- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Megint pletykák:Május 25-e a 7.5 dátuma.
Csakhogy a Microsoft oldalán error fogad a linkre kattintva. -
Integra
titán
"aCar" ez az app neve
piszkosul jó szervíz ktg és km nyilvántartó, különböző exportálási funkciókkal is. nagyon hasznos, bár ez sem tökéletes. pl több devizával bajban van, én meg mondjuk rendszeresen tankolok euróért és forintért. na a pénznemet még nem lehet kiválasztani benne. -
ignion.n
csendes tag
viszont a NoDo az most lett kitolva március második felére (wmpoweruser értesülése szerint)
-
"pl ezért nem veszek ios-t sem wp7-et, mert NEM jó alapból(korlátolt), tweakelni kéne hogy használható legyen"
Mert még egyiket sem használtad, ezek szerint.
"A guglinak van igaza. Megcsinált egy rendszert ami jó a hülyéknek és igénytleneknek(átlaguser), de aki kicsit ért hozzá, és nagyobbak az igényei, változtathat rajta, akármit..."
Nos, ha a szemellenzőt leveszed, láthatod a rendszerekkel kapcsolatban:
- mindben van hiba- mind egy saját koncepció mentén halad, de egyik sem lehet mindenkinek 100%-ban kielégítő
- hogy mennyire lehet buherálni csak szoftveres ellátottság kérdése. Az Android fragmentáltságát a többiek a korlátokkal ellensúlyozzák. A Google is belátta már, csak még nem lépett - illetve lépett, mert egyszerűen nem ad ki frissítést régi verziókhoz. Éljen a szabadság!
- én sem vagyok szerintem hülye vagy buta, mint a tök, mert nem Androidot használok és rossz nézni, mennyire elrugaszkodnak egyes felhasználók a valóságtól. "Kicsit is" értek hozzá és WinMo-t használtam évekkel az iPhone és a szemlélete előtt is. Azt is lehetett buherálni.
-
Elképzelhető olyan, és az lenne az ideális, ha egyáltáln nem kellene megpiszkálni egy rendszert, mert tökéletes. Ilyen viszont nincs. A WP7 segghülye, az iOS direkt korlátozott, az Android meg széttördelt, és bugos.
Csak egy példa:
1 hónapja új irodába költöztünk a krisztinak körútra a T-Birodalom székházától 100m-re. A tréhóm/trészisztem képtelen volt 1 teljes hónap alatt bekötni ebbe az elátkozott irodába a bérelt vonalat, de legalább egy tartalék ADSL internetet. Ha nem lettek volna Androidos telefonok, akkor már elvágtam volna valakinek a torkát a szomszédban. De T-Bácsi szerencséjéjre egy hónapja 2 androidos telefon szolgáltatja az internetet wifin 10 munkaállomás számára. -
hohoo
senior tag
ilyen nincs hogy nem kell tweakelni mert az tökéletes programot jelentene amilyen nincs. Max a felhasználói bázis olyan buta és igénytelen, hogy jó neki az amit a kezébe adnak, lásd az rtlklub és a többi műsorai... nem is tudják hogy van jobb, de nem is érdekli.
pl ezért nem veszek ios-t sem wp7-et, mert NEM jó alapból(korlátolt), tweakelni kéne hogy használható legyen., amit meg különböző dolgokkal megnehezítenek.
A guglinak van igaza. Megcsinált egy rendszert ami jó a hülyéknek és igénytleneknek(átlaguser), de aki kicsit ért hozzá, és nagyobbak az igényei, változtathat rajta, akármit... -
Izé, valami másra gondoltál?
Azt hittem a car app ezt jelenti.
(#50) joey20
Vannak sokan, akik rosszul használják a telefont, és hülye, értelmetlen takarító progikat használnak teljesen feleslegesen. Eleinte én is így csináltam, mert Symbian oprendszerről jöttem, ahol a multitasking tényleg gyalázatos. Aztán felvilágosítottak, hogy hülyeséget csinálok.Szóval ha valahol azt olvastad, hogy ilyen-olyan killer progik kellenek, akkor azt az újságot, blogot, fórumot ne olvasd tovább, mert ezek szerint minden hülyeséget képesek leírni.
(#51) oO7
Látod faragni azt általában kell, de minimum ajánlott. De ennek semmi köze a multitaskinghoz. Nem ott bukik meg a mutatvány, hanem a trehány gyártók hozzáállásán, akik public beta állapotban hagyják a szoftvereket.Nálam is az első két hét farigcsálással telt, utána viszont hozzá se kellett nyúlnom a rendszerhez. A farigcsálásnak azért vannak bizonyos előnyei is, mert ha már faragom, akkor olyanra faragom amilyenre én szeretén, nem olyanra, amilyenre más szeretné, hogy én szeressem. Ettől függetlenül nem állítom, hogy a javító jellegű barkácsolás előnyére válna egy platformnak
-
oO7
őstag
vagy... lehet, hogy az androidot tweakelni kell, hogy használható legyen ezzel ellentétben az iOS -nél vagy WP -nél az emberek túlnyomó részének eszébe sem jut szanaszerteszét faragni a rendszert mert jól meg vannak csinálva és konentrálhatnak az érdemi tartalmakra (appok, játékok, stb) ?
na akkor most vajon kinek van igaza ? -
hohoo
senior tag
Lehet hogy azért mert ezt lehet tweakelni, ios-nél meg az van amit sj mond, winfosnál meg a szokásos "én majd megmondom a usernek mi kell neki" dolog amitől ha rajzfilmfigura lennék mindig a fülemen jönne ki a gőz... mert rohadtul gyűlölöm amikor egy program megmondja nekem mit csinálhatok, mikor nem azt akarom.
-
hohoo
senior tag
-
-
oO7
őstag
van e valami memóriapucoló vagy automata task killer vagy hasonló teljesítménynövelő a telefonodon ?
ha igen - akkor azthiszem a választ meg is kaptad
ha nem - ebben az esetben valószínűleg egyszerűen nem használod ki a drágapénzért vett felsőkategóriás Galaxy S -edetde lehetne most azt a pár hónappal ezelőtt készített statisztikát is mutogatni, hogy a különböző marketplace -k top100 alkalmazásai mik... éshát az androidnál igen nagy százalékban valamilyen tweaker app... vagy kinézetlecserélő vagy teljesítménynövelő
-
oO7
őstag
sok szempontból minimális a különbség, sokkal inkább a "takarító motor" ami feltehetően okosabb lesz a WP7 -ben, mert a demóban nem lehetett látni, hogy az utoljára használt (avagy "futó") alkalmazásokat ki lehetne lőni... azaz virtuálisan minden fut folyamatosan... majd meglátjuk mondjuk hogy ezt hogyan oldják meg pontosan és hogy hány alkalmazást tudnak a memóriában tartani visszamenőleg és ami kikerül a memóriából annak mi lesz a sorsa...
de összességében mintha egy kicsit okosabb lenne a rendszer lényegi része...
a "triviális" szót nem lenéző szándékkal írtam... csak a problémák megoldására tényleg egy eléggé kézenfekvő megoldás, és semmi több... no offense -
oO7
őstag
válasz
AMD Power #35 üzenetére
mert a mai telefonok nem bírják se processzorral, se memóriával, se akksival a valódi multitaskot így valamilyen "okos" megoldsára van szükség, hogy a felhasználónak mégis azt a látszatot keltsék, hogy minden párhuzamosan fut...
ezt lehet rosszul csinálni -> Android
lehet triviálisan csinálni -> iOS
és lehet valóban jól csinálni -> WP7 "Mango" (a bemutató alapján) -
Integra
titán
válasz
Valentino K. #28 üzenetére
ez mondjuk tény, kb mindent cserél az ember androidon kapásból..
aCar app van wp7-re? -
AMD Power
titán
A Multi-task miért is ekkora szám ebben a Win 7-ben??
-
Morden24
nagyúr
válasz
adnoctum18 #33 üzenetére
Abban az értelemben sírhatnék, hogy utána visszaadtam a tulajának. Félreértés ne essék - a telefon nem nyűgöz le különösebben, ami a külsőt illeti, viszont az oprendszer felüdülés az iOS után.
(#35) AMD Power: Mert most már 3rd party appok is alkalmazhatják, nem csak a beépítettek.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Valentino K. #26 üzenetére
Osztom, most már egészen biztosan én is kivárom az új jövevényeket, bár a múltkor egy hosszabb távú Omnia 7 taperolásnál erősen rámjött a sírhatnék... Dell VP meg mostanra jutott el odáig, hogy Albionból ~450 angol fabatkáért be lehetne szerezni. Ha január környékén lett volna ugyanez, akkor sanszos, hogy beleugrottam volna, de most már türelem rőzsét terem.
-
Inarus
addikt
válasz
Valentino K. #28 üzenetére
Fussunk!
Persze, ez szerintem is tök jó így, csak annak javaslom a klienst, akinek baja van azzal, h az fb beintegrál adatokat a hub-ba. -
Valentino K.
senior tag
Akkor fussunk neki mégegyszer:
1
2
3Minek kliens és letölthető bizbasz ha bele van építve az Os-be?
Másként megfogalmazva: nekem ez így kényelmesebb, átláthatóbb, egyszerűbb.
Ezért gyűlöltem meg a nyomorult androidot, mert minden szarhoz le kellett tölteni egy alkalmazást, mert a default appok túlnyomó része ipari hulladék kategória volt.
Itt végre az alapvető funkciók tökéletesen működnek, s nem kell buherálni meg főzni...etc -
Inarus
addikt
válasz
Valentino K. #26 üzenetére
A People Hub akkor veszti szvsz értelmét ha üres.
Amúgy Facebook-on kívül van még egy pár acc, amivel szinkronizálhat az ember..."Unalmas órákban sokkal egyszerűbb rábökni a people-re, jobbra scrollozni, mint bepötyögni az oldalt, megvármi míg betölt, zoomolgatni...stb
"
- Kliens program? -
Valentino K.
senior tag
Facebook account megadása nélkül a people hub végülis értelmét veszti, legalábbi szerintem. Unalmas órákban sokkal egyszerűbb rábökni a people-re, jobbra scrollozni, mint bepötyögni az oldalt, megvármi míg betölt, zoomolgatni...stb
(nyíl nem az elérhető tartalom más, de azért a lényeget látni)zbory:
nahát, év végére a Nokia már piacra is dob egy egész WP 7-es telót? nem lesz ez egy kicsit korai?
Valószínűleg azért nem adtak ki eddig telefont, mert még nincs kész az a pár plusz feature, amit a Nokia megkapott a Microsoft-Nokia paktum miatt.
Mindkét cég számára ez egy óriási volumenű, hosszú távú együttműködés. Mondhatni, hogy a Microsoftnak a wp7 széles körű elterjedése, míg a Nokiának az elbukott piaci részesedés és a régi presztízs visszaszerzése a cél. Nem akarnak hibázni, kb ennyi.
Btw inkább várok picivel többet az első fecskére, s így talán nem lesz egy rakás fos a telefon, ami nem mondható el az elmúlt 1-2 éves Nokia termés nagy részéről -
zbory
tag
nahát, év végére a Nokia már piacra is dob egy egész WP 7-es telót? nem lesz ez egy kicsit korai?
-
Morden24
nagyúr
-
Inarus
addikt
válasz
Valentino K. #19 üzenetére
Ha megadod neki a hozzáférést.
akkor sem feltétlen mindenkit, csak ha azt az opciót választod.
Facebook-ot anélkül is lehet használni. (Van kliens, van böngésző.)(#21) Integra: Az erőltetés alatt azt értem, hogy az kell hozzá, semmi mást. Azt, hogy a live miben lényeges és hogy érdemes használni, már írtam. (Bocha majd javítja a guglis részt, de addig is
Gugliból is be lehet rántani a kontaktokat és a naptárbejegyzéseket.
-
Integra
titán
a live account az gyakorlatilag a microsoft accountja, mint a google account, nem?
végülis érthető. más kérdés, hogy nekem google-ban vannak a kontaktjaim..
ha megadom neki a live accountom, ami a legtöbbünk számára szerintem ugye az msn belépési kódot és jelszót jelenti..
és ha ezt megadtad, akkor hogy jelentkezik az, hogy rád erőlteti magát? milyen formában? -
Integra
titán
válasz
#16820480 #16 üzenetére
én kipróbáltam. sokra nem vittem
ez akkor jó, ha celebekre reggelsz, mert érdekel, hogy épp milyen szinűt meg szagút szartak. vagy ha nem birod ki hogy steve jobs újabb gondolata hivatalosan is napvilágot lásson.inkább azt várom, hogy az új vasakkal mikor jelenik meg a wp7.
dell venue pro 2.. jó lenne már -
hohoo
senior tag
Lefagy-e vagy nem, ez a fő kérdés
-
-
Jhonny06
veterán
Multi-tasking 2011-ben, mekkora fícsör! Kicsit le vannak maradva szegények..
-
Integra
titán
uhh, twitter? ki lehet azt majd gyomlálni belőle, vagy szimplán valami menüben letiltani?
-
ii77
tag
Szánom a Nokiát, ennyi "pötsöléssel" csodálkozik ha lemarad a piaci részesedésből?!
-
plus44
veterán
Csak nekem tűnik elég későinek?
-
Inarus
addikt
S hol a NoDo?
-
AkosL
aktív tag
a január-februárra tervezett "nagy" frissítéssel mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest