- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska #11 üzenetére
gondolom mostanra kipofozták, de sokéve a térkép szélén scrollozva (c&c alatt) totál "szétesett" a kép - én akkor félredobtam és azóta nem jött a hangulat és el is felejtettem
(renegadeX ugyanez: bugtenger... de nyilván azt se néztem 3+ éve, utoljára talán valami unreal endzsinesedéskor(?))
szóval engem nem zavarna egy polírozott remazter, amit nem kell kéthavonta csekkolnom, hogy készvanemár
(magaslabda, ismerve a mai játékok rilizkori állapotát és a patch életutukat.... tudom
)
-
Chaser
legenda
válasz
cskamacska #17 üzenetére
röviden kotsogok'
szerencsére nem sok játék érdekel, sőt, kevés érdekel
ők csinálják még az nfs szériát? az is mekkora gány lett, forza lazán veri - nálam biztos - -
Chaser
legenda
válasz
cskamacska #13 üzenetére
nem ismerem, azt sem tudom mennyibe kerül egy fejlesztés, sztem sokan vennék "öregek", csak legyen tisztességes
generalshoz pl írtó jó pofa modok vannak, és rajongó félék csinálták -
kikikirly
senior tag
válasz
cskamacska #13 üzenetére
Gondolom belehaltak volna ha így 2019 táján egy Supreme Commander,ne adj isten Men of War komplexitásu fizikát alávágnak.
Az eredeti játék óta eltelt 20 év, animációk,effektek,stb persze hogy le van maradva.
Fejlesztőknek nem jut eszébe hogy ezen magasabb felbonású textúrák, és spritoktól a játékmenet ugyanúgy 20 éves???Biztos eszükbe jutott csak tojnak rá.Pedig akkora potenciál lenne a Remasterelés/Remakelésben lásd Remake Resident Evil 2.
Ahogy az épületek eltűnnek abba a gagyi robbanásba, nevetséges,szánalmas nem is tudom melyik jelző illik rá jobban.Halottnak a csók ez a fajta Remasterelés. -
Chaser
legenda
válasz
cskamacska #11 üzenetére
azért kicsit modernebb verzióban is megnézném a red alertet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest