- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Rickazoid #62 üzenetére
Ááááá, értem, csak semmi forradalmi
#65: de a google nem tehet arról, hogy a gyártók ilyen lassan haladnak. Viszont neki fejlesztenie kell, mert a konkurencia sem tétlenkedik. Meg hát én felhasználóként sem örülnék annak, hogy nem fejlődik az android.
Az ICS két verziónyi ugrás volt telefonon, ezért megy lassabban az átállás. Ezután könnyebb lesz -
Cathulhu
addikt
válasz
hallerlaller #59 üzenetére
Azert nagyon kivancsi vagyok mit fog hozni a JB (tudom, tablet a fo celpont), ha mar o az utolso ujonc az iOS6 es a WP8 utan. Jo lenne valami revolucio, de tuti csak evolucio lesz, amit a verzioszam is sejtet.
-
Cathulhu
addikt
Samsung is a communityben keresgelt (lasd cyanogent magat). Ha van a communityben lelkes LG-hez erto emberke (marpedig akad boven, mivel jonnek azert ROMok rendesen) akkor csak eleget kell fizetni. A masik meg a sajat neveles, azert par eve benne vannak az androidban ok is kemenyen, ennyi ido alatt par senior mar ki kellett, hogy nevelodjon.
-
Cathulhu
addikt
válasz
donceleger8 #25 üzenetére
Igen, es a google ne is fejlesszen a rendszeren semmit, mivel par gyarto nem hozta ki eleg gyorsan az ICS-t ugye? Malmozzanak csak azok a mernokok, nyilvan attol jobb a google-nek es a felhasznaloknak is. Anyam borogass
Vagy szerinted tenyleg csak azert csinaljak, hogy a verzioszam nojon, es a rendszer mar nem is javul kozben? Komolyan?
-
Cathulhu
addikt
Ugy latom a default bongeszo mar a chrome
#6: igaz, inkabb alljanak le addig a fejlesztesekkel, ugye?
#8: LoL
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google I/O csúcstalálkozó segédalkalmazásának előképein valószínűleg már a Jelly Bean felülete látható.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest