- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Ez amúgy a vásárlókra is kiterjeszthető. Valaki csak wordre, excellre, meg általános levelezésre veszi a gépet. Nekik jobban fog tetszeni az Inteles koncepció. Aki már a multimédiát, webes élményt, játékokat is belecsempészi az igények közé, az az AMD-nél fog kikötni.
Szerintem ennel az ar es a marketing joval tobbet nyom a latban.
-
lenox
veterán
Szerintem az intel bena igp-ben, ez nem koncepcio, hanem adottsag. Az amd viszont nem bena cpu-ban, abban latok koncepciot, hogy az apuval melyik piacot tamadjak be eloszor, de ott sem az a koncepcio, hogy szarabb cpu magokat csinalnak, hanem csak annyi, hogy elsore milyen csomagban adjak ki.
-
lenox
veterán
De tobbfajta llano es sb is van, a legerosebb sb-k amugy se a llanoval versenyeznek, az intel csak maximum elmeletben tud erosebb igp-t csinalni, de meg ott is megneznem, hogy mit csinalnanak a cache-sel, az sb-ben a level3 cache is benne van. Szoval oke, hogy esetleg ket konkret lapkanal ezek az aranyok jonnek ki, de szerintem ez nem annyira mervado, cpu core-okban es gpu core-okban is ez a max amit a ket ceg tud csinalni, package-elni azt oke, hogy lehet tobbfelekeppen, kulonbozo szamut.
-
lenox
veterán
mivel az AMD a grafikus mag kimagasló erejére koncentrált, míg az Intel elsősorban a központi processzormagok magas teljesítményét tartotta szem előtt.
Ez biztos, hogy igy van? Nekem nem tunt ugy, hogy az amd visszafogna a cpu fejlesztest (sot), vagy hogy az intel tudna 10-szer jobb igp csinalni, de most ugy erezte, hogy ennyi eleg lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest