- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
SunMount3r #112 üzenetére
Ezt a kadenciahelyesség dolgot számtalanszor hallottam már, de szerencsére a TV-m lejátszójánál nem találkoztam vele.
Talán én vagyok a mázlista, de jobb képe van, mint az rpinek, és neki nem akadály az UHD sem!Csak ezért használom az rpit, mert a beépített lejátszó olyan buta, mint a tök :-)
És ha zenét akarok hallgatni, akkor minek menjen a TV? -
azbest
félisten
válasz
SunMount3r #114 üzenetére
Van, aki nem az eredeti tartalmat szerti látni, hanem a szétefektezett, túlszaturált, viaszba márottat. Általában az sd adást sem lehet megkülönböztetni úgy a 4k-tól, de ízkés kérdése
Mit szívtam szállodában, mire megtaláltam, hogy miért teljesen elkent a chromecastom képe... élesítés címszóval rajzfilmesítette a képet, a körvonalak közt teljesen elkenve minden részletet.
-
nessh
tag
válasz
SunMount3r #114 üzenetére
Sok értelme nincs a vitát folytatni, megszakítom újabb kérdéssel...
LibreELEC vagy OSMC?
Mindegyik tud torrent, share és dlna vagy direkt lejátszást? -
nessh
tag
válasz
SunMount3r #112 üzenetére
Hát... Sztem mindig jobb a kép ha a tv dekódol. Akár usb-ről akár dlna-n. Igaz csúcs BD lejátszót még nem láttam élőben. Viszont izmos pc, izmos laptop, androidbox-ok számomra nem adnak olyan minőséget mint amikor a tv dekódol. Nekem egy lg 42la660s van, tehát nem csúcs. Igaz kb 3,5-4m-ről szoktam nézni.
-
válasz
SunMount3r #106 üzenetére
Szól, igen. Eddig még nem találkoztam olyan anyaggal amit így vagy úgy, de ne játszott volna le. Egyáltalán nem tűnik úgy, hogy a hanglejátszás az egy problémás dolog lenne pl. LibreELEC-kel. Normál használat esetén szerintem nincs értelme csak emiatt inkább a médiaszervert választani (mint nessh). Ráadásul ha véletlen mégis csak médiaszerveren keresztül megy a lejátszás, akkor a KODI-ban van beépített médiaszerver, szóval a TV-n simán át lehet váltani rá.
-
válasz
SunMount3r #104 üzenetére
Van olyan aminél hangtovábbítással nincs semmi hang. Írja is, hogy csak akkor engedélyezzem ha az erősítő képes dekódolni. Ha átállítom, akkor pedig gyönyörűen szól. Ez akkor mitől van?
-
Cythyel
senior tag
válasz
SunMount3r #87 üzenetére
4mag 2ghz-en, 4mag 1,4ghz-en, 2gb memória, microsd vagy emmc boot, natív 1db usb2.n és 2db usb3.0, natív gbit lan, stb...
az egy dolog hogy a gpio része nem teljesen kompatibilis a rpi gpio részével, de ehhez is van bőven elég kiegészítő, szoftvere is rendben van -
Cythyel
senior tag
válasz
SunMount3r #82 üzenetére
én is most építek egy retropie cuccost, csak nem rpi3-ra hanem odroid xu4-re, ehhez is rendesen meg van csinálva a retropie image és leírás is van hozzá
-
AAAgold
senior tag
válasz
SunMount3r #82 üzenetére
Én pont most építek egy retropie-t, beszerzés alatt vannak a cuccok hozzá.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #82 üzenetére
Retro gaming szempontból mindenképpen a Pi a jobb. Nem csak a szoftverek kiforrottabbak, de van rendes közösségi támogatás és sok jó hardver megoldás (joystic, game kontroller), case mod stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest