- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
Darth_Revan #90 üzenetére
Visszakaptam a "cerkám". Így viszont, nagyon jó a játék. 10/10.
MOD: Szvsz, Ujjal, 7"-on elég idegesítő.
-
TeeBee73
veterán
válasz
Darth_Revan #86 üzenetére
7"-on kézzel még mindig játszhatatlan. Ha visszajön a szervizből a monitorom, megnézem BlueStacks alatt mit pirít 32"-on.
MOD: Most nézem a nick-ed. Nem kérhetnénk egy Jedi Academy 2-t, vagy egy KotoR3-at?
Ja, más cég.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Darth_Revan #86 üzenetére
Igen, kezd szimpatikussa valni a kezdeti zokkenesek utan a support. Foleg hogy latom most minden hibanak probalnak utanamenni, ahol negativ ertekelest kaptak. Ez jo. Mostmar 22. az uj es fizetos kategoriaban.
-
Darth_Revan
veterán
Ma újabb patch jött ki, többek között már a kamera is jobban mozgatható és forgatható is
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Darth_Revan #77 üzenetére
Természetesen simán meg lehetett csinálni, mint ahogy az várható volt. Eladások már 1000 felett járnak. Így már jóval jobb. De továbbra is rossz pont, hogy megjelenéskor nem került bele a full screen, meg a mentegetőzés ment eleinte a hiánya miatt. Azért persze köszönjük, hogy megcsinálták.
-
Cythyel
senior tag
válasz
Nemrossz-nemrossz, kellett is a szélesvásznú patch, de amit én legjobban hiányolok, az a fejlesztési gyorsmenü...
-
JSaN
addikt
válasz
Ez komoly?
Most hanyagoltam, de ha nem irod nem neztem volna ra mostansag.
No minja meg is lesem a nexus7 2013-on. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Na! Meg lett terraformálva a képarány.
-
Louro
őstag
Jelentem Galaxy S4 Mini-n annyira kicsik a gombok, hogy ujjal nem kényelmes a kezelése. Kipróbálásra érdemes, videók, nosztalgia pipa, de a túl apró gombok nekem zavaróak. Tudom, sok lehetőség adott, de lehetett volna talán csoportosítani.
Pl.: Ha hajón lenyomva tartom az ujjam, akkor olyan picik a gombok, hogy nem lehet elolvasni, hogy mire is valók. Vagy bolygón kiválasztani az építendő épületet szintén pixelharc és utána lerakni megint kicsit ügyeskedős.
Pro: Szándék: csillagos ötös.
Kontra: a felületet jó lett volna kicsit jobban optimalizálni. -
JSaN
addikt
válasz
---Lasali--- #73 üzenetére
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Aki Nexus 7 en próbálta, mondjuk a 2013 ason, vagy hasonló 7 colos 16:9 képarányú készüléken próbálta, megkérhetném hogy rakjon fel valamiféle sreenshotot, hogy mégis mennyire gáz hogy a játék csak 4:3 ban megy?
Nekem is megvan a PC -s eredetiben, régen barátommal mindig ezt játszottuk, most az új tabletomon egy kis retro hangulatnak kipróbálnám, de ha borzalmas a képarány, akkor nem akarok érte pénzt adni. -
deja vu
addikt
válasz
errorcode06 #71 üzenetére
Emlékezetből mondom, de amikor az első faj be akart támadni akkor kb. 5-6 korvettem volt, és a szaros 8-10 rombolójukkal ellen egy hajót sem veszítettem soha. Ja és vadászból soha sem csináltam, azt pazarlásnak tartottam mindig is, azt a lóvét rendes hajókra költöttem. Csak akkor csináltam vadászt amikor be kellett küldeni az aszteroidák közé, meg a felfedezetlen háromszögbe kellett pusztulni küldeni a hajókat, meg amikor a kalózvezér lányával meg kellett ütközni, mert akkor ki volt adva, hogy x vadász x vadásszal szemben. Egyébként tudom, az a rizikósabb ha két faj akar egyszerre betámadni. Akkor volt olyan többször mondjuk, hogy 1 hajót leválasztottam, és azzal mindig visszafoglaltam azt a bolygót amit az ellenség elfoglalt, és amilyen hülye az ellenség így egy helyben toporogtak. Addig legyilkoltam a másik fajt, és utána jöhetnek ők is.
-
errorcode06
őstag
Már normalon is vigyázni kell, mert ha 1-2 éven belül és 1-2 felfedezett faj után nincs csak 8-10 hajód, simán betámadnak együtt.
-
deja vu
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #65 üzenetére
Pár éve nem játszottam a játékkal, ezért elnézést ha hülyeséget mondok valamiben.
De miért szaroztok erődökkel? Én mediumon kb. másfél óra alatt mindegyik fajjal tudtam győzni, és soha sem raktam erődöket. Erődből csak a lézeres erőd, és a nehéz erőd ért valamit, a többi elég gagyi volt.Én úgy játszottam közepesen, hogy megdupláztam az űrhajógyártást a főbolygón, és az első 3-4 évben csak kolonizáló hajókat gyártottam. Ahol a népesség növekedés nagyon alacsony volt, azt terraformáltam. Mikor volt 10-12 bolygóm akkor kezdtem el fejleszteni, minden pénzt fejlesztésre költöttem. Volt 3-4 bolygóm(200-250%-os) ahol csak a gyártás folyt, az összes többin meg a fejlesztés. Ilyen erőd meg más hülyeségre soha sem áldoztam. Mivel volt kb. 12 bolygóm ezért elég sok volt a bevételem is, és a fejlesztés is 1-2 év alatt eljutottam a fullextrás korvett, és az antigrav tank szintjére( lőtáv növelő, lézer, vagy nehéz torony). A többi fajnak még csak rombolói voltak, meg kezdetleges tankjai, így rohadt egyszerűen lerohantam a két legközelebbi fajt, és egyből lett 20-25 bolygóm. Itt megint minden erőforrást fejlesztésbe öltem, és pikk pakk eljutottam a cirkáló vagy még följebb, és mega tank ion torony, lőtáv növelő. Aztán ledózerolok mindenkit, mert a többi faj még a korvettel pöcsölt. Nehéz fokozaton mondjuk máshogy kell játszani.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #67 üzenetére
"A legalapabb gépágyús erődnek pedig szinte minden tanra rakható fegyvernél nagyobb a hatótávolsága."
Ahhaaa...
Szerkesztve:
jó... igaz, ott a szinte, így végül is nem mondtál akkora butaságot
-
TESCO-Zsömle
titán
-
ilyen_85
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #65 üzenetére
s ha a tanknak kicsit meg van tuningolva a hatótávolsága? Akkor akár 1 tankkal is végigpusztítja a bolygód összes erődjét...
Vagy ha elkezdi bombázni, vagy lézerrel lőni a bolygó körüli pályáról
-
TESCO-Zsömle
titán
(figyeljetek rá, hogy az épületeket ne rakjátok "egymásra", minden épület között legyen meg a "két sávos út", ellenkező esetben a tankjaink hajlamosak nehezen közlekedni közöttük ha támadás alatt állunk, ami súlyos veszteségeket fog jelenteni, főleg az elején, amikor még nincs pár jól felszerelt mega tankunk
Erre a legjobb megoldás, ha nem tankokkal védekezünk, hanem erődökkel. Akkor az ellenséges tankoknak kell szenvedni az utakon, míg az erődök folyamatosan lövik őket.
sz: És persze ott van még az önmegsemmisítő is, ami a bolygóval együtt az ellenséges flotta teljes tankállományát is lenullázza. Apróbb, jelentéktelenebb bolygókra mindig rakok belőle egyet, persze tank és hajógyárral együtt, hogy vonzó célpontok legyenek.
-
ilyen_85
senior tag
útvonalat törölni úgy is tudsz, ha rányomsz az egységre amíg fel nem jönnek az egységhez tartozó lehetőségek, és kiválasztod az egység felosztását, nem muszáj tényleg felosztani őket, elég ha kilépsz a felugró menüből és már el is felejtették merre tartottak
Ja és két egységet összeolvasztani, úgy a legegyszerűbb szerintem, hogy ha sikerül dupla katt-al eltalálni a másik egységet akkor összeolvadnak
-
ilyen_85
senior tag
megvettem, a 8xx forintos árra még rácsúszott 2xx forint áfa, kb 1100 forint a végösszeg így. Végül is általában ennyibe szokott kerülni egy játék, csak valahogy rossz érzés kifizetni 1100-at, amikor 800 valahány forintra vagy felkészülve.
A játék egész élvezhető némi megszokással még egy nexus 4-en is. Bár a képarány 4:3-as, egy immersive móddal (teljes kijelzőre rakva) némileg javul a kép kihasználtsága.
A megszokás alatt azt értem, hogy az ujjad nagyrészt kitakarja azt amit ki akarsz választani s így nehéz játszani, mert mindig ki be kell zoomolni, hogy lásd mit is csinálsz. Majd most kipróbálom kapacitiv tollal is.
Egyébként a játék remek, sok emléket juttatott eszembe
Egy kampányt játszottam le a harcos fajjal, aminek most nem jut eszembe a neve. kb. két nap alatt végigjátszottam. Nem rossz egy "mobil játéktól"
Az elején még semmilyen problémát nem okoz a kolóniáidat végig mászkálni és mindegyikkel elszórakozni külön.
(figyeljetek rá, hogy az épületeket ne rakjátok "egymásra", minden épület között legyen meg a "két sávos út", ellenkező esetben a tankjaink hajlamosak nehezen közlekedni közöttük ha támadás alatt állunk, ami súlyos veszteségeket fog jelenteni, főleg az elején, amikor még nincs pár jól felszerelt mega tankunk
Az egységek mozgatása néha ... nehézkes, csak állnak bután hiába adod ki a parancsot, hogy kövessék a "waypointokat", a legjobb eredményt úgy értem el, ha az egységeket elmentettem egy csoportba, majd dupla kattintással küldtem el őket valahová, vagy támadtam meg az ellent.
Ezektől eltekintve nagyon jól szórakoztam
Rég vártam már ezt a játékot androidra
-
Louro
őstag
Állítólag van 15 perces próbaidő. Megvesz, letölt, 15 perc játék után, ha nem tetszik, vissza lehet kérni a pénzt. (Nem néztem utána, de több fórumon már olvastam.)
-
TESCO-Zsömle
titán
Imperátor! Istencsászárunk fénye önre ragyog! Egyelőre...
-
opr
nagyúr
És a multija működik rendesen? Tehát kijavították az eredeti ig2 hibáit? (pl aszinkron error, 100 meccsből 99nek az vetett véget)
-
BoB
veterán
Gondolom 4.7"-re nincs értelme letölteni mert túl kicsi a kezelőfelület.
-
danih
veterán
Ellenben ha valami eleve 4:3-ban lett eleve lefilmezve, nem sírna a szám hogy mééénem tizenhatkilenc, huszonegyedikszázad, stb, még 16:9 tv mellett sem
Lehet néha trükközni (letterboxing, zooming), de újraforgatni a filmet (az analógiával élve) nem fogják. Ez van esetünkben is. Ezt-azt kipróbálnak, ha nem megy, hát nem megy, csoki. -
Louro
őstag
Hello
Ha vennél egy 16:9-es arányú TV-t, akkor te se 4:3-as filmeket várnál rá. Elvárásod lenne a kihasználtsággal kapcsolatban.
Az, hogy vannak "hardcoded" részek....ott elég egy háttért bedobni (szélesebb háttéret) és minden mást középre igazítani. A csillagtérképnél pedig max nagyobb láthatóság lenne. Szerintem nem kellene a hajóépítést és a kémkedést szélesebbre húzni, csak egy szép háttérrel orvosolhatnák a gondot. -
Drizzt
nagyúr
-
lafaty80
addikt
Egy jó hír:
"A képarány egy kényes téma, az eredeti játékban sajnos elég sok
"bedrótozott" funkció van, ami feltételezi a 4:3as képarányt, ezért a
megváltoztatása igen körülményes lenne. Ezzel együtt fejlesztés alatt
van egy megoldás, amiben még nem vagyunk biztosak, hogy működőképes,
de ha igen, azonnal kitesszük, opcionális formában. (options-ból
választhatóan)
"Korrekt és gyors válasz
-
Drizzt
nagyúr
Közben jött 1.04, valamiféle Nexus 10 render issuet javít.
-
danih
veterán
Épp most irtam, hogy alapvetően egy 4:3-as platformra adták ki (iPad). Android "csak" hab a tortán, mert viszonlyag kis erőforrás-ráfordítással át lehetett portolni erre is. 16:9 viszont több munkát igényel, ezért vagy megkapjuk így, vagy sehogy. Ellenben a play store-on nem látok olyan figyelmeztetést hogy a játék 4:3 képarányú, amit viszont nem találok tisztességesnek.
-
Drizzt
nagyúr
Mivel egy alapvetoen 16:9-es hasznalatu platformra adtak ki, ezert elvarhato lenne a dolog. Azert nem irom elvartnak, mert ahogy nezem nem tul sokat adtak el belole, igy meg csak jo nagy minusszal tudnak kihozni. (csak 100+ az eddigi peldanyszam.) Igazabol elvezheto igy is, de fekete pont jar ezert a 16:9-es dologert.
-
Darth_Revan
veterán
Kipróbáltam egérrel, így már "picit" játszhatóbb volt telefonon
Kameraállást mondjuk nem lehet módosítani (mert az kétkezes procedúra, amit egérrel nem lehet helyettesíteni, így ilyenkor hozzá kell nyúlni a kijelzőhöz), de ezt leszámítva fél órát játszottam vele úgy, hogy elvileg csak 1 percre indítottam el, hogy kipróbáljam
-
-
Drizzt
nagyúr
Komoly problemam van az iranyitassal.
Tobbpontos utvonalmegadassal hogyan lehet utat visszatorolni?
Tamadni egyaltalan nem tudok se urben, se foldon. Ha ramegyek jobb oldalon a celkeresztre, aztan meg egy ellenfelre, siman csak kijeloli, embereim meg allnak egy helyben, s bamulnak, mint hal a szatyorban. -
Louro
őstag
Sziasztok!
Ha csak 4:3 arány, akkor elég sok vevőt veszítenek. Nekem S4 Mini van és ha ott 4:3, akkor nagyon sok rész nem lesz kihasználva.
IG1 rajongóknak, akik nem akarnak dosbox-szal szívni, azoknak ajánlom ezt az oldalt: https://code.google.com/p/open-ig/
-
Drizzt
nagyúr
Csak nem birtam megallni, megvettem en is. 16:9 patch johetne. Meg ehhez tenyleg idealis lenne egy nagyobb tab.
-
danih
veterán
Toltam tegnap este ágyban, mekkora flash
-
Cythyel
senior tag
Instant vétel. :3
A nagy díszdobozos PC-s verzió még mindig it csücsül a polcomon teljesen épségben ennyi év után is. :3 -
banhammer
veterán
Eleg dragan adjak, majd megveszem ha leakciozzak.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Darth_Revan #10 üzenetére
Ha van root van ingyenes megoldás is:[link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #24 üzenetére
Update: Nem tartott sokáig.
-
Ellia
addikt
Úristen, az idő megszépíti ezt a játékot, rengeteget játszottam vele anno
Nem tudjátok a PC-és verzióhoz nincs valami HD pack szerűség?
-
TeeBee73
veterán
Kellkellkell!!!
"Istencsászár, vezesd szolgád!" -
danih
veterán
Ez kész, veszem is meg, telóm is 4:3-as arányú, pont jó...
-
SzlobiG
félisten
válasz
Darth_Revan #24 üzenetére
De kár.
-
Darth_Revan
veterán
Halkan megjegyzem, hogy jó kis másolásvédelmet sikerült az apk-ba pakolni, mert jelenleg is küzdenek a crackerek a feltörésével
-
SzlobiG
félisten
válasz
Darth_Revan #22 üzenetére
Kár, na mind1 nekem így is bejön nexuson.
-
SzlobiG
félisten
Meg is vettem nagyon szépen fut Nexus 7-en csak az a baj, hogy nem full screenbe nincs optimalizálva 16:9-re. Reméljük minél előbb megcsinálják mer a feeling nagyon ott van mint régen.
-
Drizzt
nagyúr
Akkor megint jon a szokasos kerdesem: lehet-e mar anelkul google playen vasarolni, hogy eltaroljon bankkartya adatokat a tranzakcio utan is? Megvennem, de ha mindenkeppen elmenti a bankkartya adatokat, akkor lehet nem fogom.
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem az 1-et is ki kéne adni... kicsit modernizálva a GUI-t és touch-ra szabva. Lehet dosboxon is elfutna? Az 1 nekem az igazi. Imádtam egyszerűen, olyan nagyszabású játék volt
A 2 nekem is megvolt eredetiben és széttoltam azt is, de azért az IG1 volt az igazi -
SzlobiG
félisten
Na ezt veszem is meg a Nexus 7-re. Imádtam anno amikor megjelent akkor is a dobozos verzió volt meg.
-
Rage47
veterán
ipaden mennyibe kerül?
-
lafaty80
addikt
Azért tegyük hozzá, hogy az ára 8xx + áfa, bár személy szerint a 2x-es áron is megvenném.
De nem értem hogy miért kell egy hazai fejlesztőtől hazai vásárlásnál áfát fizetni.... gugli tudja?
-
deja vu
addikt
Évekig játszottam vele, máig számomra a legjobb játék. A saját rekordom közepesen kb. 1 óra volt. Örülnék ha készülnének hasonló játékok.
-
Aethel
aktív tag
Na erre régóta vártam.. Megvéve
-
gianni85
veterán
régi szép emlékek...
marad a pc verzió, mivel se droidos tabletem se telóm -
jonnyjoker01
veterán
Fúú ezt a gémet mindig is toltam pcn, nagyon tetszett, ez is megvéve mostmár!
-
Darth_Revan
veterán
Megvéve !
+Syberia is kijött droidra
-
hjanos1
senior tag
Magyar nyelvűek a feliratok és a hangok is, egyedül az átvezető videók angol nyelvűek, de elvileg ezt egy későbbi frissítésben magyarul is elérhetővé teszik majd.
Pont 4:3-as tableten kezdtem el játszani vele, így nálam nincs gond az oldalaránnyal. -
JSaN
addikt
válasz
korcsillio #2 üzenetére
Meg vetem mert ennyit meg er, regen sokat toltam.
Amugy meg olyan nyelvu amilyen az android, nalam teljessen full magyar szoveg es hangok is, csak a legelejen levo intro aszem angol a hang, de idovel azt is cserelik asszem.
Sima zokkeno mentes a jatek, egy tolal egesz jol jatszhato, nexus 7 (2013) tolom. A fo problemam inkabb az hogy 4:3-ra van fixen allitva, es igy oldalt van 2 fekete sav illetve az also 3 gombos android talca is fixen ot van, ami tovabb csokkenti a 4:3 kep aranyt, eleg zavaro ez. Minden masban hozza a szokasost. -
Narxis
nagyúr
válasz
korcsillio #2 üzenetére
A felirat magyar.
-
korcsillio
addikt
válasz
errorcode06 #1 üzenetére
Úgy tudom angol nyelvü,pedig magyar cég csinálta...
-
errorcode06
őstag
Magyar vagy angol a nyelvű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest