Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blizzardking
őstag
Nekem sokáig ez volt az egyik legfélelmetesebb film amit valaha láttam. Kissrác koromban néztem egy kempingben éjjel, fekete fehér tévén, és úgy emlékeztem rá, mint valami szörnyűségesen félelmetes robotos scifire. Felnőtt fejjel megnézve ugyanazt éltem át amit te, de (még felnőttebb fejjel
) el kell azért ismernem, hogy a korához mérten odatették magukat az alkotók. Csak hát az elvárások ugye...
Mint itt is sokszor ugye... Legyen olcsó, bika proci, B20, minimum 4000-es aksi, hibátlan többobjektíves stabilizátoros kamera lézeres autófókusszal, fém ház, 3 év garancia, hetente frissüljön, kifelejtettem valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest