- Google Pixel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 8 és 8T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, tökéletesen tisztában vagyok vele. Pont ezért látom kevés értelmét egy nagy érzékenységű fülesnél a 32 ohm erőltetésének. A 600 ohmot csak feszültséggel kell kihajtani, amit sokkal jobban tolerál minden opamp, ha van rendes tápja, míg a 32 ohmhoz főleg áramerősség kell, ami miatt a kondihegyek hiányában szépen kifullad a mély tartomány, és összeesik a dinamika. Minden opamp jobban szeret belenézni nagy impedanciába. A 80 egy sokkal jobb választás, mint a 32, nem is értem miért erőltetik ezt a nyomi 32-est ezen a szinten. Pont a hordozható eszközöknek gyűlik meg vele a baja, ahol nem fér el kondirengeteg.
Mert oké, egy 10ezer forintos fülesbe nem tudnak olyan mágnest betenni, ami ilyen érzékenységet lehetővé tesz. Tehát muszáj a az impedanciát alacsonyan tartani, hogy az olcsó mp3 lejátszó kisfeszültségű akkujáról hajtott kisfeszültségű kimenete normális hangerővel megszólaljon, a mély hiányt meg "megoldja" a vacak driver és a zárt, de csillapítatlan kagyló búgós középmély kiemelése.
Nekem is van egy hadseregnyi fülesem minden impedanciatartományból 32 és 600 között. Beyerből T70-et használok (ez is másfél teslás, 250 ohm, 104dB@1mW), nem véletlenül nem a 32 ohmos párját választottam. Még normális hordozható eszközről is jobban szól a 250es, amelyik képes kihajtani feszültségből.
-
válasz
darealkilla #5 üzenetére
Ez egy nyitott füles. Legkevésbé sem mobil felhasználás a cél. Otthonra szánták, arra az esetre, ha valakinek csak hordozható lejátszója van, de otthon jobb minőséget szeretne.
-
Ez egy Beyerdynamic T1 kis impedanciára tekercselve. Mint a T70 és a T70p. Ehhez a néven kívül semmi köze az AK-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest