- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Engem nem lep meg. Pedig a jelenlegi formájában egy rakás sz@r. Oké, ez így erős, de ezek a single view autosztereoszkóp kijelzők nincsenek a topon minőség tekintetében. Nekem az Optimus 3D-n se tetszik a 3D hülyeség (az a telefon másért tetszik). Valahogy bántja a szemem, pedig nem vagyok érzékeny a terhatású képekre. Pl moziban semmi bajom tőle...
-
Segal
veterán
Mikor jön a google street view felvételi lehetőséget biztosító panoráma kamera lehetőség a mobilokba?
Azért ez már picit röhejes az előlapi kamerát így sem nagyon használják videótelefonálásra nagyon max interneten keresztül de ott is inkább csak hangalapút erre oda is 2 kamera... vicc
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 3D telefonok és internettáblák térnyerésének köszönhetően robbanásszerű bővülés előtt áll a képérzékelők piaca.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest