- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Linearizált bemért, kompenzált DT 990pro-m nyitottnak jó már tizen.. éve. Sajnos hibátlan. Szivacsot cseréltem rajta, meg kábelt2x. Nem bír elromlani...
A DT770 zárt jellege miatt munkaeszközként, hangtechnikai sötétkamraként üzemel. Bele tudom dugni mindegyik eszközömbe, lapi, pc, felvevő, DA... Vas, mindent kibír, majdnem vízálló...
A 880 félig nyitott, konzumér termék, épp nem érint. Nyilván vennék a 990pro-nál jobb nyitott fejest és az valószínűleg T1 (v2) lenne. Vagy, amit jobbnak hallanék adott pénzért.
Egy ART HeadAMP 4 Pro előfokot használok, ha szükséges. Jobbra épp nem fussa.. -
Auratech
őstag
Én is a 80 ohmos verziót választottam a 32 ellenében, jó kompromisszumként.
Nem csak az érzékenység mérésének szinuszos vagy sávszűrt mérőjelét kell kihajtani, hanem a teljes frekvenciasávot. Szerintem te jobban tudod, hogy az impedancia illesztés adott sugárzónál éppen a kívánt frekvenciamenet, jel-zaj viszony, impulzusválasz, dinamika... érdekében történik.
Teljesen más hangképet ad jó minőségű mobileszköz esetén ugyanannak a fülesnek a 600/250/80/32 ohmos verziója. A Hangerő kábé megvan de a hangtisztaság, a térleképzés sérülget. Főként a mély hangok felbontása, irányai(amíg van), Mintha pcm raw helyett 256-os mp3-mat hallgatnál.
Mintha ugyanaz a forrás 20cm-rel távolabbról lenne mikrofonozva, vagy ilyesmi.
A Beyer füleseim vannak, és a 250-től 770, 990,880-ig mindet lepróbálgattam Bécsben, mindenféle verzióban, mikor a ZoomH6-hoz kerestem jó kompromisszumot, meg az AKG-ket, Sennh. sorozatot is. Meg egy Bose-t.. -
Auratech
őstag
Gondolom a hordozhatóságot egy kisebb impedancia jelenti.. Beyer DT770Pro-ból én is a 80ohm verziót használom. Van 32ohm verzió is, ami kifejezetten mobileszközök miatt létezik. A80-as egyfajta kompromisszum. A 600ohm Dt990 nem igazán telefonbarát. A250 sem.
A nyitott füles kifejezetten előnyös olyan munkahelyi környezetben, ahol nem masterelsz, hanem a nagy hangsúllyal privát zenehallgatás a cél, például előadáshoz dobsz össze egy cd-t, miközben a hozzád forduló embereket sem tátogó halaknak látod. Jobban elviselik a fülesből kijutó hangot, mintha hangszórón hallgatnám és legalább hallják is, hogy dolgozom.
Az irodában, ahol (médiaszerkesztőként is) lébecolok, mindig megijedek, ha mégis zárt fülest használva, egyszerre csak a mögém settenkedő rámordít.A T1-et ismerve gondolom ez a füles is olyasmi. Egy simított átvitelű, finomított 990pro. A nagy különbség ilyenkor az minőségibb elétett vastól, forrástól jön, amit az árával szinte kikényszerítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest