- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
válasz SkyLine3000 #87 üzenetére
MikeWazowski-t mellett törnék lándzsát. Szerintem mindenképpen megérte a rizikót a G4. Én a G4-es fórumot olvasgattam és tudtam a hibáról is. Ennek tudatában vettem meg a G4-et, hiszen tudtam, hogy ha bekövetkezik a BL akkor vagy kicserélik az alaplapját vagy új telefont kapok. Nekem közel 10 hónap elteltével lett BL-es. A LG support előtt le a kalappal, minden ment gördülékenyen és kaptam egy vadonat új telefont amivel azóta semmi gond nincs. Azóta nem is gondolkodtam a leváltásán. Sőt!! Bízom benne, hogy nagyon sokáig tudom még használni.
(#78) koxx:
Megoldás eredeti NUGLAS Japán ütésálló 9H edzett üveg kijelzővédő. Nekem soha semmi gondom nem volt vele.Megjegyezném, hogy LG Tone Infinim HBS 900-al tökéletes páros ez a telefon (szubjektív vélemény...kéretik nem keresztre feszíteni érte).
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
tomboy0013
veterán
válasz Medocsabi #122 üzenetére
Jobban is jársz ha nem kerülsz ilyen helyzetbe, rájössz hogy a rendszer nagyívbe tojik arra ha ilyen "apró" problémád van. A bíróságra navigálnak majd előbb utóbb és abban nincs köszönet, hónapokig vagy évekig is elhúzódhat a dolog és te fizetsz mindent, amit visszakapasz, ha esetleg megnyered a pert, persze erre semmi garancia. Na ennyit ér a papír. Legjobb inkább tisztán venni a telót.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz tomboy0013 #121 üzenetére
Akkor nem tudom elképzelni,hogy egy rendőrségi feljelentés ne vezessen eredményre. Azért rákérdezted vodás ismerősömnél,ha tiltásra kerül a készülék Ő tud segíteni. (de remélem nem kell majd)
ne is beszéljünk erről,a végén bevonzuk a bajt. -
Medocsabi
addikt
válasz tomboy0013 #119 üzenetére
Lefotóztam a srác személyi+lakcímigazolványát. Egyikünknek sem tenne jót ha hasonló eset történne
-
Medocsabi
addikt
válasz tomboy0013 #115 üzenetére
Ezesetben remélem nem lesz gáz! Hál istennek megbízható eladótól vettem, aprón.Meg egy jóbarátom a Vodánál dolgozik,fű alatt egyeztettem vele ha gáz lenne rendőrségi jegyzőkönyvvel el tudom intézni. De remélem nem lesz rá szükség,mert imádom a telefont!
-
WinstonWolf
senior tag
Örökzöld sláger refrénje jut eszembe erről a mellébeszélésről:
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
törölt tag
-
Medocsabi
addikt
válasz tomboy0013 #109 üzenetére
Hivatalos adásvételi szerződéssel semmilyen rizikó nincs
-
Medocsabi
addikt
válasz tomboy0013 #105 üzenetére
Én is elcsíptem itt aprón egy vodásat 100 mátyásért,2 év gari,vadiúj állapot...Év vétele volt
-
tomboy0013
veterán
Igen, valóban gáz, hogy a független modellekre nem adnak csak 1 év garanciát. De legalább a béka segge alá megy az LG telók ára 3-4 hónapon belül és azt az egy év gyári garanciát a GSM-es példányok zömében is lehet érvényesíteni. Meg a szerviz is elég korrekt. Mindennek van előnye meg hátránya
-
Button
aktív tag
válasz tomboy0013 #105 üzenetére
Tudom, hogy ott annyi van, de máshol meg sehol nincs annyi.
Más márkák esetén pedig majdnem mindenhol 2 évet adnak. Nem szeretném emlegetni a huaweit ami a tetején már akár 3-at is ad.. -
Medocsabi
addikt
Számomra az LG sikertelensége a mobil szegmensben keserédes. Keserű,mert szeretem a márkát,szerintem az egyik legmegbízhatóbb, és legjobb costumer care-rel rendelkező brand.Megérdemelné a nagyobb sikert. Viszont a G6 esetén kicsit gonoszan még örülök is hogy nem egy elterjedt telefon.Én imádom,szerintem gyönyörű,erős,és gyors telefon,eddig talán 2 emberrel találkoztam akinek volt.Szemben a Samsung s8-cával,minden 2. ember ilyet nyomkod.Ha előbb jött volna ki mint a Samu(lévén jóval barátibb az ára,és-szerintem- sokkal szebb is),1000% hogy sikeresebb lett volna,de ahogy írtátok is,ha nem lehet kapni nyilván nincs esélye elterjedni.
-
Button
aktív tag
Legközelebb légyszi kérdezzetek már rá, hogy lesz-e még az életben flex?
Mert aki megszerette annak eléggé hiányzik..Más. Jó lenne ha LG mobilokra is 2 év gari lenne, mint kb bármi másra. Nonszensz, hogy drágább készülékekre is 1 évet adnak. Nálam pl sokszor nyom a latba a gari, szerintem sokaknál..
-
7Heads Drago
veterán
válasz dajkapeter #101 üzenetére
Már csak a rémhír terjesztők hiszik ezt.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
dajkapeter
senior tag
0:30-nál ott a dobozon a magyar is. Remélem tényleg lesz itthon!
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
MODERÁTOR
Kijelzo csere utan en is azt vettem a V10-re aztan utana ebayrol meg bezsakoltam 2 tipust bar bizom benne, hogy mar nem lesz ra szukseg. Tegnap kicsuszott a kezembol a telo, arccal a konyhakore, mondom nopara elvileg birnia kell, poros lett nem tudom, hogy a V30 uveg hatlapja mennyire lesz strapabiro.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
7Heads Drago
veterán
válasz vodrosjozsi #90 üzenetére
Mert az S8 is réteg telefon? És ez még olcsóbb is lesz. És sztem mivel edge mentes akár jobban is fogyhat mint az S8.
Manapság mindenki zenét hallgat. Csak néz szét egy buszon, vagy munkahelyen a szalag vagy gép mellett. De akár az utcán is. Az meg hogy ki használ telot fényképezésre egyszerű: annyi a megosztott kép közösségi oldalakon mint a tenger. A lányom most középiskolás. Akármilyen teloval nem lehet róla fotót készíteni róla. Sőt év elején kijelentette, hogy tiszta gáz hogy nem iphoneja van. Mert a fél osztály azzal tolja. Neki meg csak redmi 3 proja volt. ( aztán persze büszke volt magára amikor elkéregették tőle, mert lemerültek a drága telok) Sajnos a redmivel nem szeret zenét se hallgatni, meg fotózni se. 40-50 éves korosztály nyilván nem ezekre figyel, de a fiatalokat igen.
Sztem nagyon jók az esélyei a V30-nak az S8 ellenében. Főleg ha árban alatta marad és nem lesz vele gond.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #90 üzenetére
Itteni visszajelzesek alapjan lenne par vasarlo aki venne. Meg en is gondolkodoban vahyok a temat illetoen.
Na majd meglatjuk mi lesz vele
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
addikt
Miért lenne kereset rajta? Csak gondolj bele: ez egy tipikus presztízs telefon, annak gondolták, annak szánták, az lett.
Tudod ki venné meg? Aki (már bocsánat) erre izgul. Az emberek az átlag telefonokra mennek ami 1. Menő. 2. Annyira nem drága.
Pont mint az A széria. Semmi különleges, egyedi, csak simán egy normális telefon, nem drága, szolgáltatóknál kb hozzádvágják és 2 évig van egy fasza telefonod ami önmagában klafa. Minden benne van amire szüksége van egy embernek, hogy "biztonságban" tudja a telefonját és a magánéletét: ujjlenyomatolvasó, IP64, fasza kamera, fasza hardver. Ha a v30 bekerül szolgáltatókhoz akkor ugyanúgy jár mint a G5.. az gyárilag hibás volt, elkönyvelték szarnak pedig egy nagyon jó felépítésű telefon volt. A v30 létezését se fogják érteni.. az árát sem fogják érteni, hogy miért ennyi.. (fasz hallgat telefonon zenét, vegyél hi-fit, párosítsd hozzá, fasz fotóz telefonnal vegyél dsrl-t, stb). Az emberek szemében bukás lenne miközben kb ugyanannyian vennék mintha nem kerülne szolgáltatóhoz. Nem tudod őket meggyőzni. És nem is kell. Réteg telefon. Én örülnék a helyedben ha behoznák.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
ak76
senior tag
Az utolsó Lg amit imádtam,és mindig megbántam miután eladtam,az a G2 volt,kiváló akksi,hatalmas kijelző relatíve kis házban,kiváló kamera,egyszerűen szuper volt.
Ami nem volt szuper benne,az a bővíthetetlensége,és az,hogy a 32Gb-s verziókat nem vitték be a szolgáltatói kínálatba.
A G-Flex ismét atomvillanás volt,a szuper kijelzővel,amiről kb egy hónap használat után kiderült,nem is annyira szuper a szellemképes utánhúzással',meg a szanaszét karcolódó "öngyógyító" hátlappal.
Aztán jött a G3,harmatos akkuidő,szétrepedő keret,rövid,és langyos kapcsolat volt.
A G4 megint románcként indult,de a megint csak vérszegény akkuidő,meg a 3 készülék/három alaplapcsere probléma erre is rányomta bélyegét.
A V10 volt az utolsó láw' (a mai napig az egyik legszebb készülék szvsz),de egy powerbank kellett a napi használatához,így 3 hét idegbaj után megváltunk egymástól.
A G5-ös egy rossz vicc volt, 3 perc MM nyomkodás meggyőzött hogy az Lg mérnökei vagy túltolták a hallucinogéneket,vagy én használok keveset,ezért nem értem ezt az új irányt.
A G6 elsőre tetszett,az viszont nem tetszett,hogy amikor tavasszal elhatároztam hogy veszek egyet,szó szerint nem létezett,se szürkeimportban,sem sehogy,mostanra pedig megfakult iránta a lelkesedésem,pláne a konkurencia,és a kínaiak készülékeit látva.Valahogy nem megy nekik,ez a véleményem,kullognak a fősodor után,és ami sikeres,azt is képesek elbaszni,lásd a G4 alaplapi horrorsztorijait,ami nem is értem hogy nem lett minimum akkora botrány,mint a bendgate az iPhone esetében,pláne hogy rengeteg készülék érintett volt,és ez jóval több gondot okozott mint a hülye "keret hajlás".
A V30 nyilván klassz lesz,még akkor is ha ide el sem ér, -fentebb elhangzottak nekem ezt jelentik,nem pedig azt hogy ide is eljut majd valamikor,amikor a fontosabb piacok jóllaktak vele-, de nem árt szem előtt tartani hogy közben a konkurencia,(pláne a kínaiak) sem alszik,nem fognak egy helyben járni,bevárni a lemaradókat.
Ez van. -
MikeWazowski
veterán
válasz SkyLine3000 #87 üzenetére
Elnézést, nem akartam ennyire a lelkedbe gázolni. Véleményt írtam, hogy hülyeség volt másik G3-at venni. Ennyi. Neked nyilván nem, akkor mindenki örül, nem? Ne idegeskedj, minden rendben van.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
SkyLine3000
addikt
válasz MikeWazowski #74 üzenetére
Azt majd én eldöntöm, h mi a hülye döntés nekem, meg mi nem! Azért parázzak folyamatosan, h mikor döglik be a telefon? Akinek 6 anyja van! Nekem az nem hiányzik. Ezért a használt eleve ki volt lőve. Újra meg annyit nem akartam szánni. Maradéktalanul elégedett vagyok a G3-al. Nekem minden igényemet kielégíti.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, h említésre sem méltó a G3 a 4-hez viszonyítva fotózásban. Ekkora baromságot kiböfögni... Nyilván jobb a 4, meg ott van sok beállítási lehetőség, de egyáltalán nem jelentős a különbség. Láttam sok G4 képet, mivel akartam venni, de max az az egy generációnyi a különbség köztük. Azt meg egy átlagember leszarja. Úgyh nem tudsz meggyőzni. Mondom ezt sok 1000 G3 képpel a hátam mögött. Olyan képeket lövök vele, h nekem attól nem kell több. Nem profi fotós vagyok, aki a képzajt,a kromatikus aberrációt meg a pixeleket számolgatja...
Örülj neki, h neked annyira bejött a bootloop-al együtt. Én meg majd eldöntöm, h nekem mi a jó...(#75) koxx: A G3 4es droiddal lehet, h döcögött, de már Lp-al semmi gond nem volt. Itt van előttem. Bő másfél éve használom, de semmi döcögés. Olyan sima az egész, mint a vajaskenyér. Bár, érzetre azért a 3/32 talán egy hangyafasznyival jobb, mint a kisebb tesó. Ettől függetlenül elég lett volna bele egy fhd kijelző. Csak előnyére vált volna.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
Ha az LG mindig ilyen telefonokat gyártana, mint a V30 valószínűleg előrébb lépne a ranglétrán.
Nekem idén ez a telefon tetszik legjobban, és ha lenne szolgáltatónál valószínűleg vennék is.
(Bár még az se kizárt, hogy ha nem lesz, akkor nem veszek. )[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
joey04
titán
válasz WinstonWolf #82 üzenetére
Első körben azt mondta, hogy nem látja miért ne forgalmaznák.
Második nekifutásra azt mondta, nem lesz akkora késés, mint a v10-nél volt.
Harmadik alkalommal mondta azt, hogy a kisebb piacokon késhetnek bizonyos termékek, de ekkor már nem a V30 hazai megjelenése volt a téma. Szerintem azért pattog ezen most mindenki, mert a tech2 lehozta, hogy nem jön hozzánk. -
doooo
veterán
válasz 7Heads Drago #52 üzenetére
A mondatot úgy kezdte, hogy "ráadásul". Az előző mondat meg nem érdekel. Reflektáltam, amire reflektáltam. Igazat mondtam? Igen. Megértettük vele egymást? Meg. Lapozz.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz janeszgol #79 üzenetére
Tény valamit mindig elszúrtak. De remélhetőleg a V30-al most újabb irányzat kezdődik, és az lesz a fő(bb) alapjuk, amire építkezhetnek. AZ elsőt megtették: Oled kijelző. Nekem ugyan mindegy hogy oled vagy ips, nem a kijelzőre izgulok.
Nagyobb lenne a hasznuk ha a V széria szolgáltatókhoz is bekerülne, ha már a konkurensét szeretné fingatni.. Mert ezzel most lenne kereset nem is kicsit.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
janeszgol
félisten
Az LG is elvághatja magát, ha nem javít a miőségén. Majd a szolgáltatók azt mondják, "LG? Köszi nem" - és ennyi. Számomra teljesen hihetetlen, hogy a legnagyobb példányszámban tud OLED TV-paneleket gyártani az LG (a Sasmung a második lemaradva), de telefonba még mindig TFT-t tesznek, abból is valami vacakot, ami még a középkategóriában is (igazából az alsóban is) méltatlan lenne. Állítólag kettő év múlva kezdheti meg a telefonokba az oled panelek gyártását az LG. (Önmagának is és másnak is.)
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
én kis naív meg azt hittem, hogy a hó végén már lehet itthon kapni a V30-at. jó lett az interjú, szerencsére most se a hülye sablon marketing dumákat nyomta.
-
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #74 üzenetére
2db G4-em is volt, de eladtam mindkettőt aztán lett V10. G4-nek a bugos videofelvételét gyanítom a mai napig nem voltak képesek kijavítani. Barna bőrös hátlappal az egyik legszebb telóm volt, de a szar íves kijelzőn sokszor alig maradt meg a fólia, plusz nekem hiányzott a manuális állítási lehetőség a kameránál ill az ujjlenyomat olvasó. Szóval bőven volt mit javítani a későbbi modellekben. A BL hiba pedig kivétel nélkül minden G4 tulaljnál előjött csak az időben volt némi eltérés.
G3 nem volt annyira jó készülék, abban volt először wqhd kijelző és az akkor snapi/adreno +3gb ram nem volt képes megíbrkózni vele. Eléggé döcögősre sikerült.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MikeWazowski
veterán
válasz SkyLine3000 #71 üzenetére
Emiatt nem vettél G4-et...?? hülye döntés volt.
Más, ha kifogsz egy bootlopos telefont, beviszed javítják egy héten belül és még lehet kapsz egy komplett új telefont, mert cseréltetsz mindent. Nagyon korrekt a szerviz. Volt G3-am meg G4-em is. A G4 megeszi reggelire a G3-at. Kamerába meg említésre se méltó a g4-hez képest.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Aryon87
félisten
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz mjani1172 #70 üzenetére
Ennél azért egy fokkal összetettebb, mert logisztika is kell, szolgáltatói egyeztetés / árképzés / készlet is, közös marketingterv és aktivitás, users guide és szoftver magyarra fordítása, a CC felkészítése és a hazai szolgáltatói teszteken is át kell menjen (főleg a rádiós rész), szóval a nullánál azért több energiát/lóvét kell beletolni a hivatalos forgalmazáshoz, de nyilván okosan-ügyesen elég költséghatékonyan ki lehet hozni.
Egy V30-nál egyébként nem okvetlenül az a cél, hogy óriási nyereséget termeljen, arra a G és a Q széria van, ez presztízscucc, tehát még akkor is megérné megcsinálni minél több országban a forgalmazást, ha az nullszaldós, mert emiatt (is) lehet sikeres több olcsóbb LG modell is. Mint ahogyan a Samsung is valószínűleg az A-szérián keresi magát véresre, mert azok úgy néznek ki, mint az S-szériás cuccok. Amiken meg azért keresik magukat véresre, mert felárazhatják a búbánatos francba, mivel hosszú évek alatt elhintették a júzeroldali fejekbe, hogy az a tutiság és a csúcsmodellek csúcsa. (Erre nem képes a HTC, pedig tudása alapján az U11-nek is majdnem úgy kéne fogynia, mint az S8-nak.)
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
SkyLine3000
addikt
válasz MikeWazowski #69 üzenetére
Pedig sajnos a G4 és a bootloop kéz a kézben jár. G3 után be is akartam vállalni egy 4-est, de annyi sok a bootloop-os, alaplapcserélt, h nem mertem venni. Inkább vettem egy új G3-at. (2/16 -> 3/32)
-
mjani1172
addikt
"Nem lehet csak úgy árulni valamit a piacon, engedélyeket kell szerezni, be kell vizsgáltatni a terméket, és ez mind pénzbe kerül. Elektronikai terméknél, ahol még akku is van, ami ugye veszélyes, még többe. Sőt, ha több színben akarják forgalmazni, akkor minden színűre külön végig kell ezt csinálni, mert a szabályok szerint az mind külön terméknek számít."
Az EU-s piac vizsgálati eredményeit itt elfogadják,nem kell bevizsgálni semmit. Ez 0 ft.
"Akkor, az új készülékhez, új alkatrész raktárkészlet kell a szervizbe. A szervizeseket oktatni kell az új készülék szervizelésére. Új szerszámok, műszerek, mérőeszközök kellenek, mert ez az első vízálló LG. És még lehetne sorolni."
Az oktatás talán,(bár egy szerelőnek szvsz elég egy pdf a kényesebb részekről,máshol is így megy,nem hülyék dolgoznak ott hanem képzett szerelők,nem viszik ki ezért hónapokra őket dél koreába.
A szerszámok ha kellenek nem egy nagy valami, alkatrészek még nem kellenek, majd ha elromlik akkor.
És nem ez az első vízálló, a G6 is az, ami ennek kb a testvére.Tehát fillérekbe kerülne,pláne multi szinten.
-
7Heads Drago
veterán
Mitől lenne ez réteg telefon?
Semmivel se rosszabb mint a Samsung S8. Sőt valszeg jobb a dac-i-ja is, és no edge. Biztos nem pár 100 fog belőle fogyni. Ennyi erővel tök felesleges nekik az 1 milla feletti tv-ket is erőltetniük az országban, mivel jó ha pár db fogy belőlük. És tudtommal a G6 is vízálló már. Fene nagy oktatást biztos nem csinálnak. Na lépnem kell most.[ Szerkesztve ]
-
válasz mjani1172 #30 üzenetére
Nem lehet csak úgy árulni valamit a piacon, engedélyeket kell szerezni, be kell vizsgáltatni a terméket, és ez mind pénzbe kerül. Elektronikai terméknél, ahol még akku is van, ami ugye veszélyes, még többe. Sőt, ha több színben akarják forgalmazni, akkor minden színűre külön végig kell ezt csinálni, mert a szabályok szerint az mind külön terméknek számít.
Akkor, az új készülékhez, új alkatrész raktárkészlet kell a szervizbe. A szervizeseket oktatni kell az új készülék szervizelésére. Új szerszámok, műszerek, mérőeszközök kellenek, mert ez az első vízálló LG. És még lehetne sorolni.
És még ott a marketing is...
Tegyük fel hogy csak 5 millió forintba kerül a bevezetés. Tegyük fel, hogy 20 ezer forint árréssel árulják a mobilt nálunk. Akkor 250 darabot kell eladni, hogy megtérüljön a bevezetés költsége, és csak aztán jön bármi haszon. Hát én nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy ilyen réteg telefont ennyi példányban eladnak nálunk.
7Heads Drago: ahogy kifejezi magát az jön át, hogy csak feltételezi
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jUUh
addikt
Szimpatikus ember még mindig.
Samsung Galaxy S23+
-
törölt tag
Egyébként gondoltatok már rá, hogy két mikrofonnal veszitek fel az ilyen interjúkat? Kicsit retro érzés már az is, hogy ilyen vaskos zsinór lóg ki a mikrofonból (bár ezt máshol is biztosan használják, csak nem látszik a közeli kamera miatt), de gyakran megesik, hogy előbb kezdi el mondani a választ, mint hogy odatenné Bocha az orra alá a mikrofont, és zavaró, hogy nem hallani azt a részt. Legjobb talán az ilyen gallérra csíptethető mikrofon lenne, ha már így leültök és be van állítva az egész.
-
somogyib
őstag
"Bocha nyakában megigazította a belépőkártyát/névtáblát,"
Szerintem ez egy jópofa mozdulat volt, nekem tetszett.
"most a kezébe se vette a V30-at, pedig lett volna mit mutatnia rajta."
Ebben igazad van, tavaly a G5 interjú jobban a telefonra koncentrált.
"Aki aztán másképp hozta meg az egyensúlyt az Erőbe, mint a bölcsek sejtették"
Akkor Yoda b.szta el.
-
Mr.Silkó
veterán
Aki aztán másképp hozta meg az egyensúlyt az Erőbe, mint a bölcsek sejtették, hosszú évtizedekre sötétségbe, diktatúrába és nyomorba taszítva az univerzum lakóinak jelentős részét..
Ken Honghoz visszakanyarodva: valahogy kevesebb volt benne a lendület az általunk megszokottnál. Két példa: ahogy Bocha nyakában megigazította a belépőkártyát/névtáblát, valahogy nem volt olyan kedves az egész mozdulat, én úgy láttam, Bocha se tudta nagyon hova tenni. Másik: sokkal lelkesebben szokta az aktuális LG telefonokat prezentálni, részletezve a specifikáció legfontosabb, legkiemelendőbb elemeit, most a kezébe se vette a V30-at, pedig lett volna mit mutatnia rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
Nagyon kedves színpatikus fickó, és hallhattuk tőle, hogyan kell kitérdelni a rövidnadrágot.....
-
Gábor-KJ
őstag
Nem kiveheto akku - nalam ki is esett.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
SkyLine3000
addikt
Én örök hűséget fogadtam a G3-nak. De ha egyszer elhalálozik (remélem, nem), akkor benevezek egy V30-ra. Addigra talán (átlag)emberi lesz az ára is...
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #39 üzenetére
Meg nem dontottem 100%-ra.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
jacis
nagyúr
Nagyon birom ezt a fickót. Köszi az interjút. Jó hír a V30 érkezése.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
akooos
veterán
Még mindig jófej ez a faszi, közvetlen és rendes (bár lehet ez csak az imagehez tartozik).
A telefon pedig jöjjön csak, majd 3 hónap múlva veszek egyet, addigra talán eltűnnek a gyerekbetegségek -
nagyúr
Fasza, hogy a G6 nemhogy siker, hanem tévút!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
pomorski
őstag
De aranyos, megfordította a nyakbaakasztott névtáblát.
-
törölt tag
válasz H.Istvan25 #12 üzenetére
Ja, meg a Lite-ból a 2016, 17, 18, meg a G, a Nova, az Y és még ugye ott az Honor is egy rakás telefonnal... Ja, még az Enjoy is valahol ott ólálkodik. Átgondolt
Most akkor a G széria itt lecsúszik felső-közép kategóriába és a V lesz a zászlóshajó, vagy hogy gondolják a három vonalat? Mert a Q igazából nem annyira gyenge, szóval akkor az alsót ki is hagyják teljesen?
-
7Heads Drago
veterán
A G6-ra visszatérve: Marhára fölösleges védeni. A videóban Ken is elismeri, hogy taccsra futottak vele. Akkor ezen már nincs mit szépíteni.
Kicsit túl cifrázták a telo gyártást eddig az LG-nél. Gondolok itt a másodlagos kijelzőkre és a G5-re.
A V30-nál viszont tutti kicsi lesz a gyártási db szám, és ez miatt erősen kétséges az áresés. Legalábbis a videóból én ezt szűrtem le. Na de majd idővel ez is tisztázódik.[ Szerkesztve ]
-
tgabe25
tag
Ez alapján én bízok nagyon a V30 itthon megjelenésében és nem érdekel a csúszás így is csak januárban lesz két éves a flex 2. Terveztem sokáig kihúzni a flex 2-vel de egyre jobban elcsábított a V30. Gyere csak Magyarországra, jó helyed lesz itt
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
Aryon87
félisten
Jojjon csak szepen hozzank + legyen kivetel es keruljon be a szolgaltatokhoz.. akkor megvan a kovi aldozatom
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Mire gondolsz, kiváncsi vagyok.? A szervíz adott, a kereskedelmi partnerek adottak, ha nem mernek 100 telefont behozni a saját kölségükre ennyire bíznak a termékeikben az már sejtet valamit. Ha még ennyit sem áldoznának rá, feltehetnék a weboldalra, hogy csak online, rendelésre.
Mi ez az őrületes költség?
Egyébként lehet nem értek hozzá de a kereskedelmből élek saját magam erejéből elég sok mindent elértem, de ez más lapra tartozik.
De ez aki ennyit kockáztat, ennyit ruház be az ennyit is nyer.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Észak-Korea kérdés helyett igazán megkérdeztem volna, mi az oka a különböző felszereltségeknek pl a G6 esetében.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
válasz mjani1172 #27 üzenetére
Már bocs, de másra azt írod, hogy maszlagot ír, te meg nyomod itt a hozzá nem értő dumát. Rengeteg költsége van egy mobil egy bizonyos piacra való bevezetésének (itt Magyarország), és az nem biztos, hogy megtérül. Vagyis nem fogják nálunk piacra dobni, hogy aztán még ráfizessenek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mjani1172
addikt
válasz beyruth82 #23 üzenetére
Micsoda maszlagot nyomtál itt hihetetlen.
Ha valami igazságtartalma is lenne nyomokban az legfeljebb egy új piacra vonatkozna és egy speciálisan oda készült termékre. Itt egyikről sincs szó.Ez a szerencsétlen telefon inkább legyen raktárban valahol minthogy itt eladják. Az Lg itt van, mi lenne ha felraknák az árlistára? Vagy eladnák vagy nem. Mi tudna még történni, milyen kockázat? Azok a szakik döntöttek akik megtervezték a G4 alaplapját, és a G5 külsejét, szuper funkcióit? Az LG egyszerűen rossz döntéseket hoz folyamatosan, kb mint a HTC.Ez van ha valaki könyvből tanulta a kereskedelmet.[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Szóval késve, de lesz V30 itthon. Ami tetszett, hogy helyesen pozícionálta be a V30-cat Hong, ha 250-nél nem indulnak drágábban, akkor meg lehet is ebből valami.
Ha jól hámoztam ki, akkor nem lesz több K, ez már azért is erdekes, mert 3 készülék kategórián belül nagy káosz is lehet (lásd huawei).
Minden esetre jó volt latni Hong urat, bár most nem éreztem rajta a régi energiákat.
Finn the human
-
veterán
Osztanak-szorzanak és egy nagyon profi csapat kiszámolja megéri-e magyarországra elhozni eg-egy terméket vagy nem.Komoly kockázatelemzések készülnek es úgy döntöttek nem eri meg.Az ebbe be nem fektetett pénzből például terjeszkedhetnek a 3.világban ami sokkal nagyobb vásárlóerőt jelenthet a jövőben mint a magyar vagy a többi ahol nem jelennek meg a termékkel.Ilyesmire kell gondolni.Amúgy sem azokat az eladásokat produkalják amikre számítottak es lehet a magyar eladási adatok még siralmasabbak ezt nem tudhatjuk.Nagyon komoly elemzesek és statisztikai,tapasztalati adatok alapján döntik el hol forgalmazzanak egy terméket és hol ne.Nyomós okuk lehet rá hidd el!
-
Darellus92
aktív tag
Hogy látszik a kor Hong úron.
HTC = Help This Company
-
hemaka
nagyúr
válasz H.Istvan25 #17 üzenetére
Azt nem láttam, de a mai világban bármi előfordulhat.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Sightify
újonc
Még jó, hogy a cikkből kiderül, hogy tényleg lesz-e itthon vagy sem.
Várjunk csak...
-
hemaka
nagyúr
Cool, jó fej még mindig. Feketében nem is annyira csúnyácska a hátulja. Kár hogy ennyire csillogós.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
H.Istvan25
senior tag
Ez a három szériás elképzelés nagyon jó, erre kell átállni az átláthatatlan portfólió helyett. Ahogy a Huaweinek is bejött a hogy főleg a P, Mate és P Lite szériákat futtatják. Már csak egyedül talán a HTC-nek kéne átgondolnia a termékelnevezéseket
Huawei Mate 9
-
HardRic
addikt
Nagyon tudom sajnálni őket, hogy nem fogyott a G6. Ja nem. S8 után láttam csak boltokban, utána is csak pár helyen. Rendesen nyomozni kellett, hogy egy Vodában végre kipróbálhassam. Így nem lesznek számok, így a Samsungnak lesznek rekordjai, megint.
A másik, hogyha késnek a V30-cal vagy nem lesz, akkor nem szerepelnek a piacon idei csúcshardverrel szerelt telefonnal. Ami egy ekkora gyártótól vicc. -
haris
őstag
Hm... Akkor te mást hallottál mint én!
Én ezt hallottam:
A V30 rétegtermék....ha nagy lesz rá a kereslet a nagy piacokon akkor a másod vonalakon (Magyarország) nagyobb csúszás lesz.
Vagyis mi akkor kapunk, ha EU-ban mindenhol máshol nem kell. Ha kell, akkor nem kapunk, mert nem jut. -
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #4 üzenetére
Na ebből note 8 lesz nálad
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
veterán
G3 óta nem tudtak igazán sikeres telefont letenni az asztalra.Miért?
-
Arween
senior tag
jesssz jó hírek Már csak az árát kell összekalapálnom Ha itthon bekerülne szolgáltatókhoz,még lehet az elveimet feladva alá írnék hűségidőt is
-
OPiiPO
veterán
válasz tomboy0013 #3 üzenetére
Sajnos nem volt még eddig V széria szolgáltatónál, jól tudod.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
vodrosjozsi
addikt
Ken hong-ot bírom de az Lg rég leszerepelt..
A g6 biztonsági készülék, konkurencia az s8-cal, U11-el, Sony xzp-v szemben, és remek ár/értékű? Ezt te se gondolhatod komolyan. Egy tavalyi hardverrel rendelkező (ami egy nagyon fasza telefon) ne állítsanak be konkurenciának, ha már az ára se volt az + nem is fogyott itthon. Mondjuk a g5 után megértem..
És ami rájuk rohadt az a g5-g6 páros. Ideje ezt a g vonalat elengedni mert az g5 nagyon lerombolta ezt a szériát, ezen még javítani se tudtak a g6-al.. legyen akkor a fő a V széria, a g menjen középkategóriába.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
tomboy0013
veterán
Meglepő lenne ha szolgáltatóhoz bekerülne. Ha jól tudom V szériás teló nem volt még nálunk szolgáltatói kinalatban, de javításatok ki ha a V10 igen. Elég nagy pozitívum lenne ha behoznák ide is. A herélt EU-s G6 után lenne egy pozitívabb jel az LG részéről ami jót jelentene a jövőre nézve.
-
Fail3D!
addikt
A g2 ota szamomra nemtustak nagyot alkotni oke flex 2, v10 tulaj is voltam, de gyakorlatilag ugyerzem a g2 ota elvesztettek a fonalat... es csak azert volt ez a 2 masik lg keszulekem mert eleg olcson belehetett szerezni megjelenes utan fel evvel es ahoz kepest mar jo ar ertek aranyu telefonok voltak... de levannak maradva.. valamilyen minosegbeli hiba mindig van... es a legalltalanosabb ami mindre igaz az az akku ido (akksi meret). 1 a g5 ota meg vegkeppen ugyerzem az a vonal elveszett... a v 30 meg ami ujitasa volt a v10 el.. lesulyedt egy megkesett g6 szintre
-
petipetya
nagyúr
Respect Mr. Ken Hong számára az interjúért, és további jó egészséget kívánunk neki az edzések mellett.
Végre rájöttek, hogy az európai piacra egy biztonsági készülék is kell a G6 személyében, amely szinte mindent tud, és ár/érték arányban felveszi a versenyt a konkurenciával. Egyenes beszéd az is, hogy másodlagos/kis piac vagyunk az EU-ban, és ezért csúszhat a V30 bevezetése. Valószínűleg tapasztalatból említette a nyakukon maradt készülékeket, kíváncsi lennék melyik modelljük volt az. Az is egyértelmű, hogy a V30-at kénytelenek voltak már most bemutatni az IFA-n a többiek előtt (Samsung/Apple), mert nem a legjobb pozícióban vannak. Szurkolok nekik.
A lokálpatrióta kitérő remek volt, de hivatalból valószínűleg ezt kell nyilatkoznia egy ilyen jellegű kérdésre, mint az ország egyik vezető cégének hangja és arca, üzenve északnak, az országának és a szövetségeseinek.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest