- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Linearizált bemért, kompenzált DT 990pro-m nyitottnak jó már tizen.. éve. Sajnos hibátlan. Szivacsot cseréltem rajta, meg kábelt2x. Nem bír elromlani...
A DT770 zárt jellege miatt munkaeszközként, hangtechnikai sötétkamraként üzemel. Bele tudom dugni mindegyik eszközömbe, lapi, pc, felvevő, DA... Vas, mindent kibír, majdnem vízálló...
A 880 félig nyitott, konzumér termék, épp nem érint. Nyilván vennék a 990pro-nál jobb nyitott fejest és az valószínűleg T1 (v2) lenne. Vagy, amit jobbnak hallanék adott pénzért.
Egy ART HeadAMP 4 Pro előfokot használok, ha szükséges. Jobbra épp nem fussa.. -
bteebi
veterán
Azért ez még annyira nem vészes, én a mellet(t)-en és a terrán szoktam fennakadni. Szerintem minden nagyobb böngészőhöz vannak pluginek/addinek a helyesírás ellenőrzésére, érdemes használni azokat. Mondjuk az előbbi eseten pont nem segítettek volna, de az elírásoknál mindenképp jók
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Forrmell.enn
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest