- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Én is a 80 ohmos verziót választottam a 32 ellenében, jó kompromisszumként.
Nem csak az érzékenység mérésének szinuszos vagy sávszűrt mérőjelét kell kihajtani, hanem a teljes frekvenciasávot. Szerintem te jobban tudod, hogy az impedancia illesztés adott sugárzónál éppen a kívánt frekvenciamenet, jel-zaj viszony, impulzusválasz, dinamika... érdekében történik.
Teljesen más hangképet ad jó minőségű mobileszköz esetén ugyanannak a fülesnek a 600/250/80/32 ohmos verziója. A Hangerő kábé megvan de a hangtisztaság, a térleképzés sérülget. Főként a mély hangok felbontása, irányai(amíg van), Mintha pcm raw helyett 256-os mp3-mat hallgatnál.
Mintha ugyanaz a forrás 20cm-rel távolabbról lenne mikrofonozva, vagy ilyesmi.
A Beyer füleseim vannak, és a 250-től 770, 990,880-ig mindet lepróbálgattam Bécsben, mindenféle verzióban, mikor a ZoomH6-hoz kerestem jó kompromisszumot, meg az AKG-ket, Sennh. sorozatot is. Meg egy Bose-t.. -
Zanik
addikt
Hát a cikk szövegezése pont az ellenkezőjét állítja.
"Nem túl meglepő módon az AK T1p megalkotásakor arra is odafigyeltek, hogy a nagyfelbontású állományok kezelésére képes mobil eszközök kiegészítőjeként is beváljon, tehát ezt a modellt nem kizárólag otthoni zenehallgatásra szánják."
Én mondjuk még egy félnyitott fejhallgatót se vinnék ki utcára, nemhogy egy nyitottat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest