Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz cairojack #25 üzenetére

"Funkcionalitás, testre szabhatóság, Eye Candy. Ebből a WP eddig semmit nem teljesített."

Te se használtál még WP-t akkor, illetve azt se látod, hogy használja egy átlag user a droidját. A funkcionalitás megvan, más koncepció, mint a statikus, ikonos-widgetes felület, de kiválóan teszi a dolgát. Eye candy? Köszöni szépen, megvan, minden animál, pörög, úszik, ennél több eye candy nem tudom hova kéne. A testreszabhatóság nekem speciel nem hiányzik, de az átlag ismerőseimet se láttam még össze-vissza homescreenezni, max berak egy saját háttérképet, meg kipakolja a kedvenc widgetjeit, ez a szerepe a csempéknek is.

Egyébként szerintem egy felületnek inkább az ergonómiára és a gyorsaságra kell fektetni a hangsúlyt, nem a csicsára. Az ergonómia viszont nem divat manapság, legalább ott van helyette a csicsa...

(#28) cairojack
    Mondtam én, hogy fogalmad sincs a rendszerről, de akkor minek fikázod? Vágod, hogy folyamatosan animál a felület ugye? Az miért nem használ erőforrást szerinted? A droid nem azért darabos, mint az aludt tej, mert hú de bonyolult felépítésű a rendszer, hanem mert ennyire képes a technológia, amivel készült. Mégis mi olyan bonyolult pár ikonban meg egy alkalmazáslistában? A widgetek? Ott csücsül a képernyön és semmit nem csinál. Nem ezen múlik ez...

Új hozzászólás Aktív témák