- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Mi az a b#szott nagy kameralyuk a belso kijelzon?
Nem.arrol volt szo hogy kijelzo alatti kamerat kap?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
weberzolee
aktív tag
-
Juhaszatti
addikt
válasz weberzolee #3 üzenetére
-
weberzolee
aktív tag
válasz Juhaszatti #4 üzenetére
Ha feltolod a brightness -t, itt is láthatod.
persze lehet, hogy így néz ki feketén a 'félig áteresztő' kijelző[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz weberzolee #5 üzenetére
Igen, azt látom hogy valami van ott, de a kameralyuk nem ilyen. Az én telefonomon is lyuk van, de egész máshogy néz ki.
-
janeszgol
félisten
válasz Juhaszatti #6 üzenetére
De ha nem kamera, akkor mi lehet mögötte?
Ezek a képek olyan LG-sre sikerültek. Olyan háttérképpel mutatják a telefonokat, ahol eltakarják a kamera lyukat. -
MrOomen
tag
Kijelző mögötti kamera... Amoled kijelző ami jó fényáteresztő.... Szerintetek mi lehet? Csak nem egy amoled kijelző alá rejtett kamera, ami bizonyos fényviszonyok között ki fog látszani halványan az amoled kijelző alól, mint az ujjlenyomatolvasó-szenzorok is?
-
Kasya
nagyúr
Várom már...főleg a 700k-s JMF árát.
-
francz'70
senior tag
Nagyon remélem, hogy az s-pennek is maradt hely, még ha utólag kéne megvenni akkor is.
Mondjuk úgy már eléggé felháborító lenne, a várható árképzés miatt meg férjen már bele.... -
Segal
veterán
válasz francz'70 #11 üzenetére
Kizárt hogy a telefonba lehet majd rakni az s-pent.
Más oldalak sokkal több képet hoztak le a telefonról és világosan látszik hogy se alulról, se felülről nincs helye a ceruzának.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
gt4r4
tag
válasz Juhaszatti #9 üzenetére
És mi van ha fényérzékelő? De persze az is lehet hogy a kijelző alatti kamera átlátszik.
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
nem hiszem el hogy ennek van felvevo piaca.marmint hogy ekkora hogy meg mindig toljak.szerintem nem eletszeru.draga,mobilnak nem lehet valami kenyelmes,gepet meg nem helyettesit ha fejre allsz sem.
[ Szerkesztve ]
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
prolad
addikt
Ez így elég kevésnek tűnik, kb ugyanaz mint a Fold 2.
-
Ádám16
addikt
válasz johnyblaze #14 üzenetére
Tabletet viszont igen, tollat támogat, jegyzetelni hibátlan.
Van ennek piaca bőven szerintem. -
Hát engem nem nagyon kavart fel. Lehet nem én vagyok a célközönsége.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
moleculez
veterán
válasz Luck Dragon #17 üzenetére
Valahogy én sem. Számomra tabletnek kicsi, az
legyen min 11” , telónak meg nagy, vastag, nehéz, de legalább drága.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz johnyblaze #14 üzenetére
Én már nagyon szívesen lennék ennek a piaca. Egyedül az ár tart vissza abban hogy megvegyem, és egy kicsit a vízállóság hiánya. Viszont a form-factor abszolút bejön és hasznosnak tartom. Ha 300 ezerbe kerülne és valami alap cseppállósága lenne, akkor most rögtön rohannék a boltba érte, de 400-ért is komolyan elgondolkodnék rajta.
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
válasz whatwhatwhat #22 üzenetére
Pont ezt mondom hogy a nagy tobbsegnel kiesik a cucc.vagy az ar,vagy azert mert mar van otthon tablet,vagy mert teljesen feleslegesnek tartja.
-
Somatom
veterán
Mindenhol csak ilyen félig nyitott képeket mutogatnak róla. Miért nincs olyan kép, amin teljesen ki van nyitva, 10-15 collra? Vagy, ez csak ennyit tud?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
válasz Luck Dragon #25 üzenetére
Ez a tab 7+ jó lenne, de csak egyszer lehetne összehajtani.
-
-
Somatom
veterán
válasz Luck Dragon #27 üzenetére
Hááát... Így viszont kéne hozzá a Kisvakond kék nadrágja, naaaagy zsebekkel.
-
-
blackcoffee
csendes tag
válasz johnyblaze #19 üzenetére
Pont ezt nem értik sokan. Nem számít hogy hány tablet + telefon jön ki az árából annak aki egy darab eszközt akar vinni magával a leheto legnagyobb képernyovel (és megvan a pénze hozzá).
-
johnyblaze
aktív tag
válasz blackcoffee #30 üzenetére
Nem hiszem hogy sok olyan ember van aki csak egy telefont használ mindenre.se számítógép,se tablet.
Szerintem"tablet"-nek a 7" nagyon karcsú.amikor manapság egy nagyobb telefon 6" + . Nem vagy vele beljebb.nekem a 11" ipad pro is kicsi volt egy idő után,ezért is váltottam. Továbbra sem hiszem hogy életképes a sztori.Akinek elég egy 7" annak valójában elég egy nagyobb telefon is. Plusz Ipad os-re vannak kifejezetten specifikus appok amik csak ipaden vannak ott még megértem,ha valakinek arra van szüksége.Androidon ilyen nincs szóval nem is nagyon indokolja a tablet meglétét. Pár ezer gondolom így is elmegy az újdonság varázsa miatt de szerintem előbb utóbb kifut.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz johnyblaze #31 üzenetére
Ez a használati módtól függ. Két hetet itthon vagyok, aztán két hétre beköltözöm a kamionba. Nekem a tablet a mindenes. Abban egyetértünk, hogy ez a hajtogatós még kevés. Szeretnék a kettő helyett, egy eszközt használni, de nem 8 collon.
-
francz'70
senior tag
..szerintem előbb utóbb kifut.
Pont ellenkezőleg, ez egyre inkább befut mint sem ki
Ne a tablethoz hasonlíts (egyenlőre) ez egy köztes megoldás, mivel zömében a média fogyasztás a lényeg, nem kérdés a létjogosultság. Mondjuk origami vonalon a hajtogatható térkép dizájn alatt már feltüntek tablet méretűek is, nem beszélve a kihúzható kijelzőről. Csak idő (rövid) kérdése, de ez a jövő. Egy jó 10 évvel ezelőtt a Note-ra is azt mondták (még itt a MA tesztben is) hogy jó, jó de igazából ez kinek/minek + még hatalmas is, összességében egy életképtelen koncepció ....és nézd meg ma.
Amúgy meg pont, hogy a Note tulajoknak mint pl. én, kimondottan alternatíva egy ilyen extra felület. Engem egyedül a vastagsága zavar egy kicsit, de gondolom idővel majd vékonyodni fog, ....remélem az ára is. -
prolad
addikt
Elég lenne egy nagyobb telefon, ha lennének nagy telefonok, de nincsenek. Magas telefonok vannak, amik keskenyek/átlag szélesek.
8cm alatt/körül vannak a nagyobbak is, azon nem sok minden fér el. A Fold kinyitva majdnem 13cm, rengeteget számít. De ha összecsukom, akkor egykezes apróság.Egy Ipad pro 11 247.6 x 178.5mm. Félbehajtva lenne 12.5 x 17.8 cm vagy 24.7x 9cm. Egyik sem az a könnyen zsebrevágom méret. Arról nem is beszélve, hogy 470 gramm, hiába spórolták ki belőle az anyagot, foldable verzióban lenne inkább 500. Ki az, aki zsebben hordaná.
A gyenge tabletes szoftverben egyetértek, megmozdulhatnának az app fejlesztők. Ha terjrd majd ez a megoldás, akkor meg is fognak.
Az ár a probléma (bár annyira felmentek a normál telefonok is, hogy nincs óriási különbség), ha sikerül javítani a kezdeti hiányosságokat és nagy tételben gyártani, ez is be fog állni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Autós topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th gen. Air 5 Air 6 , Ipad Pro Mini 6 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Pro 2017 64GB 10,5 Wifi 3Hó Garanciával
- Apple iPad Air 5 mágneses billentyűzetes tok 6hó jótállás!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest