- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #67 üzenetére
"A legalapabb gépágyús erődnek pedig szinte minden tanra rakható fegyvernél nagyobb a hatótávolsága."
Ahhaaa...
Szerkesztve:
jó... igaz, ott a szinte, így végül is nem mondtál akkora butaságot
-
ilyen_85
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #65 üzenetére
s ha a tanknak kicsit meg van tuningolva a hatótávolsága? Akkor akár 1 tankkal is végigpusztítja a bolygód összes erődjét...
Vagy ha elkezdi bombázni, vagy lézerrel lőni a bolygó körüli pályáról
-
ilyen_85
senior tag
útvonalat törölni úgy is tudsz, ha rányomsz az egységre amíg fel nem jönnek az egységhez tartozó lehetőségek, és kiválasztod az egység felosztását, nem muszáj tényleg felosztani őket, elég ha kilépsz a felugró menüből és már el is felejtették merre tartottak
Ja és két egységet összeolvasztani, úgy a legegyszerűbb szerintem, hogy ha sikerül dupla katt-al eltalálni a másik egységet akkor összeolvadnak
-
ilyen_85
senior tag
megvettem, a 8xx forintos árra még rácsúszott 2xx forint áfa, kb 1100 forint a végösszeg így. Végül is általában ennyibe szokott kerülni egy játék, csak valahogy rossz érzés kifizetni 1100-at, amikor 800 valahány forintra vagy felkészülve.
A játék egész élvezhető némi megszokással még egy nexus 4-en is. Bár a képarány 4:3-as, egy immersive móddal (teljes kijelzőre rakva) némileg javul a kép kihasználtsága.
A megszokás alatt azt értem, hogy az ujjad nagyrészt kitakarja azt amit ki akarsz választani s így nehéz játszani, mert mindig ki be kell zoomolni, hogy lásd mit is csinálsz. Majd most kipróbálom kapacitiv tollal is.
Egyébként a játék remek, sok emléket juttatott eszembe
Egy kampányt játszottam le a harcos fajjal, aminek most nem jut eszembe a neve. kb. két nap alatt végigjátszottam. Nem rossz egy "mobil játéktól"
Az elején még semmilyen problémát nem okoz a kolóniáidat végig mászkálni és mindegyikkel elszórakozni külön.
(figyeljetek rá, hogy az épületeket ne rakjátok "egymásra", minden épület között legyen meg a "két sávos út", ellenkező esetben a tankjaink hajlamosak nehezen közlekedni közöttük ha támadás alatt állunk, ami súlyos veszteségeket fog jelenteni, főleg az elején, amikor még nincs pár jól felszerelt mega tankunk
Az egységek mozgatása néha ... nehézkes, csak állnak bután hiába adod ki a parancsot, hogy kövessék a "waypointokat", a legjobb eredményt úgy értem el, ha az egységeket elmentettem egy csoportba, majd dupla kattintással küldtem el őket valahová, vagy támadtam meg az ellent.
Ezektől eltekintve nagyon jól szórakoztam
Rég vártam már ezt a játékot androidra
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged