Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
Vicces, hogy épp mától kezdjük megkapni az ICS-t, erre jön egyből az újabb, amire lehet várni...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
DIEGO15
őstag
Nekem gyakorlatilag ugyanígy néz ki a home képernyőm. ICS+ Nova Launcher. Persze a szoftveres navigáció gombok nélkül
-
Rickazoid
addikt
Ezen a képen én semmit se látok, ami bármilyen tartalommal, információval bírna.
Amúgy a 4.x valószínűbb, ilyen rövid idő alatt biztos nem lesz akkora változtatás, ami indokolná az új főverziót.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
K0vasz
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
Több értelme van mint annak, hogy nincs elég emberük. A tablet piacról is biztos azért vonultak ki mivel ott sincs elég emberük...
A másik pedig, hogy a Samsung sem éppen híres a frissítéseiről, (éppen csak annyira frissít amennyire feltétlen kell) mégsem fordulnak el tőle a vásárlók...
-
gabancs
addikt
Szóval véleményed szerint nem akar több programozót alkalmazni, mert sokba kerülnek. És ez mennyivel hihetőbb történet? Vajon melyik a nagyobb veszteség?
Megfizetni még X programozót, ami ugye hosszútávon is kifizetődő, vagy megspórolni a bérüket, és tudomásul venni, hogy a frissítés elmaradása miatt a vevők nem csak Magyarországon, hanem a világon mindenütt elfordulnak a gyártótól. -
hallerlaller
addikt
még 5 nap. lesz valami google assistant is a 4ik negyedévtől azt olvastam.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
janos1988
addikt
Titkosítás? Több felhasználó kezelése?...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
félisten
Értem, tehát elfogyott az összes szakember a világon, aki értene ahhoz hogy az LG telefonjaira szabja a 4-es Androidot...
Akor a Nokia is biztos ezért nem tért át Androidra... LOL
Azért ez elég kamuszagú.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Cathulhu
addikt
Samsung is a communityben keresgelt (lasd cyanogent magat). Ha van a communityben lelkes LG-hez erto emberke (marpedig akad boven, mivel jonnek azert ROMok rendesen) akkor csak eleget kell fizetni. A masik meg a sajat neveles, azert par eve benne vannak az androidban ok is kemenyen, ennyi ido alatt par senior mar ki kellett, hogy nevelodjon.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
feliks
senior tag
Miét jön mindenki azzal, hogy még az ICS sincs elterjedve? Elméletileg az ICS egyik újítása az volt, hogy máshogy oldották meg a testreszabhatóságot, így -elméletben- a gyártúk könnyebben tudnak majd átállni az ICS utáni verziókra.. Ez az én értelmezésemben azt jelenti, hogy amire van ICS, arra minimális idő-erő ráfordítással részabható majd a JB is..
Bici #29: Kb fél éve volt egy cikk, miszerint nem találnak rendes szakértőket az LG-sek, mert mindet felvették a Samsungék.. (és tekitve, hogy hány cuccot adnak ki, nem is lennék meglepve, ha így lenne.. )
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
Cathulhu
addikt
válasz donceleger8 #25 üzenetére
Igen, es a google ne is fejlesszen a rendszeren semmit, mivel par gyarto nem hozta ki eleg gyorsan az ICS-t ugye? Malmozzanak csak azok a mernokok, nyilvan attol jobb a google-nek es a felhasznaloknak is. Anyam borogass
Vagy szerinted tenyleg csak azert csinaljak, hogy a verzioszam nojon, es a rendszer mar nem is javul kozben? Komolyan?
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Kari1
aktív tag
Ez ilyen tipikus marketinges bullshit.
Azt mégsem mondhatja, hogy a programozok túl sokba kerülnek figyelembe véve azt hogy a frissítésből nekik közvetlen nem jön be pénz. (A cégek 99% pedig a maximális profit megszerzése mozgatja.)Csak meg kell nézni pl xda-n emberek miket kihoznak egyes romokból, úgy hogy mellett nem áll ott az adott gyártó teljes vállszélességgel.
-
Fkris
őstag
Legalább ötletesek a nevek, körbelövik az édességes pultot!
Amúgy ez a nagy fenék kerítése, egy 4.1 nek meg nevetséges,
mivel (szvsz)nyilvánvaló, hogy nem 5.0 lesz, ennyi változással, plusz egy óra és 10perc hozzáadásával a mindennapjainkhoz!habár, ezt átgondolva...."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
vicze
félisten
válasz donceleger8 #25 üzenetére
Az évi 1 az sok???
Akkor az Alma is rohan mint az őrült, meg a Symbianból meg már túl sok frissítés jött ki, hova rohannak ezek te jó ég...(Csak a Nokia teheti meg, hogy elalszik pár évre, hogy felébredjen Csipkerózsika álmából és észrevegye, hogy jé csődbe mentem...)
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz sanyi.flat #22 üzenetére
Gondoljuk át! És mire jutottunk? Ha a csóka ezt mondja, ezt kell elfogadnunk.
-
jacis
nagyúr
Sztem ez megint valami 2.2-ről 2.3-ra szintű frissítés lesz. Ez pedig segítség lesz a WP-nek.
Vajon lesz-hozzá referencia modell?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Milo629
aktív tag
Szvsz. esélytelen az 5.0-s jelölés, eddig is fel lett építve X.Y.Z mintára és a 2.1 / 2.2 / 2.3 is kapott külön fantázianeveket/kódneveket.
-
4.1-nek jobban el tudnám viselni, lehetne egy "nagy" frissítés
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
gabancs
addikt
Ha olvastad a cikket, akkor tudhatnád, hogy ez nem a leszarom esete. Az LG-vel csináltak egy riportot, ahol az LG-s fickó elmondta, hogy nem a kedv hiányán múlik az ICS frissítés, egyszerűen nincs elég emberük, hogy a jelenlegi készülékekre is kódolják, és a régebben kiadott készülékekre is megcsinálják a frissítést.
-
batai15
félisten
Én nem értem miért jönnek ennyire a verzió váltások.Kicsit elkapkodottnak érzem.. pl nekem sok ismerősöm van, de mindeggyiknek még gb-s androidja van. nekem van csak ics .
Szóval még az sem terjed el.. Nem kellene ennyire nevezgetni az androidot szerintem, hanem
csak frissítgetni, ezzel azzal nem újj rendszernek hívni.Nha meg akkor lehetne kicsit jobban egységesíteni, és jobban tudnának jönni a frissítések is.
jelenleg a 4.0.4 ics a legfrissebb, és nem sok ember szaladgál vele. -
félisten
válasz Mr President #11 üzenetére
Nem felesleges. Így érzik a gyártók, szolgáltatók, hogy le vannak maradva, és kevésbé sz*rnak az egészbe.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Pete55555
addikt
válasz csepelball #6 üzenetére
Mert ha kijön a JB, akkor a gyártóknak nem lesz pofájuk kiadni a telefonokat GB-el.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
-
Mr President
senior tag
Annyira felesleges kiadni még egy újabb verziót. ICS is még most kezd szélesebb körben leterjedni, ezen kellene még csiszolgatni, tökéletesíteni.
Kombat: Tényleg, nem is figyeltem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Kombat
őstag
Ebben már hosszabbak lesznek a napok? 25:10-et mutat az óra
-
Cathulhu
addikt
Ugy latom a default bongeszo mar a chrome
#6: igaz, inkabb alljanak le addig a fejlesztesekkel, ugye?
#8: LoL
[ Szerkesztve ]
-
csepelball
tag
Még ICS-ből sincs sok, miért jó ha megint jön még egy?
-
mucsácso03
csendes tag
Megint többször van kinn
-
hunter84
aktív tag
Ha csak a külsőt és az ICS jelenlegi elterjedtségét veszem alapul, a 4.1-es jelölés tűnik valószínűbbnek számomra.
-
Dagidög
senior tag
Kétszer került fel a cikk. Kétszer került fel a cikk.
-
sagit
veterán
mi a változás? 2 új widget?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest