Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
badacsony
őstag
válasz
FoxiestFox #16 üzenetére
Eddig is voltak symbi-s telóik, csak kevés. Nemsokára több lesz nekik, erősebb vassal.
-
Dobjanak Symbiant a telóikra SE-nél, szerintem megdobná az eladásaikat.
-
törölt tag
link
ezen azért eléggé fake a dolog. illetve van valamilyen hasonló telefon (középső kép), amire rátették PS segítségével a megálmodott billentyűzetet (első kép). -
AMD Power
titán
Ez kép egy nagy fake.
-
törölt tag
hmm, én azért még reménykedek, hogy nem így néz majd ki (vagy legalább lesz feketében), mert jelenleg ebben egy apró részlet sincs, ami megfogna, vagy azt tudnám rá mondani, hogy szép...
kár lenne a touchscreen-ért is, bár ha máshogy is megy a navigálás, akkor végülis nem olyan életbevágó. -
Ricardo
titán
Kíváncsian várom mit főznek ki a boszorkánykonyhájukban.
Ez a Készülék tetszetős. Remélem nem fog a bejelentéstől késni másfél évet. -
Senkinek nem tűnt fel,hogy nem érintő kijelzős lesz?
Ugyan az az OS lesz rajta mint ami a Moto Z8/Z10-en(remélhetőleg rovar írtott verzióval).
(Ha meg jól tudom,a BeiBei az az OS és nem a telefon)
-
badacsony
őstag
3.2 MP AF kamera, wifi. A kijelző QVGA.
Nekem tetszik. -
OkosTibiKing
tag
hát elfogadnám
de milyen lehet majd kékben
feltéve ha kiadják ugy
-
joey04
titán
Engem a kijelző felbontása érdekelne, maradt-e a 240*320 vagy végre megnövelték?
Maga a készülék szerintem szép lenne ha nem fehér lenne.gombok szerintem rendben vannak, azaz mégsem: a p1 féle bill nekem bejött valamint én ezekről a telókról nem hiányolom a navigációs szervet.elég a jog dial az oldalán. -
Atlantis
veterán
Majd én mondok: ez így, ebben a formában elég ....hm, inkább nem mondom ki, várjunk meg egy normálisabb képet. A kijelző környéke még csak-csak elmegy. Szerintem is zsúfoltak a gombok, de végre van valami navigációs készség, gondolom a görgőt oldalról el is veszik, nehogy túl jó legyen... . Amúgy a készülék mérete is elég nagynak tűnik.
-
legiaap
félisten
Megint ua a forma...nem is mondok inkább erre már semmit
-
bolondember
MODERÁTOR
szerintem ez fényképbolt...
de amúgy alapvetőelg nem rossz kinézet..
-
tween
őstag
Elég zsúfoltan vannak a gombok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest