Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
cairojack #25 üzenetére
"Funkcionalitás, testre szabhatóság, Eye Candy. Ebből a WP eddig semmit nem teljesített."
Te se használtál még WP-t akkor, illetve azt se látod, hogy használja egy átlag user a droidját. A funkcionalitás megvan, más koncepció, mint a statikus, ikonos-widgetes felület, de kiválóan teszi a dolgát. Eye candy? Köszöni szépen, megvan, minden animál, pörög, úszik, ennél több eye candy nem tudom hova kéne. A testreszabhatóság nekem speciel nem hiányzik, de az átlag ismerőseimet se láttam még össze-vissza homescreenezni, max berak egy saját háttérképet, meg kipakolja a kedvenc widgetjeit, ez a szerepe a csempéknek is.
Egyébként szerintem egy felületnek inkább az ergonómiára és a gyorsaságra kell fektetni a hangsúlyt, nem a csicsára. Az ergonómia viszont nem divat manapság, legalább ott van helyette a csicsa...
(#28) cairojack
Mondtam én, hogy fogalmad sincs a rendszerről, de akkor minek fikázod? Vágod, hogy folyamatosan animál a felület ugye? Az miért nem használ erőforrást szerinted? A droid nem azért darabos, mint az aludt tej, mert hú de bonyolult felépítésű a rendszer, hanem mert ennyire képes a technológia, amivel készült. Mégis mi olyan bonyolult pár ikonban meg egy alkalmazáslistában? A widgetek? Ott csücsül a képernyön és semmit nem csinál. Nem ezen múlik ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest