Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
A Commodore +4 (ami amúgy nekem is az első számítógépem volt) esetében lehet még említeni a C16/C116 vonalat is, ami ugye a +4 társa volt, de a beépített programok (a "+4") nélkül. De ilyen téren sok más példát is lehet hozni (például a C128-at).
Az OS/2 Warp nagyon jó kis op.rendszer volt munkára, és ha játszani akartál, azt is meg tudtad oldani legtöbbször (persze a jó öreg XMS memória probléma néha előjött), de ahogy elkezdtek terjedni a Windows-os játékok, majd a felhasználói programok, a sorsa megpecsételődött. Én a mai napig nem értem, hogy az IBM hol szúrta el, ha jól rémlik akkoriban nem picivel volt komolyabb cég a Microsoft-nál, mégis alulmaradt vele szemben. Pedig az OS/2 Warp tényleg felette ált a Win95/OSR2 párosnak.
A Windows XP esetében én is megjegyezném, hogy az elején nagyon nagy hulladék volt, anno én is visszatértem az Me-re (tudja fene, nekem pár apróbb inkompatibilitási problémát leszámítva nem volt amúgy gondom az Me-vel) róla, és csak az SP1 után tértem vissza rá (rémlik, hogy akkoriban vált szállóigévé, hogy M$ oprendszert csak az első Service Pack után szabad feltenni
).
A Win8-at én is felhoznám példának, amit össze nem szerencsétlenkedtek a Metro/Modern UI-val és a Start menüvel, azt szerintem még évtizedek múlva is oktatni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest