- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
windows 10 alatt hogy megy?
köszp.
-
Akula
őstag
Jó hír!!!
Megvan már eredetiben, de jó újra elővenni és tolni egy-két csetepatét
It will be a silent spring!!! -
TOM-202
senior tag
Én is letöltöttem, telepedett, megy.
W7Ux64, PIIx4@4GHz, HD7700CF retró konfigomon. -
rocket
nagyúr
Egyelore mukodik szepen win10 alatt
-
-
Steeve84
csendes tag
Lol. Azt írja az origin jelenleg, hogy:
"Wow, you guys are loving Command & Conquer Red Alert™ 2 and Yuri’s Revenge™ On the House! The demand is so high that we need some time to cool down our servers. Command & Conquer Red Alert™ 2 and Yuri’s Revenge™ will return to on the house very shortly. Thanks for being patient!"
Remélem orvosolják a szituációt hamar. -
-
Czementhy
csendes tag
Most Theme Hospital van helyette. (Az már megvan)
-
ttt1
őstag
Az első Mamoth tank az durva volt ..
-
törölt tag
A Steam biztosan nem tesz semmit sem kompatibilissé. A Commandos első része pl nem megy W10 alatt, mert hiányolja a DX5-öt. A GoG szokta verni magát, hogy mennyire kompatibilisek mindennel, mégis a GoG-os változata az, amelyik már W7 alatt is köhögött sokaknál. Ja, és szintén nem megy az sem W10 alatt.
Aki tényleg rajongó, az már rég megvette ha más nem a C&C: The First Decade-et.
Szaby59: Isten ments, hogy hozzányúljanak akár ehhez, akár a Tiberian Sun-hoz! Kell a halálnak egy túlcsicsázott 3D-s retek.
CPT.Pirk: Semmi extra a FHD-n. Ini szerkesztéssel kb bármilyen felbontásra rá lehet venni a TS-t és a RA2-t is. Annyi, hogy a játékon belül nem tudod kiválasztani ezeket a felbontásokat. Mondjuk az első három játék már neccesebb. De nálam ott elbukik az OpenRA, hogy átmachinálták a játék felületét.
Lenry: W10 x64 alatt pár próbálkozás után simán elindítottam a TFDs verziót. Csak Admin jog kell neki. TS-nek még az sem, csak rohadt lassan fut valamiért.
-
törölt tag
azért akik a tiberium wars+kane micsodája játékokért voltak felelősek kitettek magukért szvsz.
a 4. résszel kapcsolatban viszont tényleg nem tudok jót mondani, az egy valami irgalmatlan nagy fos. ha ehhez hozzácsapjuk, hogy hogyan ért véget a tw és mi lett abból a 4. részre különösen bosszantó az egész.persze egy tiberian sun hangulatot semmi se hoz vissza. annak a játéknak, azokkal a zenékkel valami varázslatos univerzuma volt.
-
Peppo
őstag
válasz
#85552128 #41 üzenetére
Én is megvettem még régebben az Ultimate Collection-t, azt a pár ezret megérte. Bár nem szívesen adtam pénzt az EA-nak, de ezek a játékok egyszerűen nem hiányozhattak a gyűjteményemből. Ma meg már tökmindegy, milyen verziód van, hivatalos szerverek nincsenek, szóval akár az NCore-on kapható is jó.
"Bár nem lenne rossz valami felújított kiadás "
Ez lett volna az a játék, amit töröltek. Mert a végleges tervben szerepelt a tiberium és RA univerzumokban játszható frakciók beépítése is a játékba. Igaz, inkább multis őrület lett volna, de akkor is kár érte.
-
DR01DMAN
aktív tag
Ilyen az én szerencsém, hazaértem 6 után és nem tudom letölteni a játékot valami szerver hiba miatt.
-
tibaimp
nagyúr
Mennyit toltam én ezzel annak idején, hú, nem semmi volt, főleg a skirmish kampányokat.
A kedvencen a tesla torony volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aki nem ismerné, [http://www.openra.net/] - korábbi részek újrajátszásához mai gépeken.
-
nghost
tag
válasz
Czementhy #31 üzenetére
update: csak nem voltak felkészülve a rohamra:
"Wow, you guys are loving Command & Conquer Red Alert™ 2 and Yuri’s Revenge™On the House! the demand is so high that we need some time to cool down our servers. Command & Conquer Red Alert™ 2 and Yuri’s Revenge™ will return to on the house very shortly. "íé, as usual..
-
freeapro
senior tag
nem is ingyenes
-
nghost
tag
nekem sajnos nem mutatja az On the House
, sőt az origines keresés se ad találatot (rájöttek, hogy ez mennyi $$ kiesés
)
-
mondjuk az vicces, hogy a screenshotokat 15 év alatt nem tudták frissíteni és a mai napig a béta látható rajtuk...
-
-
Tomcat
őstag
Ez olyan régen volt hogy még én is játszottam ezzel. Emlékszem mennyi hétvégém ment rá és mennyi átvirrasztott és/vagy álmatlan éjszakát okozott mire végigvittem.
-
wolfman
veterán
Még egy Generals + ZH és rendben is leszünk.
-
törölt tag
Ebből kéne egy remaster Frostbite motorral, feljavított átvezető videókkal, instant buy lenne
A legjobb C&C rész, még ha kicsit komikusra is vették a figurát a többihez képest. -
Ciccuka
veterán
Egyik kedvenc játékom volt akkoriban.
-
Mennyire kompatibilis a win10-el, meg egyáltalán úgy a mai HW-ekkel?
-
Legendd
senior tag
A nap híre nekem
-
thomboy
tag
Imádtam, talán a legtöbbet ezzel játszottam a C&C szériából, végre meg lesz eredetiben (pár rész meg van, de akkor még igen fiatal voltam
).
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MageRG
addikt
Nagyon jó, de nem ér annyit hogy feltelepítsem az Origint.
-
Peppo
őstag
Nálam az első rész a favorit, de persze megvan ez is, mint az összes C&C játék. Kár, hogy így alakult a Westwood és a sorozat sorsa. Az új C&C részt sem igazán értettem, miért törölték. Egész jónak tűnt.
-
Sanyi.il
aktív tag
Wow! Régi kedvenc, köszönöm a hírt! Munka után lesz mivel nosztalgiázni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Na ezt leszedem, mert anno rongyosra játszottam. Köszi a hírt.
-
DR01DMAN
aktív tag
Köszi az infót, ha hazaértem rárabolok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem hiszem hogy sok embernek hiányzik még a gyűjteményéből, de instant get a cucc ha mégis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest