységesen legfeljebb 4096x2048-ba exportálnak. Külső tápról elindul a felvétel, de nem tudom, meddig bírná pl. melegedésileg, mivel eddig 50 perces volt a leghosszabb felvételem, az is akkuról...
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged