Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát így eddig ugyanaz a külső, mint a Mix 2-nek.
De amúgy a videó abból a szempontból fake, mert nem a 2S van rajta, hanem a Mix 2. Fejjel lefelé fordítva...
Érdemes megnézni , bal szélén oldalra-alulra hogy került a power és a hangerő gomb?
És a videó végén, ahogy lezárja a képernyőt... Szóval ez ordas nagy kamu
-
psajti
aktív tag
Erről az IMX363 szenzorról van esetleg még több infó vagy még teljes homály fedi?
-
<Lacy85>
addikt
Ez a "többet keres a samsung az iPhone eladásokkal, mint a saját telóival" esetleg akkor állta volna meg a helyét, ha valóban eladják a tervezett 50-60 milliót. Na ennek épp a fele jött össze.
Az a hír asszem amúgy is érdekes volt, mert az iPhone alkatrészeiből származó bevételt hasonlították össze az S8 után megmaradó tiszta haszonnal. -
Shyciii
veterán
Azért a Sony példáját ne keverjük ide, mert a Sony-nak a mobil részlege halódik, főleg ha a Samsunghoz nézzük. De mondhatnám a Sony TV részlegét is, az is harmatos bevételt produkál. Sony-nak egyszerűen muszáj plusz bevétel után néznie, míg a Samsung megteheti, de nem kifejezetten van rá szüksége. Amúgy meg kameraszenzorból nem csak a Sony-é jó, hanem a Samsung ISOCELL-é is, tehát van alternatíva, míg OLED esetében nemigen van más, mert az LG-é pont annyira jó, mint ahogy az LG P-OLED-edel is befürödtek pl a Pixel telók.
Amúgy meg hiába van külön a részlegek, mert 1 cég alá tartozik, tehát legfelül ha úgy döntenek, hogy nem, akkor nem. Amúgy meg pont ezt írtam, hogy nekik az Iphone X eladásokból több bevételük, van, mint a Samsung telóik eladásából... -
<Lacy85>
addikt
Ha jól tudom, akkor teljesen külön van a mobil, és a kijelző gyártó részlegük, vagyis nem azt nézik, hogy "de jó, csak samsungban lehet ilyen", hanem ez is bevétel forrás.
A Sony is sem tartja meg magának a kamera szenzorokat, meg az LG sem az oled paneleket TV -k esetén.
Lehet, hogy ebben az esetben tévedek, de szerintem itt is ilyesmi lehet. -
kop8
őstag
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Köszi
-
-
kop8
őstag
Mikor jelenik meg??
Vagyis mikor van az mwc? -
Kornel
veterán
válasz
Szabcsizz #16 üzenetére
S4 még optic amoled.
Lehet szép (harsány!) Színe van, ellenben a 60 Hz-es PWM frekvenciája számomra használhatatlanná teszi, ahogy a oneplus ugyanezzel a típussal szerelt kijelzőjét is...Bízzunk benne hogy a Xiaomi megkapja / kifizeti majd az újabb fejlesztésű Samsung super amoled kijelzőjét.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
TheBikerider #15 üzenetére
Itthon van egy S4,és egy Moto Z is. Azt nem tudom,hogy utóbbi a Samsung technológiáját használja e,de én nem vélek különbséget felfedezni. Mindkettőt élénk,kiváló fényerő jellemzi. Talán a Samsung javára szól,hogy egy picit élénkebb. Viszont én is valószínűnek tartom,hogy ilyen kijelzőt kap az említett készülék,de azért még ne írjuk le.
-
-
Kornel
veterán
-
-
Kornel
veterán
Valóban a ZTE megkapta a Samsung super amoled kijelzőjét: [link]
Emelett a Meizu is használja a legújabb Samsung panelt, ami már gond nélkül használható.Ellenben pl. a Oneplus csak a több éves Samsung optic amoled kijelzőt kapta, annak minden hátrányával.
Kérdés hogy a Mi7-ben melyik lesz, "megsegíti-e" vajon a világ legnagyobb mobiltelefon gyártója az egyre feljebb kapaszkodó konkurenciáját egy csúcs kijelzővel?
És hogy miért lesz amoled? Mert a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó csak ezzel a technológiával használható, tehát a kérdés már itt eldőlt.
-
Igaz nem mondtam ilyent. De ha már szóba került a kijelző, egyáltalán honnan ered az a biztos dolog hogy az oled lesz?
És ha mégis oled lesz a kijelzője? Lehet hogy Samsung vagy éppen LG lesz a beszállító. Bár eddig ismérve a Xiaomit nem hiszem hogy pont tőlük kérne segítséget.
-
-
Kornel
veterán
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Mi7 oled kijelzője szerintem felejtős lesz, mert csak a Samsung tud jó oled kijelzőt gyártani, nyilván nem adja oda nekik.
-
-
mjani1172
addikt
Ha valóban lesz infra, akkor figyelemmel kísérem!
Az csak előny ha fejlődik a kamera is.
A sebesség és a többi eddig is rendben volt, úgy olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest