- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediumgecso
őstag
MP3 letöltés, küldés megy (BT-n, próbáltam, szg<->teló)....már kinőttem abból, hogy HASZNÁLHATÓVÁ varázslás céljából hekkelgessem a telómat, mikor hasznosabban is eltölthetem az időmet (család, barátok, bármi más)......tudom, mert androidról jöttem, és meguntam, hogy ha NORMÁL használatra akarom, akkor rootolni, fagyasztani meg istentudja még mit kell vele csinálni......
Igen, van még mit fejlődnie a WP-nek, de NORMÁL, HÉTKÖZNAPI használatra nagyon is alkalmas, és ezért váltottam!!!! De ezt már páran leírták előttem, más fórumokon is......Szerk.: Mivel androidról jövök tudom, hogy a sok hekkelgetés miatt van az, hogy a telót egyesek kinyírják, aztán meg szétb****sza őket az ideg, mikor a CWM-ből feltelepített sok tweak miatt mégsem úgy megy a teló ahogy kellene.....NA EZT UNTAM MEG!!!!!
-
mediumgecso
őstag
válasz
Neurotoxin #104 üzenetére
És ezek után kérj "ezektől" tanácsot teló ügyben: "ÁÁÁÁÁ WP-s telót neeeee, az szar.... Samusung, az már igen!!!"
Szerk.: Én nagyon várom WP-re az értesítő sávot, és bízom abban, hogy vmi szép, igényes megoldást találnak ki, ami illeszkedik a rendszerben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest