- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz Rickazoid #62 üzenetére
Ááááá, értem, csak semmi forradalmi
#65: de a google nem tehet arról, hogy a gyártók ilyen lassan haladnak. Viszont neki fejlesztenie kell, mert a konkurencia sem tétlenkedik. Meg hát én felhasználóként sem örülnék annak, hogy nem fejlődik az android.
Az ICS két verziónyi ugrás volt telefonon, ezért megy lassabban az átállás. Ezután könnyebb leszAshy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
válasz hallerlaller #59 üzenetére
Azert nagyon kivancsi vagyok mit fog hozni a JB (tudom, tablet a fo celpont), ha mar o az utolso ujonc az iOS6 es a WP8 utan. Jo lenne valami revolucio, de tuti csak evolucio lesz, amit a verzioszam is sejtet.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Samsung is a communityben keresgelt (lasd cyanogent magat). Ha van a communityben lelkes LG-hez erto emberke (marpedig akad boven, mivel jonnek azert ROMok rendesen) akkor csak eleget kell fizetni. A masik meg a sajat neveles, azert par eve benne vannak az androidban ok is kemenyen, ennyi ido alatt par senior mar ki kellett, hogy nevelodjon.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
válasz donceleger8 #25 üzenetére
Igen, es a google ne is fejlesszen a rendszeren semmit, mivel par gyarto nem hozta ki eleg gyorsan az ICS-t ugye? Malmozzanak csak azok a mernokok, nyilvan attol jobb a google-nek es a felhasznaloknak is. Anyam borogass
Vagy szerinted tenyleg csak azert csinaljak, hogy a verzioszam nojon, es a rendszer mar nem is javul kozben? Komolyan?
-
Cathulhu
addikt
Ugy latom a default bongeszo mar a chrome
#6: igaz, inkabb alljanak le addig a fejlesztesekkel, ugye?
#8: LoL
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest