- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Commodore +4 (ami amúgy nekem is az első számítógépem volt) esetében lehet még említeni a C16/C116 vonalat is, ami ugye a +4 társa volt, de a beépített programok (a "+4") nélkül. De ilyen téren sok más példát is lehet hozni (például a C128-at).
Az OS/2 Warp nagyon jó kis op.rendszer volt munkára, és ha játszani akartál, azt is meg tudtad oldani legtöbbször (persze a jó öreg XMS memória probléma néha előjött), de ahogy elkezdtek terjedni a Windows-os játékok, majd a felhasználói programok, a sorsa megpecsételődött. Én a mai napig nem értem, hogy az IBM hol szúrta el, ha jól rémlik akkoriban nem picivel volt komolyabb cég a Microsoft-nál, mégis alulmaradt vele szemben. Pedig az OS/2 Warp tényleg felette ált a Win95/OSR2 párosnak.
A Windows XP esetében én is megjegyezném, hogy az elején nagyon nagy hulladék volt, anno én is visszatértem az Me-re (tudja fene, nekem pár apróbb inkompatibilitási problémát leszámítva nem volt amúgy gondom az Me-vel) róla, és csak az SP1 után tértem vissza rá (rémlik, hogy akkoriban vált szállóigévé, hogy M$ oprendszert csak az első Service Pack után szabad feltenni
).
A Win8-at én is felhoznám példának, amit össze nem szerencsétlenkedtek a Metro/Modern UI-val és a Start menüvel, azt szerintem még évtizedek múlva is oktatni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged