- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ApróHird9999
csendes tag
Hát már sehogy, de amíg fennvolt megjegyeztem, hogy lassú volt
:
Nem én vagyok pöcs, ha mindig átvariálják és nem rakják ki logikusan, hogy hol lehet ezt meg azt lekapcsolni.
Pl. IE7-ben nyitsz egy új fület akkor alapból megjelenik az IE alapértelmezett lapja, de ott van egy pipa, hogy ne jelenje meg többet és kész.Most mér kell elvenni onnan, ahonnan az emberek megszokták?
-
Suker10
tag
Ez mind igaz, amit írtál.
Az XHTML inkább szintaktikailag "helyesebb", mert az XML sémájára épül.
Azért nem lehet szabályosan megírni, mert a Tridentet használó böngészők (IE, Avant, Maxthon, stb.) nem megfelelően kezelik. A többi populáris böngészőnek azért jóval nagyobb a szabványtámogatása. Az akadálymentesítés lenne igazán fontos. -
Suker10
tag
Ezen jót nevettem.
Nehogy már egy böngésző találja ki a szabványokat...
Ez poén volt? A szabványok azért vannak, hogy megvalósítsák őket. Ha nem teszik, akkor az nem szabványos. Rosszul tudom?
Azért vannak, hogy egységet hozzanak létre. Ehhez kell egy elismert szervezet, amely megalkotja a "szabványt" és ez nem a Microsoft. Ez a W3C, HTMLWG (betartásukért a WaSP felelős). Pontosabban ők csak az ajánlásokat csinálják, mert ezek nem szabványok. Szabványt az ISO és az Ecma készít. Hiába vannak a programozási nyelvek szabványosítva (C, C++, C#, Java, JavaScript, stb. többszörösen) és sok egyéb más, a HTML és a CSS nincs. Az IE pont az ellenkezőjét csinálja. Kilóg a sorból, nem is kicsit. Az, hogy az Explorer nem ismeri az XHTML-t, semmit sem jelent. Rosszul kell megírni és akkor hibásan, de kezelni fogja. A másik megoldás nem kivitelezhető, mert a felhasználók nem fogják állítgatni a bejegyzéseket. Ez lenne a követendő példa?
Szerintem inkább az IE-nek kellene követnie a "szabványokat". A lényeg az, hogy az Explorernél csak a felhasználói felület fejlesztésével foglalkoznak, ami megint csak nem a győzelem kulcsa. Ezt egyébként a Microsoft is elismeri...
Minél többen használják, a fejlesztőknek annál többet kell dolgozniuk a böngészők egységes megjelenítése érdekében. -
-
-zolee-
tag
Verziószám ugrálás: [link]
Utolsó 2 sor:
Szeretnénk emlékeztetni a kedves olvasót, hogy ma április elseje van. Amennyiben észrevétele, megjegyzése van a hírrel kapcsolatban, forduljon a szerzőhöz.A firefox pedig jó vagy nem jó, szeretitek vagy nem szeretitek, mégis tény, hogy miatta kezdett a microsoft érdemi fejlesztésekbe. Kíváncsi lennék, hogy ma milyen Explorer verzió lenne (és az milyen szolgáltatásokat nyújtana) ha senki nem veszélyezteti az IE piaci fölényét.
-
-
max-pain
senior tag
-
max-pain
senior tag
Nem az automatikus telepulest tiltotta az le, hanem az update megjelenesenek lehetoseget.
http://technet.microsoft.com/en-us/updatemanagement/bb259685.aspx
Az IE7 nem telepult automatikusan autoupdate-en keresztul, csak felajanlotta a cuccot.
-
max-pain
senior tag
http://www.sbsfaq.com/Lists/News%20and%20Reviews/DispForm.aspx?ID=32
Automatic Update, Windows Update and Microsoft Update
IE7 will be offered to the user only if he or she has local administrator rights. If the user is running as a limited user he or she will NOT be offered IE7.
Also, IE7 will not download and install silently, even if the user has local admin rights and AU is set to download and install updates automatically. Instead, the user will see a large window advising that IE7 has been downloaded and is available to install. At this stage the user will be given three choices; install, don't install, or install later.
Internet Explorer 7 will be offered as a high-priority update if a local admin user has Automatic Updates enabled or if they perform a manual scan for updates using the “Express” install option on the Windows Update or Microsoft Update sites.vagy
Tehat rohadtul nem.
-
Naaaa, nincs ebben semmi menőség. Egymásnak ajánlgatják, erre építenek az ingyenes programok. Én nem érzem menőnek magam attól mert Firefox-ot (is) használok.
Elképzeltem amint 2 tinédzser beszélget:
-Figyu, én már váltottam a 3-as Firefox-ra.
-Húúúúú, komoly?
-Aha. [napszemüvegesmenősmiley] -
kymco
veterán
Most függetlenül az ie 8 minőségétől (nekem eddig bejön), akkor válik hiteltelenné az összehasonlítás, mikor megszűnik a hasonlóság a letöltési lehetőségek között..
Van egy átlaguser. Megveszi a gépét és leszed egy alternatív böngészőt... ez egy aktív döntés...
A másik oldalon pedig megjelenik a microsoft update-en magától a frissítés vagy annak lehetősége... nincs semmi aktív keresgélés, csak egy "biztonsági" frissítés. Ma még el kell látogatni a microsoft honlapjára és le kell szedni az ie8-at, mint bármely alternatívot...
Szvsz ez az igazi összehasonlítás... -
copin
őstag
Furcsa hogy nem ezzel kezdted. Ennek is megvan az előnye, pl. gyorsabban le lehetett szedni a telepítőt. Azt hiszem az előnyök sora ezzel be is zárult, már ami az egyéni felhasználókat illeti. Úgy lenne érdekes, ha majd összehasonlítjuk az FF3.1 (?) kezdeti letöltési/frissítési rohamával.
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
bocs a dupla hozzászólásért
Internet Explorer Application Compatibility VPC Image
IE6, IE7 Xp/Vista egyre megy...
Csak akkor nem szállt el, ha 3rd party prodival "immunizálva" volt az ie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest