- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Oliverda #137 üzenetére
Ha megnézed mekkora listát linkeltem, és nem kis üzletekről beszélünk, túlnyomó többségben 25€ körüli a különbözet, persze akad egy-egy kivétel, jelen esetben az Interstore, de nehogy már az legyen a mérce.
Abu85 is az A6-36x0-et írta az i3 közvetlen ellenfelének és az árak is ezt igazolják. Nem értem, hogy jön a képbe az A8, amikor egy ~30-32e Ft-os Intel procit teszel mellé, árban az i3-2125/2130 lenne a közvetlen ellenfele, ár/érték szempontjából persze itt is inkább a Llano-nak kedvez a helyzet. Szóval szerintem alapjában véve megéri, csak nem szeretem a kettős mércét.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
Oliverda #116 üzenetére
Honnan származnak ezek az árak? (Az Intel 117-125$-t ad meg ajánlott fogyasztói árnak, az AMD honlapján nem találtam ilyet)
"Az hazai helyzet egyáltalán nem mérvadó az jelenlegi deviza árfolyamok miatt."
Ez önmagában nem magyarázná az itthoni ~10e Ft-os különbséget és az EU-n belüli átlagos 25€-s differencia sem az általad felvázolt helyzetet támasztja alá: i3-2100, A8-3870K, A8-3850
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest