- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
válasz
fordfairlane #89 üzenetére
Alapszabály, hogy OS előtelepített gépet nem vásárolunk
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
fordfairlane #95 üzenetére
de pont hogy nem az it szakik vannak megcelozva...
amugy nem vizszintes gorgetest kell hasznalni, hanem fuggolegest, amelyiket barmelyik eger es tapipad tud. es milyen nem megszokott desktop? a desktop ugyanaz, mint eddig, csupan ha megnyitja a startmenut, nagyobbak a gombok, mint eddig, raadasul plusz infokat is ki lehet pakolni.
-
Sanya
nagyúr
válasz
onnan is el tudja majd indítani a facebook ikonját, de engem egyelőre még zavar és zavarni is fog
-
válasz
Nem akarlak se téged, se a tömegeket meggyőzni, nem azért kapom a fizetést. Megosztottság meg mindig van - hisz vki még XP-t használ (és nem csak azért, mert nincs w7-es driver), vki linuxut, win7-et, vistát. Ez így egészséges. Annyit mondok csak, h én (aki pl a vistát kihagytam) bele tudtam szokni az új módiba 1 nap alatt, ez lehet másoknak is sikerül, és nem rohannak rögtön a haverhoz, hogy dúrja már le a windowst ( az átlaguser ui. nem telepít).
-
válasz
Ott a megszokott asztal, ikonokkal, tálcával, a start menüt meg a felmérések szerint kevesen használják, többek közt azért is nyúltak hozzá..
-
válasz
fordfairlane #92 üzenetére
Előre sajnálom magam, hogy nem maradtam win98-on... Végülis ott van start menü, és elég biztonságos, ui. vírust sem írnak rá már vagy 10 éve.
-
válasz
fordfairlane #89 üzenetére
Én pl azt szólom, hogy örülök neki, h a következő notimon az lesz. Gyorsabb, biztonságosabb, frissebb. A metrót meg lassan kezdem +szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest