Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Az állításom továbbra is igaz, hogy sehol egy betűvel nincs írva, hogy a Compact-hoz jár, se a Sony, se egyik 3rd party oldalán se. Minden XZ1-hez írva volt külön kiemelve mindegyik árusnál, de a Compacthoz nem.
Amúgy az egész folyamat automatizáltnak tűnt, minden nemű ellenőrzés nélkül, egyedül az IMEI-t kérték. Több más egyéb se stimmel mondjuk a Sony feltételekhez képest, pl. 2 különböző modellből is választhattam, az elméleti egy helyett, de legalább volt még a nagyobból. Sima 0-ás számlás online rendelés volt amúgy.
Mivel arra az esetre szerettem volna bizonyítékot, ha esetleges nem küldenek, így teljesen tárgytalan.
Mondjuk tényleg a hollandoknál kellett volna próbálkozzak, akkor most 1000X-et küldenének...
-
-
-
nji
aktív tag
Nekem még sosem volt Samsung telefonom, csak SONY, de én is úgy vettem észre, hogy a SONY sokkal gyorsabban frissíti a telefonjait, mint a Samsung. De sajnos csak a legújabb modellek frissülnek, a z5 pedig már kimarad. Esetleg lesz/van valami jó buherált oreo rom z5-re?
Nekem tökéletesen megfelel a szürkeimportos és bolti garis. Az eddigi telefonjaim közül egyedül a z1c romlott el, azon alaplapcsere volt garanciálisan. Mivel prémium garancia volt rajta, ezért garanciafutár hozta-vitte, egyedül cseretelefont nem adtak, mert vidéki vagyok és azért személyesen kellett volna menni.
A GSM bolt is a hivatalos szervizbe küldte a telefont, tehát ilyen szempontból nekem mindegy, hogy kin keresztül intéződik a javítás.
-
-
vicze
félisten
A CPU és GPU órajeleket fixálja max-ra és nem hagyja, hogy lessen tétlenség esetén. Mivel ezt a HW-t még QHD-n se fogja jelenleg az ég világon semmi megakasztani a benchmark programokat kivéve, így 720p-n kb. lehetetlen, hogy különbséget láss.
Max. Antutuban láthatsz pár ezer pont különbséget a hatására, mondjuk ott is csak az Offscreen tesztekben. -
-
vicze
félisten
De az hogy mondod nem bizonyíték.
(#360) Williamgrant: Azért mert nem USB OTG a neve az megszűnt az USB-C-vel együtt, hanem USB-C Host mode, ettől még a funkcionalitás tök ugyanaz. Tehát igen igazat mond a Sony és nincs USB OTG, de ettől még a funkcionalitás 100%-ban megvan és még több is, mivel ez elméletileg videó jelet is kivihet, ha teljes a specifikáció, most hogy így eszembe jutott ezt holnap le is tudom tesztelni.
Mellesleg legolcsóbb sima USB C host mode kábel, amit Amazonon találtam.
-
-
Leklónozod a sim kártyád és valszeg ez megoldva.
3000 körül megvagy.
-
ZP67
tag
ezt találtam a simple weboldalán:
NEM MŰKÖDIK AZ ÉRINTÉSES MOBILFIZETÉS AZ ALKALMAZÁSSAL, HA:
Előzőleg kiléptél Simple profilodból.
Miután újra bejelentkeztél, nem igényelted újra az érintéses fizetést.
Hibás jelszót, vagy rossz képernyőzárat adsz meg.
Kikapcsolt állapotban van az NFC funkció.
Alvó képernyővel próbálkozol.
Elfogyott a token.
Ha készülékedben NFC SIM-kártya található, és árnyékolja a telefon NFC antennáját.az utolsó pont érdekes...
-
vicze
félisten
Még nem néztem gondolom Custom UK, ahogy a többinek.
Igazából értelmét tényleg csak AndoidTV-n látom a PiP-nek máshol igazából semmi haszna pár nagyon specifikus esetet kivéve. Mivel vannak lebegő appok(small appsot Sony végleg kivezette
), így bár van jogosultság problémája de jobban használható.
-
Adb-n letöröltem a SwiftKeyt. Itt viszont az gyári app, ami restartig nem is hiányzott, tettem fel mást.
Viszont azt eddig nem tudtam hogy újraindítás után amikor kódot kér az ujjlenyomat helyett, kizárólag a gyári appot akarja megnyitni (ami ugyebár törölve lett). Így bámultam a beviteli mezőt, és nem tudtam sehogy sem karaktert bevinni. Adb még nem elérhető zár feloldás előtt, így nagyjából kizártam magam. Se az usb klavit nem ismerte fel, sem a flashtool ráflashelés nem működött, mert még nem kezeli rendesen a telefont. Maradt a gyári javítás funkció. -
-
-
vicze
félisten
Hol írtam, hogy telefonon? Azért lehetnél olyan nagylelkű, hogy megengedd, hogy azt hallgassam amit akarok és úgy ahogy akarom... Ha nem tudod, hogy működnek a DAC-ok akkor meg minek kötekedsz?
Nem hordtam le a telefont a sárga földig, pusztán leírom, hogy mi nem jó benne másokhoz képest mert van rálátásom és tapasztalom benne.
Azért mert leírom a hibáit, és nem vagyok tökig fanboy ezért nyilván egyből hülye vagyok...
Bocs hogy nem egy Sony burokban élek... -
vicze
félisten
"Kizárólag FLAC-et hallgatsz (abból is legalább 192 Khz/24 bit-est) a telefonodon, minőségi fülessel?"
Nem, többnyire DSD128-at, akár 3000$-es fülessel.Értelmesebb hangzású telefonok: G5-től V30-ig, HTC One-tól kb. mindegyik, minden Samsung S, és még sorolhatnám a kínaiakat. Rengeteg van.
A Sony-k még az Apple termékek szintjét se ütik meg és azért azok is a közepes szintet ütik csak meg."hasonlítsunk már egy telefont ahhoz"
Mert? Egyáltalán nem kellene ég és föld különbség legyen. A jól már csak nagyon impedencia esetében maradnak el, és legalább hallgathatóak. A Sony hangja teljesen összevissza, bár leginkább erősen magas kiemeltet továbbra is. Xc-nél mutatkozott némi javulás, de ZX1c legalább olyan borzalmas mint a Z3c ha nem rosszabb."Akkor menj el szemorvoshoz"
Bocs, de Xc után nem jelentős.És továbbra is elmarad a One mini-től ami 700mit körül volt. Arról nem én tehetek, hogy a Sony évekig a leggyalázatosabb kijelzőket rakta a csúcsmodelljeibe és most érik el egyesek 4évvel ezelőtti szintjét.
(#299) Williamgrant:
"adaptív fényerő állítást én speciel nem szeretem"
Én se, minden automatika ki van kapcsolva, egyedül az Trilliumos profil van benn mert az sRGB nekem túl fakó. De valami így is húzza fel a kontrasztot erős fényben és nem a fényerő állítódik, hanem a kontraszt. Fekete dolgoknál látványos leginkább, azok kiszürkülnek. -
-
-
<Adamsky>
nagyúr
"... mert ez csak egy plusz támadási felület."
Meg lehetne azért technikailag oldani, hogy csak megfelelő (sebességű) kártyát fogadjon el a rendszer, de az biztos, hogy kényelmesebb ezzel a gyártónak nem foglalkozni."Egyébként a 32 GB szinte bármire elég... "
Ezt én is így gondolom, főleg, ha zenének, filmeknek képeknek ott van egy kártya. Csupán a érdekelt, hogy a Sony-nál (ill. a XZ1C-nél) mi a helyzet ezzel kapcsolatban.Ja, a másik ami érdekes lehet az a Camera 2 API támogatás.
Williamgrant, megnéznéd majd kérlek? A Play!-en elvileg elég sok program van, ami megmutatja mire képes a készülék.
Ja, még egy dolog.Milyen a kapott fejhallgató? Használod, megérte a felárat?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Ja, reméljük a gyártó nem téved
@Williamgrant: természetesen nem. Csak ezzel, hogy a tesztben is hivatkoznak rá (többször) újabb "szintre léptek" (irónia). Innentől igazad lehet. Lehet összekeverték a fülüket a seggükkel, és oda dugták a fülhallgatót. Így már érthető, hogy miért szólt rosszul...
A lényeg, hogy itt tudtommal két embernek is napokon belül megérkezik a telefonja, szóval hamarosan még jobban kivesézhetjük a dolgot.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez tuti-tuti-tuti? Csak mert a GSMArena a specifikációban, a tesztben pedig két helyen is írja:
"SIM: Single and dual-SIM models (region specific)" ill. "Some variants come with two Nano-SIM slots, for extra flexibility." Vajon, ha tényleg lesz, mennyi lesz a plusz SIM felára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Természetesen a Sony Xperia XZ1 Compactról van szó, ami mellett az Xperia XZ1 is bemutatkozott Motion Eye kamerával és 8-as Androiddal.
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Külpolitika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest