- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nekem nem kellett integrálni alapból benne volt. Egyébként annyira nem foglalkoztat.
"elvakultsággal" kapcsolatban pedig: Nem én állítottam ragaszkodtam foggal körömmel olyan állításhoz ami egyértelműen nem igaz. És nem én léptem ki a beszélgetésünkből amikor feketén-fehéren eléd raktam, hogy amit állítasz az "nem igaz". (Persze tudom te "nem azért lptél ki.)
Ezek után ha te engem elvakultsággal vádolsz az minimum megmosolyogni való. -
Penge_4
veterán
Ha nem tolják az ember képébe az új verziót (a buborék nem elég), akkor nem is veszi komolyan a dolgot.
Szvsz az MS nyugodtan csinálhatott volna egy nagy piros popupot, amiben 72-es méretű betűkkel kiírják, hogy "Az ön számítógépe veszélynek van kitéve!" és még be sem perelhették volna őket miatta, mert igaz az állítás, ugyanis IE6-ra már megszűnt a támogatás (ha még nem, akkor szűnjön meg), és ezesetben valóban veszélynek van kitéve a gép.
-
moonman
titán
az IE státusza teljesen egyedi, semmi értelme összehasonlítani egy mesterségesen generált fantábor által imádott szoftverrel, teljesen más a célközönségük. Firefoxra nyilván sokkal hamarabb "ráugrik" minden tizenéves, aki attól, hogy nem IE-t használ menőnek érzi magát.
IE-t majd akkor lesz érdemes mérni, amikor benne lesz az automatikus frissítések között, legalább ajánlottként.
-
VladimirR
nagyúr
nem lenne realis, az fx alapbeallitaskent szo nelkul frissit es meg ha le is tiltod ezt, visit minden indulaskor, hogy "ápdétejjél bázeg"
ezzel szemben az ie7 nem szol, es foleg nem frissit szo nelkul (es ha abbol indulok ki, hogy az ie6->ie7 valtas sem ment felhasznaloi beavatkozas nelkul, nem is fog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest