Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Nem kiveheto akku - nalam ki is esett.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
SkyLine3000
addikt
Én örök hűséget fogadtam a G3-nak. De ha egyszer elhalálozik (remélem, nem), akkor benevezek egy V30-ra. Addigra talán (átlag)emberi lesz az ára is...
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #39 üzenetére
Meg nem dontottem 100%-ra.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
jacis
nagyúr
Nagyon birom ezt a fickót. Köszi az interjút. Jó hír a V30 érkezése.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
akooos
veterán
Még mindig jófej ez a faszi, közvetlen és rendes (bár lehet ez csak az imagehez tartozik).
A telefon pedig jöjjön csak, majd 3 hónap múlva veszek egyet, addigra talán eltűnnek a gyerekbetegségek -
nagyúr
Fasza, hogy a G6 nemhogy siker, hanem tévút!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
pomorski
őstag
De aranyos, megfordította a nyakbaakasztott névtáblát.
-
törölt tag
válasz H.Istvan25 #12 üzenetére
Ja, meg a Lite-ból a 2016, 17, 18, meg a G, a Nova, az Y és még ugye ott az Honor is egy rakás telefonnal... Ja, még az Enjoy is valahol ott ólálkodik. Átgondolt
Most akkor a G széria itt lecsúszik felső-közép kategóriába és a V lesz a zászlóshajó, vagy hogy gondolják a három vonalat? Mert a Q igazából nem annyira gyenge, szóval akkor az alsót ki is hagyják teljesen?
-
7Heads Drago
veterán
A G6-ra visszatérve: Marhára fölösleges védeni. A videóban Ken is elismeri, hogy taccsra futottak vele. Akkor ezen már nincs mit szépíteni.
Kicsit túl cifrázták a telo gyártást eddig az LG-nél. Gondolok itt a másodlagos kijelzőkre és a G5-re.
A V30-nál viszont tutti kicsi lesz a gyártási db szám, és ez miatt erősen kétséges az áresés. Legalábbis a videóból én ezt szűrtem le. Na de majd idővel ez is tisztázódik.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
tgabe25
tag
Ez alapján én bízok nagyon a V30 itthon megjelenésében és nem érdekel a csúszás így is csak januárban lesz két éves a flex 2. Terveztem sokáig kihúzni a flex 2-vel de egyre jobban elcsábított a V30. Gyere csak Magyarországra, jó helyed lesz itt
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
Aryon87
félisten
Jojjon csak szepen hozzank + legyen kivetel es keruljon be a szolgaltatokhoz.. akkor megvan a kovi aldozatom
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mjani1172
addikt
Mire gondolsz, kiváncsi vagyok.? A szervíz adott, a kereskedelmi partnerek adottak, ha nem mernek 100 telefont behozni a saját kölségükre ennyire bíznak a termékeikben az már sejtet valamit. Ha még ennyit sem áldoznának rá, feltehetnék a weboldalra, hogy csak online, rendelésre.
Mi ez az őrületes költség?
Egyébként lehet nem értek hozzá de a kereskedelmből élek saját magam erejéből elég sok mindent elértem, de ez más lapra tartozik.
De ez aki ennyit kockáztat, ennyit ruház be az ennyit is nyer.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Észak-Korea kérdés helyett igazán megkérdeztem volna, mi az oka a különböző felszereltségeknek pl a G6 esetében.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
válasz mjani1172 #27 üzenetére
Már bocs, de másra azt írod, hogy maszlagot ír, te meg nyomod itt a hozzá nem értő dumát. Rengeteg költsége van egy mobil egy bizonyos piacra való bevezetésének (itt Magyarország), és az nem biztos, hogy megtérül. Vagyis nem fogják nálunk piacra dobni, hogy aztán még ráfizessenek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mjani1172
addikt
válasz beyruth82 #23 üzenetére
Micsoda maszlagot nyomtál itt hihetetlen.
Ha valami igazságtartalma is lenne nyomokban az legfeljebb egy új piacra vonatkozna és egy speciálisan oda készült termékre. Itt egyikről sincs szó.Ez a szerencsétlen telefon inkább legyen raktárban valahol minthogy itt eladják. Az Lg itt van, mi lenne ha felraknák az árlistára? Vagy eladnák vagy nem. Mi tudna még történni, milyen kockázat? Azok a szakik döntöttek akik megtervezték a G4 alaplapját, és a G5 külsejét, szuper funkcióit? Az LG egyszerűen rossz döntéseket hoz folyamatosan, kb mint a HTC.Ez van ha valaki könyvből tanulta a kereskedelmet.[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Szóval késve, de lesz V30 itthon. Ami tetszett, hogy helyesen pozícionálta be a V30-cat Hong, ha 250-nél nem indulnak drágábban, akkor meg lehet is ebből valami.
Ha jól hámoztam ki, akkor nem lesz több K, ez már azért is erdekes, mert 3 készülék kategórián belül nagy káosz is lehet (lásd huawei).
Minden esetre jó volt latni Hong urat, bár most nem éreztem rajta a régi energiákat.
Finn the human
-
veterán
Osztanak-szorzanak és egy nagyon profi csapat kiszámolja megéri-e magyarországra elhozni eg-egy terméket vagy nem.Komoly kockázatelemzések készülnek es úgy döntöttek nem eri meg.Az ebbe be nem fektetett pénzből például terjeszkedhetnek a 3.világban ami sokkal nagyobb vásárlóerőt jelenthet a jövőben mint a magyar vagy a többi ahol nem jelennek meg a termékkel.Ilyesmire kell gondolni.Amúgy sem azokat az eladásokat produkalják amikre számítottak es lehet a magyar eladási adatok még siralmasabbak ezt nem tudhatjuk.Nagyon komoly elemzesek és statisztikai,tapasztalati adatok alapján döntik el hol forgalmazzanak egy terméket és hol ne.Nyomós okuk lehet rá hidd el!
-
Darellus92
aktív tag
Hogy látszik a kor Hong úron.
HTC = Help This Company
-
hemaka
nagyúr
válasz H.Istvan25 #17 üzenetére
Azt nem láttam, de a mai világban bármi előfordulhat.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Sightify
újonc
Még jó, hogy a cikkből kiderül, hogy tényleg lesz-e itthon vagy sem.
Várjunk csak...
-
hemaka
nagyúr
Cool, jó fej még mindig. Feketében nem is annyira csúnyácska a hátulja. Kár hogy ennyire csillogós.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
H.Istvan25
senior tag
Ez a három szériás elképzelés nagyon jó, erre kell átállni az átláthatatlan portfólió helyett. Ahogy a Huaweinek is bejött a hogy főleg a P, Mate és P Lite szériákat futtatják. Már csak egyedül talán a HTC-nek kéne átgondolnia a termékelnevezéseket
Huawei Mate 9
-
HardRic
addikt
Nagyon tudom sajnálni őket, hogy nem fogyott a G6. Ja nem. S8 után láttam csak boltokban, utána is csak pár helyen. Rendesen nyomozni kellett, hogy egy Vodában végre kipróbálhassam. Így nem lesznek számok, így a Samsungnak lesznek rekordjai, megint.
A másik, hogyha késnek a V30-cal vagy nem lesz, akkor nem szerepelnek a piacon idei csúcshardverrel szerelt telefonnal. Ami egy ekkora gyártótól vicc. -
haris
őstag
Hm... Akkor te mást hallottál mint én!
Én ezt hallottam:
A V30 rétegtermék....ha nagy lesz rá a kereslet a nagy piacokon akkor a másod vonalakon (Magyarország) nagyobb csúszás lesz.
Vagyis mi akkor kapunk, ha EU-ban mindenhol máshol nem kell. Ha kell, akkor nem kapunk, mert nem jut. -
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #4 üzenetére
Na ebből note 8 lesz nálad
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
veterán
G3 óta nem tudtak igazán sikeres telefont letenni az asztalra.Miért?
-
Arween
senior tag
jesssz jó hírek Már csak az árát kell összekalapálnom Ha itthon bekerülne szolgáltatókhoz,még lehet az elveimet feladva alá írnék hűségidőt is
-
OPiiPO
veterán
válasz tomboy0013 #3 üzenetére
Sajnos nem volt még eddig V széria szolgáltatónál, jól tudod.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
vodrosjozsi
addikt
Ken hong-ot bírom de az Lg rég leszerepelt..
A g6 biztonsági készülék, konkurencia az s8-cal, U11-el, Sony xzp-v szemben, és remek ár/értékű? Ezt te se gondolhatod komolyan. Egy tavalyi hardverrel rendelkező (ami egy nagyon fasza telefon) ne állítsanak be konkurenciának, ha már az ára se volt az + nem is fogyott itthon. Mondjuk a g5 után megértem..
És ami rájuk rohadt az a g5-g6 páros. Ideje ezt a g vonalat elengedni mert az g5 nagyon lerombolta ezt a szériát, ezen még javítani se tudtak a g6-al.. legyen akkor a fő a V széria, a g menjen középkategóriába.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
tomboy0013
veterán
Meglepő lenne ha szolgáltatóhoz bekerülne. Ha jól tudom V szériás teló nem volt még nálunk szolgáltatói kinalatban, de javításatok ki ha a V10 igen. Elég nagy pozitívum lenne ha behoznák ide is. A herélt EU-s G6 után lenne egy pozitívabb jel az LG részéről ami jót jelentene a jövőre nézve.
-
Fail3D!
addikt
A g2 ota szamomra nemtustak nagyot alkotni oke flex 2, v10 tulaj is voltam, de gyakorlatilag ugyerzem a g2 ota elvesztettek a fonalat... es csak azert volt ez a 2 masik lg keszulekem mert eleg olcson belehetett szerezni megjelenes utan fel evvel es ahoz kepest mar jo ar ertek aranyu telefonok voltak... de levannak maradva.. valamilyen minosegbeli hiba mindig van... es a legalltalanosabb ami mindre igaz az az akku ido (akksi meret). 1 a g5 ota meg vegkeppen ugyerzem az a vonal elveszett... a v 30 meg ami ujitasa volt a v10 el.. lesulyedt egy megkesett g6 szintre
-
petipetya
nagyúr
Respect Mr. Ken Hong számára az interjúért, és további jó egészséget kívánunk neki az edzések mellett.
Végre rájöttek, hogy az európai piacra egy biztonsági készülék is kell a G6 személyében, amely szinte mindent tud, és ár/érték arányban felveszi a versenyt a konkurenciával. Egyenes beszéd az is, hogy másodlagos/kis piac vagyunk az EU-ban, és ezért csúszhat a V30 bevezetése. Valószínűleg tapasztalatból említette a nyakukon maradt készülékeket, kíváncsi lennék melyik modelljük volt az. Az is egyértelmű, hogy a V30-at kénytelenek voltak már most bemutatni az IFA-n a többiek előtt (Samsung/Apple), mert nem a legjobb pozícióban vannak. Szurkolok nekik.
A lokálpatrióta kitérő remek volt, de hivatalból valószínűleg ezt kell nyilatkoznia egy ilyen jellegű kérdésre, mint az ország egyik vezető cégének hangja és arca, üzenve északnak, az országának és a szövetségeseinek.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest