- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlondS
csendes tag
válasz
impalaman #73 üzenetére
Impalaman! Kezdek valamire gyanakodni. Nem lehet, hogy aza baj, hogy nálama magyar kernel van, nem pedig az angol? Már olyan sokszor újra raktam a ROM-ot, hogy válaszodig nem kezdek bele megint. Olvastam valahol, hogy a magyar tré egy béta huawei kernelt rakott a 2.1-be. Lehet nagy baromság amit kérdezek, ha így lenne, elnézést a hüleségért.
Köszönöm a válaszod előre is! -
gonye
csendes tag
-
Watt25
veterán
válasz
impalaman #29 üzenetére
Ezt töltöttem most le: Dogaplayer
Műxik vele jól. (Már csak össze kell szednem az összes MobilTV linket.) Na, asszem maradok a ROM-odnál.
Egy apró hiba: A 2.1 megjelenésével annó javult az a hiba, hogy a hátsó hangszóró az első pillanatban nem ad ki hangot, ha már elhalkult a súgása. Tehát a TouchPal-nál ha be van állítva, hogy hangot adjon ki gombnyomásra, akkor az első nyomás hangját nem hallani. Valamiért ennél a ROM-nál viszont megint fennáll egy hasonló hiba, annyi különbséggel, hogy az esetek többségében azért nagyon halkan, de hallatszik az első kattanás is.
Ez ismert hiba, vagy csak nálam van?
Jah és ha felteszem az Opera Mini-t, akkor kb. mintha minden egyes HTML elemnél rákérdezne, hogy mivel nyissa meg. (Tehát egy honlap betöltése közben többször rákérdez, ha nem állítom be, hogy mindig a sima Browser-rel nyissa meg.) -
gonye
csendes tag
válasz
impalaman #10 üzenetére
Én valamit most elcseszhettem.
Az oc verzió fc-zett folyamatosan, ezért felraktam az alapot, teljes wipe-ot csináltam előtte, a swap területet megnöveltem 64Mb-ra, ezután ott maradtak a korábban telepített programok, amik azonban persze nem működnek, ilyen az Opera például. A ROM Manager pedig amikor azt mondom, hogy Fixálja a jogosultságokat, kiirja, hogy "An error occured while attempting to run privileged commands!". Ez nyilvánvalóan azért van, mert újra kell telepíteni ezeket a korábban letöltött programokat. De miért maradtak itt ezek egy teljes factory reset, és wipe után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest