- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
audi100td #138 üzenetére
Nem néztem meg részletesen a listákat, mert szerintem nem éri meg sem a németektől sem az osztrákoktól vásárolni. Az ő áraik számomra nem mérvadóak. Ezen felül baromi drágán szállítanak ide, már ha egyáltalán szállítanak. Ergo idehaza elsősorban az a mérce ami bárki számára elérhető.
A többit tényleg nem tudom mi alapján írtad, vagy hogy jön most ide. Emlékeztetőül: ebből indult ki az egész. Itt egy szóval sem írtam, hogy az i3-2100 az A8-3850 ellenfele lenne. Sőt, ha megnézed, hónapokkal ezelőtt itt is arról papoltam, hogy árban az A8-3850 ellenfele az i3-2120.
-
Oliverda
félisten
Mivel dual graphics esetén a diszkrét kártyára kell csatlakoztatni a megjelenítőt, ezért ez máris kiesett. Ahhoz, hogy ez működhessen először azt kellene megoldani, hogy a diszkrét kártya frame buffer tartalma zökkenőmentesen (az fps csökkenése nélkül) el tudjon jutni valahogy az alaplapi kivezetéshez, ha éppen az a kártya aktív. Gondolom ezt egyelőre nem olyan egyszerű kivitelezni 148 féle különböző felépítésű megoldással, így inkább nem is szenvednek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest