Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
Na, rég nem jártam itt, de ne aggódjon senki, nem hagyok fel a Pulsera szánt romok készítésével, csak mostanában elég sok elintéznivalóm van és ezért kevesebb idő jut a "buherálásra".
A magyarított verziót lehet, hogy megcsinálom az elkövetkezendő napokban, de még meglátom, hogy mikor lesz rá időm. Hogyha van valami fejlemény, akkor mindenképpen megírom.
@marci0001: Elnézést, hogy nem írtam választ az e-mailedre, de sok dolgom volt. Egyébként a data/cache wipe után szükségtelen a dalvik wipe, ugyanis normál esetben a telefonmemóriában van a /data partíción, amit a data wipe formáz, így a dalvik is törlődik. Egyszóval dalvik wipe csak akkor kell, ha az SD-n van a dalvik.
-
impalaman
aktív tag
válasz
AndrewBlondS #75 üzenetére
Az nem a kernel, hanem a firmware. Amúgy pedig nem gond, hogy a magyart használod, a rezgésnek működnie kell. Azt hiszem korábban írtad is, hogy bekapcsolásnál rezzen egyet, ha pedig így van akkor működik a rezgés.
-
impalaman
aktív tag
válasz
AndrewBlondS #72 üzenetére
Igen, nálam működött a rezgőmotor és az SP1 is hibátlanul felment és működött.
-
impalaman
aktív tag
Az extrákat nem teszteltem le, de ettől függetlenül működni kellene nekik. Esetleg mondd meg, hogy pontosan melyik felrakása után lesz problémás a dolog és akkor megpróbálom megoldani a dolgot.
Láttam, hogy te is és mások is írták a 2.2-t, mármint azt, hogy készítsek 2.2-es romot. Annyit tudok mondani, hogy ezen a héten talán kiadok valami tesztverziót. Azért tesztverziót, mivel még az a rom sincs teljesen végleges fázisban amire az enyém épülni fog.
-
impalaman
aktív tag
-
impalaman
aktív tag
Keresgéltem a MobilTV-vel kapcsolatban, de nem sokra jutottam. Szinte sehol sem foglalkoznak vele, lévén ez csak T-Mobile-os "adottság". Van viszont egy RTSP Launcher nevű app, ami elvileg viszi a MobilTV-t ha megadod neki az rtsp linket. Hogyha erről már tudtál, akkor nem szóltam semmit.
-
impalaman
aktív tag
válasz
AndrewBlondS #25 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy mi lehet az oka. Annyit tudok mondani, hogy nálam rendben van vele minden, azóta amióta feltettem.
-
impalaman
aktív tag
válasz
AndrewBlondS #23 üzenetére
Nálam teljesen problémamentesen üzemel a rom, minden tekintetben. Teljes wipe volt telepítés előtt?
-
impalaman
aktív tag
válasz
AndrewBlondS #21 üzenetére
Én nem találkoztam ilyen problémával, lehetséges, hogy valami bezavart neki.
-
impalaman
aktív tag
válasz
AndrewBlondS #19 üzenetére
A recovery a PIROS+MENÜ+BEKAPCS gombbal hozható elő, az ES File Explorer-ben pedig engedélyezni kell a beállításoknál a root hozzáférést.
-
impalaman
aktív tag
válasz
AndrewBlondS #17 üzenetére
Üdv!
A háttérképek megfelelő felbontása 640x480 pixel. A felesleges dolgokat pl. az ES File Explorer-rel tudod törölni, a csengőhangok a system/media mappában, az alkalmazások pedig a system/app-ban vannak. Az A2SD+ parancsa nálam működik, ugyanezt a romot használom.
-
impalaman
aktív tag
Nem működik, írtam már a fórumban is, de most megteszem mégegyszer, talán ezt olvasod el hamarabb.
Az a legnagyobb probléma, hogy nem láttam még életemben működés közben MobilTV alkalmazást, vagy egyáltalán azt, hogy mitől függ a működése. Hogyha lenne rá előfizetésem, akkor szerintem már régóta menne a romjaimban, de így, hogy nincs elég nehéz a probléma megoldása. Legalább csak arra kellene valahogy rájöjjek, hogy mit csinál megnyitáskor, stb. Valószínűleg a böngészővel is összefüggésben van, de nem biztos. Meg persze az is nagy segítség lenne, ha máshol is foglalkozának ezzel, de olyan Androidos telefont még nem láttam a Pulseon kívül amin lenne MobileTV app. (nyilván a T-Mobile-os Androidos telefonokban van, de én most a "sima" Androidos telefonokra gondoltam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült a Hell is Us
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest