Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsek68
friss újonc
válasz
cinemazealot
üzenetére
1. Facebookon nem tudom, mivel évek óta nem használom, viszont YouTube-on pont így működik. Pc-n egérrel, mobil eszközön forgatással, vagy húzással. Itt a múlt heti videóm, ez eredeti, 5,7K felbontással lett feltöltve.
[link]
2. A pontos limitet nem tudom, de töltöttem már fel 2 órás anyagot, és néztem jóval hosszabbat is. Minőségben arra számíthatsz, amit az előző pontban linkeltem.
3. 128GB-os kártyával használom, erre full felbontásban 167 perc anyag fér, max. 256-ot kezel a készülék. Sajnos hosszabb anyagot darabolja, olyan 25-30 perc közötti részekre. Ezzel két baj van. Az egyik, hogy a rögzített darabok közt jelentős frame vesztés van, olyan fél-egy másodpercnyi. A másik, hogy ezeknek a daraboknak a további szerkesztése (akárcsak az egybefűzésükről legyen szó) csak külső szoftverrel lehetséges, ami azonnali minőségvesztéssel jár. Legalábbis, amiket eddig próbáltam: premiere; final cut; power director. Ezek mind egységesen legfeljebb 4096x2048-ba exportálnak. Külső tápról elindul a felvétel, de nem tudom, meddig bírná pl. melegedésileg, mivel eddig 50 perces volt a leghosszabb felvételem, az is akkuról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest