Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
adnoctum18 #33 üzenetére
Abban az értelemben sírhatnék, hogy utána visszaadtam a tulajának. Félreértés ne essék - a telefon nem nyűgöz le különösebben, ami a külsőt illeti, viszont az oprendszer felüdülés az iOS után.
(#35) AMD Power: Mert most már 3rd party appok is alkalmazhatják, nem csak a beépítettek.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Valentino K. #26 üzenetére
Osztom, most már egészen biztosan én is kivárom az új jövevényeket, bár a múltkor egy hosszabb távú Omnia 7 taperolásnál erősen rámjött a sírhatnék... Dell VP meg mostanra jutott el odáig, hogy Albionból ~450 angol fabatkáért be lehetne szerezni. Ha január környékén lett volna ugyanez, akkor sanszos, hogy beleugrottam volna, de most már türelem rőzsét terem.
-
Morden24
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest