- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
Cattle_Decap #28 üzenetére
Ugye tudod hogy nem csak ezek a specifikációk léteznek?
-
Cattle_Decap
tag
Kiad a Samsung(de ez lehetne akar egy Apple is stb.) egy gyenge akkumulatoru, atlagos kijelzoju telefont, (velhetoen) gyengebb hangszoroparral 60 Hz-es kijelzovel es 1100 euroert oke.
Jon az Asus kiad egy bivalyabb akkuval szerelt, 120 Hz-es panelu, igaz kis kavaval rendelkezo telefont 900ert es az meg draga.
Sounds logical.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
tupacamaru #25 üzenetére
A 900 eur modell b20-as global.
Az ocso banggood és gearbest modellek kínai variánsokb20 nélkül. -
zsolt501
nagyúr
válasz
tupacamaru #25 üzenetére
Ez alapján globál verzió lesz [link]
-
tupacamaru
veterán
Ebből is lesz majd később Global verzió? A BG-n 550$-os pre-order akció van rá, de az a kínai verzió, mert nincs benne b20.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Darth_Revan #22 üzenetére
Gondolom ez mind külön külön megvehetőek hozzá, és akkor így lesz a kb 300-400 ezres telefon 600-800 ezres, és még lehet hogy keveset is írtam.
-
zsolt501
nagyúr
Nem semmi teló, és az sem, hogy mennyi mindent adnak mellé.
https://youtu.be/5BIxx3aQSgo -
törölt tag
válasz
A 2. Vesztes #14 üzenetére
Hol marad a Vuff?
-
GSP
aktív tag
Nem semmi cucc.
-
FlashLed
senior tag
Picit dráguska, kár érte, nagyon tetszik.
-
Noukoum
veterán
Lehet játszani 120hz-en azt a 3 db játékot, nagyszerű.
-
-
Dr.FantastiK
őstag
asszittem hogy 121.999 forint lesz áfával.
. . . de Így nem is érdekel . .
-
A 2. Vesztes
senior tag
Micsodaaaa???? Mennyiiii????????
Azt hittem kb 120ezer lesz áfával!
Ennyiért nem kell kösz.
-
Emericus Max
tag
A gond nem a telefonnal van, hanem hogy nincs rá életképes játék.
Meg hogy egy Nintendo Switch megvan 100k Ft körül és arra vannak jó játékok. Elég csak a Witcher3-ra gondolni, ami most jön ki rá...
Szóval a ROG 2 dupla kijelzővel, meg kontollerrel mindennel meg már nagyobb mint egy switch. Szóval 300k körüli Ft + tartozékok... Egyszerűen nem éri meg. -
Darth_Revan
veterán
Itt is csinalhattak volna olyat mint Kínában hogy legyen kevesebb rammal és tarhellyel rendelkező modell (8/128) amin hirdetések jelennek meg, de fele annyiba kerül mint a 12/512 modell.
Ennyi pénzért legalább jár hozzá fullos minőségű tok és folia vagy még azt is külön kell venni?
-
AS
félisten
Tech2 nél azt is mutatják hogy milyen sok játék képes lesz 120 fps re a 120 Hz kijelzőn
-
Ixion77
addikt
Kár hogy ilyen kicsi (szélesség 77.6mm). Attól és a teleobi hiányától eltekintve az számomra az ideális telefon specifikáció téren.
-
Az előd ragasztásaival volt gond, kíváncsi leszek, ez jobban sikerült -e?!
A másik, ami meg elsikkadt: IP védelemről nem beszélnek. Gondolom azért, mert nincs is.
-
törölt tag
Hirtelen ránézve a képre nekem a régi sonyk színvilága jut eszembe. Várjuk a tesztet.
-
AS
félisten
válasz
Cattle_Decap #5 üzenetére
Meg van benne egy olyan funkció, hogy gamer menüt visszaállítja normál zen UI-ra, pl akinek nem tetszik ez a fekete piros menü.
-
AS
félisten
HA azt nézem ez most a legnagyobb tudású készülék. Meg van 3.5 jack, nincs noch.
Nem is lényeges, hogy gamer telo vagy sem. -
bali
tag
Na várom az "azt hittem 120 ezer forint lesz áfával" tipusú kommenteket-
Egyébként nem rossz az alapmodell ára, de én nem vennék Asust. Egyszer vettem, elég is volt annyi belőle.
-
Cattle_Decap
tag
Erdekelne hogy a 120 Hz minden alkalmazasban elerheto mint a Razer telefonjai eseteben vagy csak nehanyban.
-
törölt tag
Ez egy nagyon szép telefon, nagy teljesítménnyel. Mondjuk megkérik az árát rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest