Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuttu
csendes tag
Nagyon drága lesz az eszköz, mivel a többi VR cuccnál nem oldották meg a használat közbeni kezelést itt egy külső touchpad-al lehet majd kezelni az alkalmazást ami felviszi az árát. Inkább termékként említendő mint kiegészítőként. Azt sem merném kijelenteni, hogy elterjedhet mert csak ezzel az egy készülékkel használható!
Mivel a lista élén van árban a Galaxy Note 4 ezért az érdeklődők közül is csak a tehetősek tudják megvenni.
Ennyiért 2 Oculus Rift-et veszek. Gratula!
(lesz több powered by oculus termék is. Nem csak a Samsungé)[ Szerkesztve ]
-
senior tag
és aztán milyen lehet ezen xxx filmeket nézni...
-
axioma
veterán
Nemreg hallottam egy eloadast errol a fejlesztesrol.
A note3 kijelzo azert kerult a korabbi valtozatba bele, mert ugy megfizetheto volt, sajat igenyukre pontosabban rafejlesztett megjelenito sokkal dragabban jott volna ki a szukseges mennyisegben.
Masreszt, mielott mindenki nagyon belee'lne' magat: maga a szerkezet varhatoan tenyleg emberi aron hozzaferheto lesz (marmint a VR szemuveg, a mostaninal jobb design, felbontas stb. nem a bepattintos valtozat), ellenben a tenyleges valos ideju meghajtashoz egy kimondottan felsokategorias szamitogep is kell... ott lesz a kutya elasva, a hazai kozonseg nem kis reszenel legalabbis biztosan.
Ezek utan viszont a bepattintos, azaz velhetoen a telefonon futo szoftverrel nem tudom mennyire lesz moziszeru es gyors reagalasu, a Note4 tudom hogy telefonhoz kepest erogep, de azert konnyen gatat szabhat a tartalom bonyolultsaganak es/vagy sebessegenek. -
Ádám16
addikt
Kíváncsi vagyok, mekkora élmény lehet ezen filmezni.
nekem ez jutott róla eszembe.
-
tothmaxy182
őstag
Áh, CS-ben még egér+bill kombóval is könnyen ledarálnak a profibbak. Nemhogy még a fejedet rángatva (+egy minimális késleltetéssel is számolni kell) nézelődj meg célozz.
Ezzel a cuccal valami jó kis paráztató túlélő horror játékot kéne nyomatni! Még egy egyszerű vidámparkos demo is durván be tudja csapni az érzékeidet.Minden szavam magánvélemény!
-
Ixion77
addikt
Nem csak a játékosoknak érdekes, sőt. Sok éve vízionálom, hogy ez lesz a TV jövője. Nem egyre nagyobb böszme téglalapok egy állványon, hanem egy szemüveg, amelyben a "TV" szinte a teljes látóteret kitölti, mint egy mozivászon. Sokkal kisebb anyagigény, alacsonyabb ár, nagyobb észlelt átmérő -> nagyobb élmény.
Az Amoled ehhez valóban jó alapnak tűnik, brutális (valós) kontrasztja miatt.
A 3D is könnyedén megvalósítható, mivel a két szem egymástól teljesen külön kapja a képet."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Fr0z3n
őstag
Ez kütyü egy CS: GO-val kombinálva. Isteni lenni.
-
Ali G.
senior tag
ez lepett meg leginkább a samsungtól, de érdekesség, hogy ez kötődik a note4-hez anélkül meg gondolom szart sem ér a VR
-
greenlizard
csendes tag
Nem kicsit hasonlít a Divehoz és a Google cardboardhoz, úgyhogy nem éppen forradalmi, viszont arra reményt adhat, hogy kicsit felpörgeti az eseményeket, és hamarabb kaphatunk felhasználói eszközöket (a Sony féle project morpheustól is ezt remélem)
-
törölt tag
Én úgy tudom, hogy az előállítási költsége is elég magas, legalábbis "régebben" olvastam róla. Nem tudom, hogy a mostani újítások, megvalósítások mennyire módosítják ezt, de én nehezen tudom elképzelni, hogy általánosan fogyasztható áron lesz elérhető.
Viszont én nagyon régóta várok már valami ilyesmire. Már a 80 -as évek sci-fi filmjei után is hasonlóról álmodoztunk.
-
MartOOn
addikt
Nekem tetszettek a mostani cuccok. Nóta 4 is megér egy misét. Az edge is érdekes, a gear s oriasi nem kellene. VR-bol meg jöhet egybol 4 is!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
azopi74
addikt
Na, ez legalább érdekesnek tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest