- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane #95 üzenetére
Ott a megszokott asztal, ikonokkal, tálcával, a start menüt meg a felmérések szerint kevesen használják, többek közt azért is nyúltak hozzá..
-
Azért ez nem egészen így van. Win8-nál nem úgy működik a dolog, mint anno Win7 esetében. Egyrészt, ha jól tudom, akkor kulcs megadás nélkül nem is telepíthető(egyik verzió sem), ha pedig valahonnan szerzett kulccsal mégis feltesszük, aktiválás nélkül 3 óránként nyavalyog, valamint ez-az le is van tiltva. Itt tehát nem kapsz teljes értékű win-t 30 napig.
Másrészt, amíg ez a 90 napos Enterprise verzió az MS-től származik, addig a többi nem igazán hivatalosan elérhető változat
De a lényegen továbbra sem változtat semmi, ez egy vállalati verzió, vállalatoknak szánt kipróbálási céllal(nálunk is egy rakás gép van, de kétlem, hogy msdn/technet előfizető volna a cég, mert akkor nem most váltanánk win7-re..), amit mellékesen ha akarsz, te is kipróbálhatsz.
A cikket pedig nem én írtam, tehát nem én hagytam ki, de köszönöm a bizalmat
-
Igen, lehet, de akkor legyen egy kisebb cég, kisebb gépparkkal. De ne kelljen leírnom a cikket újra, benne van.
Persze, kipróbálhatja magánszemély is, de nem nekik szánják elsődlegesen és semmi sem kötelező. Aki pedig mégis felteszi az legyen tisztában a korlátokkal, és úgy kezdjen bele.Ez egy enterprise verzió, céges felhasználásra, mennyiségi licenc, hasonlók. Egy mezei user amúgy sem hiszem, hogy ezt venné otthonra, akkor meg így is úgy is újra kell rakni. Vagy mit szeretnél, felteszed, 90nap múlva veszel egy prof kódot, megadod neki, aztán az lesz belőle? Érdekes volna..
Amúgy is, ez egy extra lehetőség, hogy kipróbáld, akkor se szólhatnánk, ha nem lenne ilyen, nem hogy ilyeneket hánytorgassunk fel..
-
Nem tudom, ki olvasta végig a cikket, de ez egy vállalati felhasználásra szánt verzió kipróbálható változata, annak érdekében, hogy az adott vállalat mindennapokban használt szoftvereit ki tudják próbálni, hogy tökéletesen együttműködnek-e a Win8-al.
Ebből adódóan nem tudom, miért kell fennakadni azon, hogy 90 nap múlva újra kell telepíteni. Egy cégnél kismillió gép lehet, kipróbálják 1-2 tesztgépen, minden rendben, akkor megveszik mennyiségi licenc-el, és telepítik az egész gépparkra. Egy Enterprise verziót nem is úgy kell aktiválni, mint egy otthoni verziót..
Ez nem otthoni felhasználóknak van, hogy gondot jelentsen a 90 napos lejárat és a reinstall kényszer..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest